Vol 5: The mastermind birth!

Efter det har hänt i Arsenes pappa gamla labb, upptäcket att hon är en horologuim  nu är ett romantiskt förhållande går Keith och Shirayuki/Arsene på sitt första officiella dejt tillsammans i en av städerna Clarines. Under deras dejt avslöjas detaljer historien om  Efter att ha blivit kysst av Keith blir Shirayuki alltför förvirrad för att möta honom direkt, medan han, trots att hon är angelägen om ett svar från henne, återigen förenade Keith och Shirayuki äntligen sina sanna känslor för varandra.

Vol 6:”Vampyr Requiem”!

Mannar bestämmer sig för att undervisa Shirayuki grundläggande färdigheter inom vart och ett av de områden som de specialiserar sig i så att hon kan vara mer användbar. Nyligen har en ”fantomtjuva” rånat heliga vampyrskatter, och de visa sig att fantomtjuva är bara ett barn vid namn Eric som rymmer från hans elaka fastar! 

Vol 7: ”Heart and Sword´s race”!

Varje år tävlar flyg-race England i hamnen, Skylar bygger små delar medan Keith och Arsene stjäla Slottets flygare plan! Under tiden medan Indy-Blue gick på stan eftersom han råkar hörde om flygrace och stöter på att vacker ung dam som är förälskad i honom, i tävling stod en konstig typ vid name Leo!

Vol 8: