Bakgrund: Cell bor nu med Cardia i sin mänskliga kropp eftersom han vill leva fredligt med Cardia. Han begär dock att Carmine bygger en mänsklig kropp för Cardia som fortfarande är i en robotkropp. Han håller med om att göra det och berättar för dem att hennes kropp kommer att vara redo att få sin hjärna transplanterad om en månad. Tidigare händelser tillbaka när de var i Neosphere tillsammans. Därefter går Cardia och Cell till Carmines anläggning för att få Cardia en mänsklig kropp. Efter det bestämmer Cell att han vill ha barn så att de kan lämna något bakom för att bevisa deras existens. Den anländer precis i tid för att rädda henne och hotar killarna jagar henne att lämna dem ensamma eller han kommer att slå skiten ut ur dem. Han är alltid visad att flörta med Cardia och kan ha visat sig ens ha romantiska känslor mot henne.

När han var ensam med Cardia medan hon var nedsatt till en djup sömn, erkände han att hon är oföränderlig för honom eftersom hon var den som gjorde honom älskad igen?

Cardia Tempête de Neige: En mycket vacker ung flicka som bär horologium på hennes bröst eftersom Cardia är Horologium

Jackie Light: Jackie/Atharva är en ung man som uppvuxits tillsammans med sina två äldre bröder, i en kupol djupt inom en hemlig militär anläggning.På grund av detta har han ingen sunt förnuft, det är otroligt klumpigt och verkligen olämpligt. Han är dock väldigt boksäker och är också uppenbarligen bra på matematik. Trots att han bara var 18, har han hundratals år värt någons minnen. Han har letat efter Cardia för att få hjälp sedan han flydde från anläggningen som flydde från en viss anläggning som ägdes av regeringen. Med hänsyn till hans sena äldre brors ord söker han efter Cardia .Han vet ingenting om världen utanför, och är ännu mindre atletisk än Cardia.Av någon anledning har han minnen av en resa på mer än 100 år som inte är hans egen, sedan födseln

Nyckelord: en lånad ”kärlek”

Kaito Balla: En mystisk ung man som flydde från en statlig anläggning.De sista orden från hans äldre bror som dog dog skickar honom på jakt efter Cardia och han möter Sud på vägen som visar hade var Cell.

Han levde en livlig livsstil under regeringen och har ingen gemensam kunskap om omvärlden, så hans reflexer är ännu värre än Cardia. Av någon anledning från födelsetiden har han haft ”minnen av vandrande som inte är hans egen som spänner över hundratals år”. Det verkar som om Cardia kan vara nyckeln till att lösa detta mysterium. Ingen visste att Cell har känslor för Cardia

En man som återupplivas från ett lik som Cardia och resten upptäcker. Eftersom restaureringen inte var färdig är hans minnen dimmig, men det verkar som om han brukade vara medlem av regeringen. Han måste ofta stoppa Viktor och Katio från att argumentera med varandra.Men han är också ganska en playboy, och orsakar ofta problem med hans framsteg på henne.

Nyckelord: ”brott” och ”straff”

Viktor Ken: En ung man från ytan som kom till NeoSphere med Atharva för att rädda sina vänner som lider av den förorenade miljön. Eftersom Cardia räddade sitt liv lovar han att visa henne ”himlen”.

Han är fysiskt stark och psykiskt skarp från att behöva leva i den hårda miljön på ytan och överlevnad är hans starka kostym. På flera sätt än en har han en stark personlighet. Men han är faktiskt väldigt vänlig och driver ett udda jobb i slumområdena, vilket inte tjänar honom mycket trots hans arbetsbelastning.

För att hjälpa sina allierade som lider på grund av hur förorenade luften hans, sätter han sig för att nå Neo-sfären. Efter att ha anpassat sig till den förstörda jorden är han ganska stark. Trots detta är han faktiskt enkelt knuten till människor, och som ett resultat fortsätter de pengar som andra människor ännu inte har återvänt till butiken som han äger bara fortsätter att öka. (det här är bokstavligen jag med mina vänner lmao de är skyldiga mig så mycket)

Nyckelord: ”volition” som överskrider tiden