Antonio von Bielefelt den26:e Maou, sonen till Ella von Blue, halvbror till Link von Blue och Scar . Han är känd som ”Little Lord Brat” och ”The Selfish Prince” på grund av hans hårda personlighet och själviskhet, även om detta börjar förändras när historien fortskrider. Antonio har elden Maryoku , liksom att vara skicklig med ett svärd.
Antonio Blue
渋 谷 有利
Antonio
Teckeninformation
Ockupation 26th Maou of Shin Makoku
Nationalitet Japanska, Shin Makoku
Andra namn Shion
egenskaper
Lopp Mazoku,
Födelsedag sommar
Ålder 87
Kön Manligt
Höjd 170,8 cm
Ögon Röd
Hår Svart
Blod typ Okänd
Personlig status
Status Levande
Släktingar (far)
 (mor)
 (2 bröder)
Loli Tamaki(fästman/fästmö)
(3 döttrar, 3 söner)

 

Utseende: Wolfram är den enda av de tidigare Maous tre söner som ärvde sina smaragdgröna ögon och blont hår, så han har en slående likhet med henne.Det har noterats att hans utseende är nästan identiskt med Shinousutseende. Båda har blont hår, men de har olika ögonfärger.  Scar och Shinou hade blåa ögon medan Antonio har röda ögon. Hans snygga utseende är så inflytelserikt att de döende människorna på sjukhuset hade mirakulösa återhämtningar efter att ha lagt ögonen på honom.

Personlighet: Han gillar inledningsvis människor, även hans far,  säger att han ärvt sin själviskhet från sin far, även om han kan vara mycket omtänksam, pålitlig och ärlig. Enligt Scar började hans själviskhet försvinna när han gradvis blev kär i Loli.

På grund av sin ” Mazoku stolthet” gillar han inte att Link är hans bror, trots att han bryr sig om henne. Hans inställning till människor förbättras genom hela serien, fram till dess att han accepterar. Antonio är också känd för sin tsundere personlighet; någon som i början är kall och fientlig mot en annan person innan han gradvis visar en varmare sida över tiden. En stor svaghet är att han får sjösjuka. Loli säger också att Antonio inte kan måla bra, trots att han insisterar på att måla. Till exempel försöker han måla Loli, även om det visar sig oavsiktligt impressionistiskt.

Lolis första dag i huvudstaden, hon är inbjuden till Scarletts middag med alla sina söner. Antonio visar fientlighet mot den nya kungen och förolämpar sin Horologium. Detta leder till att Loli slår honom på vänstra kinden, ett tecken på förslag bland adelsmännen i sin kultur. Efteråt väljer Loli Antonios kniv och accepterar en duell. När han först blir förlovad med henne är han extremt upprörd, men tanken växer snabbt på Loli. Han tar engagemanget mycket allvarligare än Loli gör.

Det framgår senare att Antonios hjärta är nyckeln till den förbjudna låda Inferno på tundran . När lådan togs från Seisakoku till Big Shimaron av Yelshi under den Storaste Fighter turneringen, som är nyckeln, absorberas Antonio av lådan och fångas inuti samtidigt som lådan aktiveras. Link försöker öppna den, men han misslyckas och hans händer bränns av lådans flammor. Desperat och orolig för sin säkerhet lyckas Loli med våld öppna lådan och går in för att rädda Antonio. Innehåller Loli Antonios kropp som ägs av boxens förrätta nyckelsmedvetenhet, som kräver att Loli blir tyst eftersom hennes röst kan störa och ”vakna” sitt fartyg. Hon kallar Antonio ännu högre, och Loli lyckas äntligen väcka honom och frigöra honom från medvetandeskontrollen. Hon kramar och kysser Antonio medan han säger ”jag fångade dig äntligen …”

 Antonio följer Loli överallt, så han kan hålla ett öga på henne, och till och med smygar sig till Loli sovrum på natten. Han blir extremt avundsjuk när Loli pratar med en tjej eller snygg kille och ofta anklagar honom för att vara otrogen, som ibland används som komisk lättnad.

Under serien har Antonio vuxit exponentiellt från en bortskämd prins till en osjälvisk ung man som står vid Loli utan tvekan. Han hade dock inga planer på att bli Maou, han var villig att skydda och tjäna Shin Makoku.