Nu kommer ännu mer nytt serie om Love on Ice som inspiration av Yuri on lce, Code Realize, Magic kyun renaissance !

Genre

Romantic, sport, fantasi, magisk tjej, Visuell roman!

Det handlar om 15- åriga en horologium ung vacker tjej,vid namn: Cardia Onimiya och är skriskoåkare men har ignorerat dom sina motståndare att ger varandra stöt och hennes fans, håller sig utanför för att hennes tidigare vänner har mobbar Cardia på grund av hon har konstigt hjärt födelse märke på bröstet och är horologium i stället vara som en människa. En dag är den andra år i gymnasiet Cardia Onymira plötsligt undersökt av legendariska idoler konståkare. Hon står nu inför livet ett idol med andra i samma byrå!, förenad med den mystiska Cell, den stoiska Jacki Light, den snälla men passionerade Viktor Ken och den klumpiga men smarta Kaito , . För att ta emot Dream isdand cards skickade av fans, måste Cardia och de andra bli bästa på scenen.