Cardia Tempête de Neige är huvudpersonen i Love on ice. Är hjälten i spelet som har tillbringat de senaste 2500 åren som bodde i Neosphere. Cardia är horologium som är arvingar till kärlekens tron!

”Du, som befoul vår älskade jorden!”

 ”Ingen rättvisa kan komma från kärlekslös makt!”Kärlek är allt! ”Lev för kärlek, dö för kärlek! ”Vi är arvtagarna till kärlekens tron!” (Jag är glad för att jag är glad!), 

Alla: Battle Lovers

”Känn kraften …” 

Alla: … av kärlek !!  ”Denna älskade fyllda planet kommer inte att följa de som saknar kärlek!”De som bär kärlekslös kraft måste knäna inför kärlek!”

 ”Kärlek är makt! Kärlek är hopp!”Född för kärlek ger ditt liv för kärlek! ”Kärlek! Vi är för evigt arvtagarna till kärlekens tron. ”

Alla: ”Slagälskare”Känn kraften ”… av kärlek !!”

Skylt: Okänd

Födelsedag: Okänd

Ålder: 6 (kronologisk)/ 200 år

Status: Levande

Lopp: Homunculus/häxa/Neosphe

Kön: Kvinna

Höjd: 158cm (5’2 ”)

Vikt: 47 kg (103 lbs)

Ögonfärg: Blått

Hårfärg: Rosa

Ockupation: Äventyrare!
Släktingar: Cell ( make ),
Personlighet: Cardia visar sig vara mycket extroverted, livlig och full av spunk.Hon är väldigt barnliknande och nyfiken, även om hon vet väldigt lite om omvärlden. Hon är alltid glad. Hon gillar att simma, gå på promenader och ljudet av vatten. Är inte rädd för spindlar, ormar eller andra skrämmande saker. Hon har också visat sig ha en omtänksam personlighet, även om hon gillar att verka som om hon inte gör det

Kraft och förmågor: Cardias armband var knäppta på de enda handlederna, tillsammans med Hakone, som stötte på dem och jagade efter henne, med ett befäl att de måste rädda jorden. ”Det handlar om kärleksskapande!”, Hon hör som ett starkt ljus som härstammar från armbandet, omsluter hela kroppen, och omvandlas till ”Battle Lovers”, kärleken till kärlekens tron ​​… Hjärtan är de kristalliserade känslorna hos Människor, Häxor och Ogres. De är viktiga faktorer i såväl som i den magiska världen. Inte bara ger de en energikälla till den magiska världen, men de är också uppdelade i olika rankningar baserat på färg.

Hon har förmågan att skapa någon typ av hjärta och så många gånger som de vill ha. Eftersom hennes emotionella energi är större än trollkarlarna märker de inte de hjärtan som de skapar. Deras energi blir dricks om alltför många hjärtan tas från dem på kort tid och kan leda till utmattning eller död.

  • Skapa och ge ut Loveracelets, som kan aktiveras genom Love Making för att göra folk som bär den i Battle Lovers. De 5 huvudpersonerna är de enda kända Battle Lovers som för nu.

Häxor och trollkarlar har bara ett hjärta, så om det tas, hamnar de i tomrummet (antas vara döden). Eftersom människor inte kan ”hämta” hjärtan är det säkert för häxor och trollkarlar att hålla ett hjärta för dem. Men enligt Robin, om det här hjärtat blir rött, måste de frivilligt ge upp det till människan. Mellan häxor och trollkarlar är det farligt att producera något färgat hjärta ensidigt eftersom de kan hämtas av varandra vid något tillfälle. Under äktenskap kan hjärtan bytas mellan häxor och trollkarlar som ett löfte om evig kärlek (otrohet kommer att leda till döden). Hjärtan är källan till energi för dem, så de väljer dem med hjärthållare.

