karaktär

Emma har en säker och ansvarsfull, om något kontrollerande, personlighet. Hon tenderar att oroa sig för att saker och ting kommer ur kontroll. Hon är väldigt organiserad. Att leva i en perfekt familjelivsstil och utvecklade hon ett behov av att vara perfektionist. Hon tycker om att vara den mest organiserade av flickorna och kan inte hjälpa men uppmuntra andra att göra detsamma. Förutom att hon var en driven person, ägnade Emma en gång sin fritid i träning för sin regionala simnings  konkurrens. Althouge hon avgick efter att ha förvandlats till en sjöjungfu eftersom det hindrar henne från att simma, Emma behåller lite av sin driven personlighet. Hon verkar vara mer empatisk än sin vän Rikki Chadwick när det gäller att förstå andra människors känslor och dagliga problem. Hon tenderar att uttrycka många oro för sina vänner och skulle till och med gå ut ur sitt sätt att försöka göra det omöjliga för dem, till och med att försöka sitt bästa för att återställa Lousie Chatham s sönderfallande båt. Althouge Emma är ofta den mest samvetsgrann och omtänksamma av de the flickorna, ibland kan hon vara pedantisk och kontrollerade en gång förslår hon att hon tänker tugga ett föreskrivet antal gånger innan man sväljer som en normal praxis.

Description

Brea has pale skin, silver hair, and iridescent wings, and is often dressed in the traditional colors of a Vapran princess. Though she is not very skilled in combat, her mind and memory are brimming with knowledge both from the books she’s read in the library and from the time she’s spent with her mother in the Citadel. Most formidable, however, is her ability to persuade with words thanks to her raw honesty and practiced poise. Perhaps all her lessons with her mother and sisters didn’t go to waste!

  • GOAL: To learn the meaning of the Aureyal and set things right among the seven clans
  • CLAN: Vapra
  • HOMETOWN: Ha’rar

Personality

Brea studying the Aureyal

Brea is enamored of the songs of the past. She loves the oldest and dustiest books, and has studied many old scripts just so she can read them. She has a particular love for and interest in the stories that explain how things came to be the way they are today. While her two sisters, Seladon and Tavra, spend most of their time in the Citadel throne room and Paladin barracks, respectively, Brea can usually be found in the Vapran library with her nose buried in a dusty tome.

Story

Brea is the youngest daughter of AllMaudra Mayrin, the leader of the Vapra clan. She grew up in snowy Ha’rar, a northern village that faces the expansive Silver Sea. When Brea’s curiosity and keen intelligence brought her to doubt the Skeksis’ rule over the Gelfling, she dove headlong into a search for answers—against her mother’s wishes. What she found was a long-buried chain of secrets, the end of which may lead her to the truth about the Skeksis Lords.

Brea knows that pursuing the truth will not be easy. The Gelfling have settled into the system of clans and leadership of the Skeksis. Brea knows in her heart that clearing the dust from the old songs and reconnecting the seven clans may be the only way to lead the Gelfling out from under the Skeksis’ shadow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *