1: Skate – Easy as Pirozhki !! Grand Prix Final of Tears”!

Cardia Onimiya är en  horologium, hon fångades som barn, hade hennes minne raderat och ett noir heart implanterat inuti Zephyrs bröstkorg. Hon är iskall, tsundere som ignorerat folket, har svårt öppna sig för dom alla andra eftersom Zephyr har saknat medkänsla! Hon flyttar in Hoshigei High som ska dela lägenhet med 3 killar Cell, Houx, Skyler och vet Zephyr är känd mästerinnan på konståkning, hon i överföringar till Hoshinomori Magical Arts High School. På sin första dag går hon runt skolan och observerar olika studenter med sina specialitete och när hon klev in i förändra hennes liv för alltid!

2: ”Heart and sword in ice duell”!

För att Cell öka sina chanser att få vinna Cardias hjärtan och de fem killar Skylar, Houx, Viktor, Kaito, Jackie utvecklar snabbt en rivalitet. Under tiden inser han att Cardia är på grund av hennes brist på erfarenhet med världen är hon mycket omedveten om sociala normer, till exempel och när det gäller romantik och i vissa vägar måste hon berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek). I grand prix konståknings tävlande ska presterar för valfri isdans i deras personlighet!