Ogres tar sin energi från Noir hjärtan, och brukar ses som medför människors hat och svartsjuka för att få en från människan.Gul / ”Piss” Överraskning Orange Krossa, infatutaton Grön Vänskap Rainbow Nöje, glädje Rosa, de första stadierna av kärlek, söt kärlek Lila Lust, förbjuden kärlek, Blå Respekt Röd Passionerad kärlek, Svart går någon annan än ogres; det subtraherar också poäng. Hat, svartsjuka kristall Renade Noir Hearts. Känd som ”hjärtat av oskuld”. Kan vända familiars tillbaka till sina tidigare själv.Rensa hjärtan (som filter)

  • Reinkarnera / återuppliva den avlidna
  • läka de sjuka och sårade, återvända de döda till livet, och till och med återställa hela planeten.
Bakgrund: Cardia ” bor ensam i 3000 år i ett avskilt utrymme och sin värld
börjar sakta att flytta igen när hon en dag möter Shudo, Atalva och senare Yajur och Lowe.
Lyckligtvis för Cardia är de alla snygga killar! även om hon själv inte kan vara ganska mänsklig. Hon som levde (och dog) för 3000 år sedan men vaknade från en helande pod från 3000 år sedan, efter att Cell/Cradle hjälpt att återuppliva Cardia. Hon har inte sitt minne om vem Cardia var eller hur hon dog men vet att hon var en lagstiftare i det förflutna. återupplivas från ett lik som gruppen hittar i en medicinsk pod inom kontrollrummet i Neosphere. Lite är känt om hennes förflutna men Cardia identitetsmärkning hävdar att hon var politiker. Och sätter horologiums bitar på hennes bröstkorg!

Cell Kohana: Cell bor nu med Cardia i sin mänskliga kropp eftersom han vill leva fredligt med Cardia. Han begär dock att Carmine bygger en mänsklig kropp för Eva som fortfarande är i en robotkropp. Han håller med om att göra det och berättar för dem att hennes kropp kommer att vara redo att få sin hjärna transplanterad om en månad. Tidigare händelser tillbaka när de var i Neosphere tillsammans. Därefter går Cardia och Cell till Carmines anläggning för att få Cardia en mänsklig kropp. Efter det bestämmer Cradle att han vill ha ett barn så att de kan lämna något bakom för att bevisa deras existens. Den anländer precis i tid för att rädda henne och hotar killarna jagar henne att lämna dem ensamma eller han kommer att slå skiten ut ur dem. Han är alltid visad att flörta med Cardia och kan ha visat sig ens ha romantiska känslor mot henne.

När han var ensam med Cardia medan hon var nedsatt till en djup sömn, erkände han att hon är oföränderlig för honom eftersom hon var den som gjorde honom älskad igen?

Jackie Light: Jackie/Atharva är en ung man som uppvuxits tillsammans med sina två äldre bröder, i en kupol djupt inom en hemlig militär anläggning.På grund av detta har han ingen sunt förnuft, det är otroligt klumpigt och verkligen olämpligt. Han är dock väldigt boksäker och är också uppenbarligen bra på matematik. Trots att han bara var 18, har han hundratals år värt någons minnen. Han har letat efter Cardia för att få hjälp sedan han flydde från anläggningen.

Kaito Balla: En mystisk ung man som flydde från en statlig anläggning.De sista orden från hans äldre bror som dog dog skickar honom på jakt efter Cardia och han möter Sud på vägen.

Han levde en livlig livsstil under regeringen och har ingen gemensam kunskap om omvärlden, så hans reflexer är ännu värre än Cardia. Av någon anledning från födelsetiden har han haft ”minnen av vandrande som inte är hans egen som spänner över hundratals år”. Det verkar som om Cardia kan vara nyckeln till att lösa detta mysterium.

Viktor Ken: En ung man från ytan som kom till NeoSphere med Atharva för att rädda sina vänner som lider av den förorenade miljön. Eftersom Cardia räddade sitt liv lovar han att visa henne ”himlen”.

Han är fysiskt stark och psykiskt skarp från att behöva leva i den hårda miljön på ytan och överlevnad är hans starka kostym. På flera sätt än en har han en stark personlighet. Men han är faktiskt väldigt vänlig och driver ett udda jobb i slumområdena, vilket inte tjänar honom mycket trots hans arbetsbelastning.