Loli Tamkai (efterföljare) är den yngsta dotter av den Maou. Hon är känd som ”Little Lord Brat” och ”The Selfish Princess” på grund av hennes hårda personlighet och själviskhet, även om detta börjar förändras när historien fortskrider. Hon har vatten Maryoku , liksom att vara skicklig med ett svärd. Mazoku (魔族, lit. ” ma ” (demon / devil) och ” zoku ” (ras / stam / grupp) är en art i Kyou Kara Maou (annat) som är född med magiska krafter. De är så kallade ”demoner” på engelska. Mazoku ser helt mänskligt ut bortsett från deras ovanliga skönhet och långa liv.

Loli Tamaki
渋 谷 有利
Loli
Teckeninformation
Ockupation 27th Maou of Shin Makoku
Nationalitet Japanska, Shin Makoku
Andra namn Indyblue
egenskaper
Lopp Mazoku,Homunculus,Ephedian
Födelsedag sommar
Ålder 16
Kön kvinnlig
Höjd 169,8 cm
Ögon svart
Hår Blond/Svart
Blod typ Okänd
Personlig status
Status Levande
Släktingar Indyblue Tamaki (far)
Crystal Tamaki (mor)
Sky Tamaki (bror)
Antonio von Bielefelt(fästman)
(3 döttrar, 3 söner)

Utseende: På jorden har hon väldigt vacker utseende av en japansk ung mazoku. Hon bär en svart munkjacka och halvbyxor.Sedan dess ändras hon till denna killform när hon är doused med kallt vatten, medan varmt vatten återvänder henne till en tjej.

Hennes Kyo kara maou avatar, som också är hennes utseende i den andra världen, är en svart demon med svart ögon som var skarpa, födelsemärken som såg ut som blåaktiga svarta tatueringar som gick från pannan till kinderna. Med en vacker form som överflödades med en grov charm, när hennes kropp spänns, och hud mörkskinnig och robust. På hennes kropp hade han klädsvarta kläder som heter ”The Jet Black Jet”.

Horologrium, är inbäddad i Loli och fungerar för tillfället som hennes hjärta. Det är den anledningen att hon har det specifika kristall, som hon använder aggressiv med/utan till för att undertrycka.

Personlighet: På grund av hennes brist på erfarenhet med världen är hon mycket okunnig om sociala normer, som när hon börjar klumpigt framför killar för att visa honom hennes Horologium . Hon är oskyldig när det gäller romantik, och i vissa vägar måste hon berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek).

Trots att den är extremt skyddad från världen, ses Loli att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Loli ruvida hennes känslor är ”riktiga” eller inte, ses hon att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Loli är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är ”riktiga” eller inte.

Loli är en glad,  romantik-kärleksfull, idealistisk, naiv, emotionell och likbar Demon King som ogillar krig och konflikt. Alla som avstod från henne på ett eller annat sätt blev drabbade hon troligen på grund av Lolis varma personlighet och beslutsamhet att sätta förändringar i världen. Hon trodde oftast att allt kan lösas om folk tog sig tid att förstå varandra, och försökte alltid förhindra att någon kamp eller konflikt inträffade medan hon var där. Loli går alltid runt och gör allt som står i hennes makt för att få saker gjort, även om det är att riskera sitt eget liv. Mirakulöst blir hon alltid ute av livet.

Bakgrund: När Loli först anländer till Demon Kingdom, är hon tillsagd att hon är den 27: e konungen av demonerna. Genom hela serien strävar hon efter att skapa en värld där demoner och människor kan leva tillsammans i fred, något som fortskrider långsamt men säkert som serien fortsätter.

Loli blir lätt upptagen i sina känslor, till det förlorar hon kontroll över sig själv. Hon är snabb att ilska, och när Loli är arg kan hon inte sluta sig själv. När Loli är arg eller ledsen eller känner en stark känsla framträder hennes krafter. Loli är ett stort fan av japanska historiska drama och så när hon är i det här läget använder han uttryck från dessa drama. Fläktar kallar detta tillstånd ”Maou-läge” (eller kejsarläge ( お 上 様 モ ー ド uesama mo-do ) på japanska). medan hon i mörk och anime blivit slits och hennes hår kan växa längre.

I början av serien kunde Loli bara få tillgång till sin magi när en känslomässig händelse utlöste den. Hon skulle vanligtvis gå ut efter att ha använt sina krafter, bara för att vakna senare och inte komma ihåg vad som hände. Senare i serien lär Loli att styra sin makt. Hon kan kalla kraftig magi, även i de mänskliga områdena, medan de flesta demoner bara kan utföra begränsad magi utanför landet. Hon är opåverkad i houseki-fyllda områden och kan driva magi i dessa utrymmen, även om fullblodiga demoner har svårt att stå och till och med andas. Loli har ett kontrakt med vatten och använder sin magi för att skapa olika monsterliknande former, särskilt med hjälp av den för att skapa vattendrakar. Hon har också varit känd för att göra andra rotiga magiska ”varelser” från lera, matskrot etc. till mycket för de andra demonernas skräck och alla som ser dem.

Loli är förlovad till Antonio von Bielefelt när hon först träffar honom genom ett olycka. Antonio, arg på idén att Loli, en full fjärdig bloddemon, är förmodligen kungen, förolämpar Loli för att hennes horologium som tjänar honom en klump. Enligt den ädla demonkulturen som slår en annan ädla på hans vänstra kind är sättet där ädla demoner föreslår äktenskap. Antonio anser att detta är en förolämpning, utmanar Loli till en duell (genom att kasta sin kniv på golvet), vilket hon också felaktigt accepterar på grund av sin obekvämhet med en demon som är anpassad för att acceptera dueller genom att plocka upp fallna knivar.

Det avslöjas ganska tidigt i serien, att Loli faktiskt är reinkarnationen av Blaze Lilly von Wincot, som var en blindläkare som dog under kriget mot människor för 20 år sedan. Innan hon dog, tog ut sitt lagrade språkminne i sin själ så att hon kunde förstå det talade demonspråket. Medan denna händelse hjälper Loli att förstå talat demon-språk, kan hon fortfarande inte läsa det. Senare inser hon att kan ”läsa” demonspråket om hon springer fingrarna över trycket  och läste så här. Det finns en tid där Blaze inflytande tar över Lolis kropp. Hennes blod är också en av nycklarna till de förbjudna lådorna. Hon ärvde detta från Blaze. Det sägs att Loli ärvde nyckeln till lådan genom Shadow Night eftersom alla demonerna på jorden är nedstämda från Shadow efter att han reste med en av de förbjudna lådorna till jorden för 4000 år sedan. Hon utvecklar så småningom starka känslor mot en av dom, men är för rädd för att erkänna hur hon känner om hennes sanna förmågor.

Ephedia är den magiska planeten där de magiska karaktärerna i historien bodde / uppstod liksom namnet på det härskande riket. Det har olika egenskaper från jorden, såsom flytande kristalllandskap och kristaller inbäddade i stenar, träd och även i deras vattenformer. Planeten är uppdelad i flera kungarikor men styrs av en huvudstad som heter Ephedia. Ephedans kungliga familj reglerar de andra kungarikorna eller vassalerna.

Varje rike har sin egen styrande familj. Marken är också hemma för kristallkallare eller magiska användare. Kungligheterna är kända kristallkallare, med olika stavar som manipulerar kristallbildning och andra fantastiska prestationer som inte nödvändigtvis innebär att man skapar kristall. Det finns dock också onda magiska användare som kallas Black Crystal Summoners. Den största Black Crystal Summoner är, som har behärskat magi på hög nivå som gjorde honom till en kraft att räkna med.

Kraft och förmågor: Loli har stora magiska krafter, att kunna utföra komplicerade stavar av sig själv. Hon har också en stor agility och fysisk styrka, att kunna springa upp den vertikala kristallväggen, hoppa från den och bryta kristallen med näsan. Efter hennes Shanilauppmakt ökar hennes magiska krafter, så hon kunde bryta berget halvt med ett slag. Shanila är ett särskilt kraftfullt stadium av magisk utveckling, uppnått genom en passage av passage som medför förlust av hår och är något som alla prinsessorna har gått igenom någon gång i sina liv, med Loli som den sista att göra det. Passage av passage på ett annat sätt;  Namnet Shanila används också för att hänvisa till en mystisk kraftform som Loli erhåller när man försöker spara Scar och Antonio från en av fällor.

Shanilla har sekundära effekter. En av de effekter som visar Shanila manifestation är kort hår och en annan är misslyckandet i stavar.

Även om porträtt som en klutz är Loli en kompetent fighter som kan vara på samma kampnivå. Även om inte en expert i de flesta fall som prinsessan är mycket kunnig i defensiva stavar, ett drag som är känt för. Loli har överraskande god kommunikation med jorddjur som visas i avsnittet ”Sirens”

Loli kämpar med  sina vänner och använder det ofta som en piska för att attackera och hålla tillbaka sina fiender. Hon har också visat sig ha kastat en halvmåneformad boomerang en gång, som inte heter eller ses som en förvirring av hennes band av… Loli är en naturlig född stavbricka. Bland är hon den mest skickliga med magi som visar disciplin och tålamod. Att vara en royalty, är hon väl känd med olika stavningsböcker och har tagit ett ganska tal när hon flyttade till en annan värld.

Loli använder Wander of moon, kan använda det både i brott och försvar. Hon har förmåga att förtrolla den med Crystal Sabris för att bilda en dubbelkantig bladen. Hon har också sin personal på moon.

Hon är bäst i nära strid som återspeglar den brutna kulturen i skogen, som gynnar melee-typattacker i strid. Medan hon är en mästare av magiker som stridsorienterade stavar som den som kan krossa stenar och skicka fiender med stark inverkan. Hon använder klubbarna i Moon, ett par små lila klubbar som hon använder för att attackera fiender och försvara sig.

Hon kan också slå samman dessa för att bilda en krigshammare, Loli är en expert när det gäller levitationstroll och hon är den enda prinsessan som kan flyga utan att använda en Shanila-blankett. Loli kan betraktas som en brewmaster som kan göra drycker. I strid har hon behärskat användningen av hennes vapen, The Ring of Borealis, att kunna manipulera det på många användbara sätt.

Eftersom Loli inte är mänsklig, har hon övernaturliga förmågor, att kunna manipulera flammor även i sin mänskliga form. Hon kan också bilda rep med sina flammor och kan flyga i sin sanna form. Loli har förmåga att kontrollera varelser och djur, med den kontrollerade värd som har isblått, tvärbundna ögon.

Hon har viss grad av kämpar kunskap eftersom han lyckades slåss på jämlika villkor, även i mänsklig form.Han är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka bota sjukdomar.

”Hou” (法) betyder ”lag, princip, metod” (som principerna följs av en religion). ”Jutsu” (術) betyder ”skicklighet, hantverk eller magi”. Översättningen för houjutsu skulle vara bokstavligen ”religiös magi”. Ryoku (力) betyder förmåga, så houryoku betyder ”religiös styrka” (kraften att använda sådan magi).

Houjutsu kan läras av människor, så deras makt beror på hur mycket de studerar konsten. Människor kan också använda Houseki (法 石) eller ”religiösa stenar” som försvagar Mazoku .

Religiös makt ( Houryoku ) kan förvärvas, men inte demonskraft ( Maryoku ). Maryoku är den magiska förmågan som Mazoku har och det är en egenskap hos själen. Det kan inte läras, så hur stark eller svag din demonstyrkor är beroende av din själ och du kan inte förbättra dina färdigheter (även om vissa av krafterna kan vara dolda).