Link Green är den andra sonen av den  Maou, Crystal Von  och en stor svärdsman som är en av de tre kunglighet av familj. Han är också halvbror till Scar Von Sky och Antonio Blue.

 

Ockupation: Maous vakt

Nationalitet: Shin Makoku

Andra namn: Luttenbergs lejonegenskaper

Lopp: Halv Mazoku/Halv människa

Födelsedag: Sommar

Ålder: Runt 100

Kön: Manlig 

Ögonfärg: Äppel röd

Hår: Mörk rosa

StatusLevande

Släktingar: Crystal Von (mor) ,Rex Von (far), Scar Von Sky (halvbror), Antonio Blue von (halvbror), Loli Tamaki( Antonios fru)

Utseende: Link är en attraktiv man som bär äpplerött hår, medan han smäller åt mörk rosa ögon med silverplåster.Han liknade mycket på sin fars egenskaper som hans mamma sa att han nästan såg ut som sin far när han var yngre. Han ses ofta med en khaki-färgad militär uniform med röda klädningar och en vit klänningskjorta under. Hans svärd kan ses på hans vänstra höft, där hans skabb placeras. Han är en lugn och vänlig person som är svurit för att skydda Maou till varje pris. Han ses ofta med ett leende och brukar prata med en mild röst.

Personlighet: Link var ansvarig för den nya Maous själ, från familj Tamaki generationen till generationen

Link värderar Maous säkerhet bland allt annat; han förklarade även att han skulle ge sitt bröst, arm och till och med sitt liv för honom. Han bryr sig också om sin familj, men han är övertygad om sina bröders förmågor som soldater, så han brukar inte oroa sig för dem.

Synopsis: Conrard är född från en Mazoku och en människa som gör honom till ett halvblod, och därför har han ingen maryoku .Han respekteras emellertid på grund av sitt utmärkta svärdsmanship och anses vara den bästa svärdsmannen av Shin Makoku.

På grund av hans prestationer i kriget för 20 år sedan beviljades Link status lika med de tio aristokraternas.Även om det verkar har han förlorat den positionen att bli Maous livvakt. Trots det kallas han fortfarande ”His Excellency” eller ”Lord Weller”.

Han var smeknamn som ”Luttenbergs lejon” tidigare. Enligt  Antonio berodde det på att han föddes i Luttenberg och brukade ha längre hår, vilket kan ha liknat en lejonman. Det kan också ha att göra med att han under kriget 20 år sedan var kapten i Luttenberg-divisionen, som var en division bestående av endast hälften av blodtrupperna.

 

17 år före nuvarande tid, efter kriget hade slutat, blev han ansvarig för Julias själ på hennes begäran. Det var bestämt att hennes själ var att bli nästa Maou och så var Conrad beredd att ta själen till jorden och hitta en lämplig familj för att höja den nya Maou. I flashbacks är det visat att Conrad var en hänsynslös och oförskämd person när han träffade Yuuris far och Shouma blev arg på honom för det och berättade att han alltid skulle visa ett leende ansikte mot sitt barn.

När Murata transporteras med Yuuri till Shin Makoku för första gången möter Yuuri Conrad. Samtidigt som han försöker få Yuuri i fara förlorar Conrad sin vänstra arm och försvinner och anses vara död. Senare återkommer han med en ny arm. Det förklaras i romanen att detta ”nya” är hans förfader Robert Belals arm, som transporterades till jorden år 1798 och efter att han dött reste armen aldrig, så armen blev avlämnad genom familjens generationer till hans stora stora sonson Richard Dueter . När Conrads arm skars av , tog Shinouarmen och gav den till Conrad.

Det avslöjades att Conrarts arm är nyckeln till en av de förbjudna lådorna, ” End of the Wind ”.

I stället för att vara en decedent av Page Belal hade han en förfader som heter Lawrence Weller som kämpade tillsammans med Shinou.

Efter att Conrad förlorat sin arm i en strid, försvinner han efter att ha svurit till Yuuri att han aldrig kommer att dö och lämna honom ensam. Senare återkommer han med en ny arm och verkar ha förrått Shin Makoku genom att gå med i sina mänskliga fiender, Big Shimaron, som var efter de fyra lådorna. Det lär sig emellertid att Conrad bara förråder dem på Shinous order, för att lära sig om varorna i lådorna. Hans plan var, när de fyra lådorna samlades, att stjäla dem och återvända till Shin Makoku. Han gick så långt som att trycka Josak utanför kanten av klippan för att visa sin allians med Big Shimaron (fast det visade sig vara en sak att skicka Josak för att hämta förstärkningar). När kung Belal beställer Conrad att utföra Yuuri, befriar Conrad istället dem och skyddar Yuuri från pilar. När Conrad återvänder till Yuuris sida säger han att han accepterar straff som Yuuri gav honom.

Conrad reser med Yuuri till jorden för att få den sista förbjudna rutan. Efter att ha hämtat alla lådor och Shinou släpptes släppte Conrad bort sin vänstra arm. Han återfick det när Yuuri togs över av Shinou. Han gick med på att bekämpa Yuuri eftersom det skulle vara vad Yuuri ville ha av honom och de andra. Han är en av de första som hälsar Yuuri när han återvänder i början av 3: e säsongen och slutet av 2: a säsongen.

På 3: e säsongen reser Conrad med Murata till Big Shimaron för att räkna ut White Ravens mystery. Medan han infiltrerar slottet, säger han att han är en av de rättmätiga arvtagarna till Big Shimaron-tronen. Familjen Weller hade styrt Big Shimaron sedan Shin Makoku grundades. Han står återigen på motståndet mot slagfältet i Big Shimaron mot Yuuri men den här gången låtsas inte att förråda honom.