Loli Tamkai (efterföljare) är den yngsta dotter av den Maou. Hon är känd som ”Little Lord Brat” och ”The Selfish Princess” på grund av hennes hårda personlighet och själviskhet, även om detta börjar förändras när historien fortskrider. Hon har vatten Maryoku, liksom att vara skicklig med ett svärd. Mazoku (魔族, lit. ” ma ” (demon / devil) och ” zoku ” (ras / stam / grupp) är en art i Mazkou som är född med magiska krafter. De är så kallade ”demoner” på engelska. Mazoku ser helt mänskligt ut bortsett från deras ovanliga skönhet och långa liv

Loli är en mycket kraftfull Edel Raid – hon är en av Shichiko-houji (sju glittrande juveler), vars krafter sägs vara den starkaste av alla. Hon befaller vindelementet, både offensivt och defensivt, och laddar upp sin kraft genom att sova. I början hatar Antonio men när han sparar henne, tycker hon bättre om honom och reagerar med honom. När hon är i vapenform tar hon form av ett svärd på hans högra arm.

Loli Tamaki
渋 谷 有利
Loli
Teckeninformation
Ockupation 27th Maou of Shin Makoku
Nationalitet Japanska, Shin Makoku
Andra namn Indyblue
egenskaper
Lopp Horologium, Mazkou, halv mazkou, Edel Raid
sommar
Ålder 16
Kön kvinnlig
Höjd 169,8 cm
Ögon svart
Hår isblond rosa/Svart
Blod typ Okänd
Personlig status
Status Levande
Släktingar Indyblue Tamaki (far)
Crystal Tamaki (mor)
Sky Tamaki (bror)
Antonio von Bielefelt(fästman)
(3 döttrar, 3 söner)

Utseende: På jorden har hon väldigt vacker utseende av en japansk ung mazoku. Hon bär en svart munkjacka och halvbyxor.Sedan dess ändras hon till denna killform när hon är doused med kallt vatten, medan varmt vatten återvänder henne till en tjej.

Horologrium, är inbäddad i Loli och fungerar för tillfället som hennes hjärta. Det är den anledningen att hon har det specifika kristall, som hon använder aggressiv med/utan till för att undertrycka.

Hon är känd för att vara attraktiv och cool. Hon har rosa/silveraktigt hår och isblå ögon. Hennes klädsel är vanligtvis gymnasiform (vit knappt-skjorta, brunt slips, bruna byxor, tan blazer), men det kan ändras som hennes ogre prinsessan outfit (svart tux med frilly vit skjorta). Hon bär ibland casual kläder som jeans och casual jackor / blazers. Hon verkar föredra kalla och mörka färger, som flera nyanser av blått.

Enligt Cell ser hon ”cool”, även i hennes vardagliga kläder. Hon har också ett öron i ett öra som liknar is diamanten. Hon är bra på magi, och är också en bra idrottare och student i den mänskliga världen. Är hon alltid avskild och kall och har ett litet ego. Men i slutändan visar hon mildhet, särskilt mot Cell.

Hon är en tsunderkyl och förstärkt mot Cell först innan hon äntligen mjukas upp.

Personlighet: På grund av hennes brist på erfarenhet med världen är hon mycket okunnig om sociala normer, som när hon börjar klumpigt framför killar för att visa honom hennes Horologium . Hon är oskyldig när det gäller romantik, och i vissa vägar måste hon berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek).

Trots att den är extremt skyddad från världen, ses Loli att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Loli ruvida hennes känslor är ”riktiga” eller inte, ses hon att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Loli är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är ”riktiga” eller inte.

Loli är en glad,  romantik-kärleksfull, idealistisk, naiv, emotionell och likbar Demon King som ogillar krig och konflikt. Alla som avstod från henne på ett eller annat sätt blev drabbade hon troligen på grund av Lolis varma personlighet och beslutsamhet att sätta förändringar i världen. Hon trodde oftast att allt kan lösas om folk tog sig tid att förstå varandra, och försökte alltid förhindra att någon kamp eller konflikt inträffade medan hon var där.

Bakgrund: När Loli först anländer till Demon Kingdom, är hon tillsagd att hon är den 27: e konungen av demonerna. Genom hela serien strävar hon efter att skapa en värld där demoner och människor kan leva tillsammans i fred, något som fortskrider långsamt men säkert som serien fortsätter.

Loli blir lätt upptagen i sina känslor, till det förlorar hon kontroll över sig själv. Hon är snabb att ilska, och när Loli är arg kan hon inte sluta sig själv. När Loli är arg eller ledsen eller känner en stark känsla framträder hennes krafter. Loli är ett stort fan av japanska historiska drama och så när hon är i det här läget använder han uttryck från dessa drama. Fläktar kallar detta tillstånd ”Maou-läge” (eller kejsarläge ( お 上 様 モ ー ド uesama mo-do ) på japanska). medan hon i mörk och anime blivit slits och hennes hår kan växa längre.

I början av serien kunde Loli bara få tillgång till sin magi när en känslomässig händelse utlöste den. Hon skulle vanligtvis gå ut efter att ha använt sina krafter, bara för att vakna senare och inte komma ihåg vad som hände. Senare i serien lär Loli att styra sin makt. Hon kan kalla kraftig magi, även i de mänskliga områdena, medan de flesta demoner bara kan utföra begränsad magi utanför landet. Hon är opåverkad i houseki-fyllda områden och kan driva magi i dessa utrymmen, även om fullblodiga demoner har svårt att stå och till och med andas. Loli har ett kontrakt med vatten och använder sin magi för att skapa olika monsterliknande former, särskilt med hjälp av den för att skapa vattendrakar. Hon har också varit känd för att göra andra rotiga magiska ”varelser” från lera, matskrot etc. till mycket för de andra demonernas skräck och alla som ser dem.

Loli är förlovad till Antonio von Bielefelt när hon först träffar honom genom ett olycka. Antonio, arg på idén att Loli, en full fjärdig bloddemon, är förmodligen kungen, förolämpar Loli för att hennes horologium som tjänar honom en klump. Enligt den ädla demonkulturen som slår en annan ädla på hans vänstra kind är sättet där ädla demoner föreslår äktenskap. Antonio anser att detta är en förolämpning, utmanar Loli till en duell (genom att kasta sin kniv på golvet), vilket hon också felaktigt accepterar på grund av sin obekvämhet med en demon som är anpassad för att acceptera dueller genom att plocka upp fallna knivar.

Det avslöjas ganska tidigt i serien, att Loli faktiskt är reinkarnationen av oriangal kung tog ut sitt lagrade språkminne i sin själ så att hon kunde förstå det talade demonspråket. Medan denna händelse hjälper Loli att förstå talat demon-språk, kan hon fortfarande inte läsa det. Senare inser hon att kan ”läsa” demonspråket om hon springer fingrarna över trycket  och läste så här. Det finns en tid där Blaze inflytande tar över Lolis kropp. Hennes blod är också en av nycklarna till de förbjudna lådorna. Hon ärvde detta från Blaze. Det sägs att Loli ärvde nyckeln till lådan genom Shadow Night eftersom alla demonerna på jorden är nedstämda från Shadow efter att han reste med en av de förbjudna lådorna till jorden för 4000 år sedan. Hon utvecklar så småningom starka känslor mot en av dom, men är för rädd för att erkänna hur hon känner om hennes sanna förmågor.

Personlighet: Loli är en kärleksfullt och mycket vacker men iskall som kaxig och envis, djärv på folk runting henne fast snäll, ljus och vänlig tjej som är Horologium. Specialiserat sig på att konståkning, och visar sig också vara en hård arbetare och brukar säga ”Jag vet att vi kan göra det!”. Hon visar emellertid tecken på osäkerhet och hopplöshet som visas i de tidiga sin liv som en människa innan hon blir återfödd som horologium och när hon faller i ett sinnerelaterat comatosstat och inte vaknar. Men tack vare någon uppmuntran från sina nära och kära vänner inser hon att oavsett vad hon gör, eller var hon är, behöver hon bara vara sin egen person, hon är en kraftfull och sällsynt Edel Raid som heter shichikouhouji och horologium!

En Edel Raid är en humanoid kvinnlig vara som kan sammanfoga med människor för att bli levande vapen. Varje Edel Raid kan bara ” regera” med en människa åt gången för att bli ett vapen.  Alla Edel Raids är märkta med en pärla någonstans på sin kropp. Dessa pärlor – som heter elemenas – lagrar all sin kraft. En vanlig mänsklig flicka kan bli en Edel Raid genom att ha en Elemental Gelade implanterad i dem. Dessa hybrider kallas ” sting song” men är inte lika kraftfulla som sanna Edel Raids. Edel Raids kan också använda ”songs” (謳), vilket motsvarar magiska stavar.Om Elemental Gelade tas bort blir de vanliga kvinnor.

Relationer: Antonio Von Blue: Antonio är en entrn kan istället vänja sig med dem på grund av hans extroverted och roliga personlighet. Han är extremt populär i Magic World. Hans bekanta är en lat, men kraftfull groda som heter Jack. I sin värld bor han med sin morfar Corne, en kraftfull trollkarl som Cell, har en viss motvilja mot Zed. Han är korthärdad och kan vara våldsam ibland, men han är rolig och omtänksam. Cell är en tsundere, särskilt mot Loil och Zed.

Kraft och förmågor: Eftersom Loli inte är mänsklig, har hon övernaturliga förmågor, att kunna manipulera flammor även i sin mänskliga form. Hon kan också bilda rep med sina flammor och kan flyga i sin sanna form. Loli har förmåga att kontrollera varelser och djur, med den kontrollerade värd som har isblått, tvärbundna ögon.

Hon har viss grad av kämpar kunskap eftersom han lyckades slåss på jämlika villkor, även i mänsklig form.Han är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka bota sjukdomar.

”Hou” (法) betyder ”lag, princip, metod” (som principerna följs av en religion). ”Jutsu” (術) betyder ”skicklighet, hantverk eller magi”. Översättningen för houjutsu skulle vara bokstavligen ”religiös magi”. Ryoku (力) betyder förmåga, så houryoku betyder ”religiös styrka” (kraften att använda sådan magi).

Houjutsu kan läras av människor, så deras makt beror på hur mycket de studerar konsten. Människor kan också använda Houseki (法 石) eller ”religiösa stenar” som försvagar Mazoku .

Religiös makt ( Houryoku ) kan förvärvas, men inte demonskraft ( Maryoku ). Maryoku är den magiska förmågan som Mazoku har och det är en egenskap hos själen. Det kan inte läras, så hur stark eller svag din demonstyrkor är beroende av hennesn själ och kan inte förbättra sina färdigheter (även om vissa av krafterna kan vara dolda).

 

 

 

När Ren reagerar med Cou blir hon ett svärd kopplat till Cou’s arm. Hennes elementära kraft är vind, som hon bäst använder både defensivt och offensivt. Svärdets utseende skiljer sig mellan anime och manga.

Hon laddar upp sina krafter genom sömnen, vilket råkar vara ganska ofta. Hon ogillar inte söt mat. Ren har en sann önskan – att gå till Edel Garden.