Vol 1: ”A Demon Queen is Born in Flushed Into an Alternate World!!”När Loli först anländer till Demon Kingdom, är hon tillsagd att hon är den 27: e konungen av hennes släkt i demonerna. Genom hela serien strävar Loli efter att skapa en värld där demoner och människor kan leva tillsammans i fred, det känns som hon har hittat där hör hemma! De kunglig vakt Link och rådgivare Crystal som vänta på henne men. Hon försöker prata med byborna men de attackerar henne. Crystal von Grantz rider upp på en häst och sparar Loli från byborna och använder någon form av magi för att låsa upp det lokala språket som är dolt i Lolis själ och hennes horologium.

Vol 2:”Marriage proposal! Hon är förlovad till Antonio von Blue när han först träffar honom genom ett olycka. Antonio, arg på idén att Loli, en hel/halv bloddemon, är förmodligen kungen. Enligt den ädla demonkulturen som slår en annan ädla på hans vänstra kind är sättet där ädla demoner föreslår äktenskap.Samtidigt som han deltar i en middagsfest som den tidigare drottningen håller, Antonio genom att säga att hon är smutsig och Loli reagerar på förolämpningen genom att slå Antonio över vänster kind. Från allas konstiga reaktion på klaffen finner hon ut att det här är faktiskt hur de demoneriska kungarnas adelsmän föreslår. Även om ingen tycker att Loli har någon magi, verkar hon ändå omvandla och kallar två vattendrakar för att hålla Antonio tillbaka. Han accepterar slutligen nederlag och accepterar Loli som rättmätig drottning.

Vol 3:”Loli Tamaki! I am the Demon Queen!”

När Loli vaknar efter sin första gång med magi så ligger Antonio bredvid henne och hon kastar kudden på honom för att Antonio satt förlovnings ring i Lolis finger medan hon låg och sov. Under tiden byborna har lite under attack så Link och Crystal rider mot dom, slåss om 4 förbjudna stora lådor! Men hon bestämmer att Loli kommer att hjälpa demonerna. Att det är människor som attackerar staden så det är en kamp mellan människor. Han försöker övertyga Loli om att komma med honom och lämna demonerna, men hon bestämmer sig för att bli demonen drottningen och när de återvänder till huvudstaden håller de en krona ceremoni för henne!

Vol 4: ”Shadow, The Ultimate Weapon!?”

Nu har gått tre dagar sen Loli bott sin nya hem i The Great Demon Kingdom! Kriget mellan människor och demonerna har varit gått i 20 år och hon är trött på det, men Link berättar att det finns en starkaste och kraftfullt demons svärd som kallas Shadow! Där hon upptäcker att vissa människor hotar att starta ett krig med dem. Link och Blue tycker att det är en bra idé för Loli att jaga ned demonsvärdet Shadow, för att göra dem så starka att människorna kommer att ge upp sig på krig. Undertiden ska Antonio rädda henne från en bandit som känner till Lolis familj och hon är omedvetet att Loli är ett vapen!

Vol 5: The Mazkou!