Fakta om mina favorit serier

H2o Just add Water

H2o Just add Water är en australisk Tv -serie för barn och ungdomar. Serien visas på Disney channel med svenskt undertext. Serien handlar om tre tjejer som blir sjöjungfrur när de vidrör vatten. Handling Serien handlar om tre tonårs tjejer som delar ena hemlighet de blir sjöjungfrur med magiska krafter så fort de vidrör vatten. Emma kan frysa vatten, Cleo kan dirigera vatten och Rikki kan värma vatten. Det är inget lätt liv och de kämpar dagligen för att undgå upptäckt. Till sin hjälp har de sin vän Lewis, den rationellt tänkande och det naturvetenskapliga geniet i serien som gör att det hela inte går fullständigt för tjejerna, när de desperat försöker undvika kontakt med vatten i vardagslivet på land. Serien följer deras liv, kantat av vardagliga tonårsbekymmer samt livet som sjöjungfrur med magiska krafter, som både kan hjälpa till och vara till besvär.

I min egna serie berättelse ska handlar om fyra tjejer som heter Natalaia Ida Frida och Mimmi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *