Cardia Onimiya är huvudpersonen i Love on ice . Hon är en överföringsstudent på 1: a år på Ice School of Magical Arts. Hon är specialitet på konståkning. Cardia är ihop med sin älskare Cell!

 

Skylt: Okänd

Födelsedag: Okänd

Ålder: 6 (kronologisk)

Status: Levande

Lopp: Homunculus

Kön: Kvinna

Höjd: 158cm (5’2 ”)

Vikt: 47 kg (103 lbs)

Ögonfärg: Blått

Hårfärg: Rosa

Ockupation: Konståkning

Släktingar: Cell ( make ),

Cell Kohana: Cell är isåkare/tränare ansågs vara Cardias första hinder sedan han var medlem i verkställande utskottet. På den plats där han försöker skriva den kalligrafi han vill skriva. Han började hjälpa henne och uppmuntra genom att presentera isdans. Jackie har problem att prata med tjejer och han märker att hennes medkänsla har börjar att bryr sig om dom andra med deras problem i gnistan.

Cell ser Cardia att hennes gnista börjar utveckling och Jackie, Cell var barndomsvänner som Cardia såg honom först med några tjejer när han visade sin dans. Hon var också där när han och Cell, som han hävdar att hans stil är ”sexig basket”. När han än en gång kom överens om att gå med i utskottet, fångade han ibland henne ut att dansa på egen hand för att förbereda Danspartiet och erbjöd sig att lära henne. På sin sista övning var han den första som frågade henne att vara hans partner för den sista dansen.

Han är alltid visad att flörta med Cardia och kan ha visat sig ens ha romantiska känslor mot henne.

När han var ensam med Cardia medan hon var nedsatt till en djup sömn, erkände han att hon är oföränderlig för honom eftersom hon var den som gjorde honom älskad att dansa igen?

Jackie Light: Jackie är roligt typ isåkare/tränare som älskar att hjälpa till i nöd och skoja det också fast, kan man är väldigt romantiks känslor för Cardia så han är en av 6 killar som rival!

Kaito Balla: Kaito är mästertjuven som följer hans familj generation fast tar från rika till fattiga folket, är också isåkare/tränare. Han känner så ensam ibland att tappat hans gnista på grund av Jackie har saknas något tills Cardia dök upp, han är en av 6 killar som rival!

Viktor Ken: Är