karaktär

Emma har en säker och ansvarsfull, om något kontrollerande, personlighet. Hon tenderar att oroa sig för att saker och ting kommer ur kontroll. Hon är väldigt organiserad. Att leva i en perfekt familjelivsstil och utvecklade hon ett behov av att vara perfektionist. Hon tycker om att vara den mest organiserade av flickorna och kan inte hjälpa men uppmuntra andra att göra detsamma. Förutom att hon var en driven person, ägnade Emma en gång sin fritid i träning för sin regionala simnings  konkurrens. Althouge hon avgick efter att ha förvandlats till en sjöjungfu eftersom det hindrar henne från att simma, Emma behåller lite av sin driven personlighet. Hon verkar vara mer empatisk än sin vän Rikki Chadwick när det gäller att förstå andra människors känslor och dagliga problem. Hon tenderar att uttrycka många oro för sina vänner och skulle till och med gå ut ur sitt sätt att försöka göra det omöjliga för dem, till och med att försöka sitt bästa för att återställa Lousie Chatham s sönderfallande båt. Althouge Emma är ofta den mest samvetsgrann och omtänksamma av de the flickorna, ibland kan hon vara pedantisk och kontrollerade en gång förslår hon att hon tänker tugga ett föreskrivet antal gånger innan man sväljer som en normal praxis.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *