Min serie

Min serie berättelsen handlar om 4 tjejer en av dom kommer ifrån Liverpool som ligger i Nordvästra England Storbritannien. Dom andra bor i olika ställen i Sverige tjejerna heter Natalia, Ida Mimmi och Frida nån av dom är 17 år, 18 år. En dag åkte dom med motorbåt men sen fick dom motorstop så dom fick ror  till en ö som ligger utanför Sverige med skog och en hög berg. Dom tog upp båten in till stranden sen gick dom in i skogen tills dom till ett stort berg då såg dom en grotta som leder till en månpool. Natalia såg att det finns en tunnel under berget du menar inte att vi ska simma under vattnet sa ida jag hjälper dig så du kommer i vattnet försiktigt säger Mimmi. Så Natalia och Frida hoppade i vattnet först sen tog Mimmi Ida s hand både två gick ner i vattnet när alla fyra tjejerna var i vattnet så kom månen fram ovanför berget och lyser över tjejerna men deras  förvånade så dom att vattnet skummade och det  lysade på dom ljus kulor kom också fram. Ida blev häpen och Natalia säger skärmade men sen sa hon till Ida ta ett djupt andetag och simma bredvid oss. Natalia och Frida tog djupt andetag och dykte under vatten där  tunnel leder tillbaka till stranden sen dykte Ida och Mimmi sen va alla tjejerna kom upp till ytan när dom kom till stranden såg dom en räddningsbåt som står bredvid deras motorbåt en räddningsman kom fram till dom och sa var gör ni här eran föräldrar undrar var ni är nånstans. Mimmi gick fram till räddningsmanen och sa vi åkte en båt tur med min pappas motorbåt men vi fick motor stop så vi fick använda årorna och rodde till den här ön okej sa räddningsmannen vill ni följa med oss tillbaka till båtbryggan ja sa Ida och dom andra tjejerna. Räddningsmanen hjälpte tjejerna att komma ombånd i räddningsbåten så åkte dom tillbaka till båtbryggan.  När dom kom fram till båtbryggan var deras föräldrar där och va oroliga för dom Natalia s mamma och hennes lille bror, Ida s pappa va där och hjälpte dom komma upp till bryggan. Natalia gick fram och kramande både hennes mamma och hennes lillebror Ida sprang till sin pappa

         

8 svar på ”Min serie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *