Min blogg -Hermione Granger.

  Emma Watson – Hermione Granger/ Prinsessan Brea Bloggen.

är min första inlägg- Nu är jag börjat göra min egen serie berättelsen. Idag är jag klar med första ruta på min serie, Vecka 39 börjar jag blir klar med min serie sidan, Den här veckan kommer jag blir klar med min första sidan av min serie berättelsen snart ska jag göra en till manus och en annan serie berättelsen snart är jag klar med sidan 4 av min serie berättelsen. Den här veckan har jag lagt in nya bilder på min blogg.

God Jul och Nytt år på min Hermione Blogg

  Den här veckan har jag gjort klart med fjärde rutan på sidan 4 av H2o Just add water serien idag är jag jätte nöjd att  blir klart innan jul semester.

2020- 12/3 Mars – Har jag fortsatt med min serie berättelsen och igår jobbade jag med     min Hermione påsen till Cosplay och jag har syd till pärlor på min påse. Idag var det bara jag och Robin som hade tecknarskolan med Angelina vi jobbade med Pigment pennorna och gjode vår eget klot sen jobbade jag med min serie berättelsen. Jag har skrivit klart både  faktan om The Dark Crystal och Age of Resistance serien och filmen. Idag har jag skrivit faktan om Winx Club serien och lagt in några bilder och H2o just add water, Mako mermaids och bilder snart ska jag rita men egena figurer från The Dark Crystal filmen och serien och Winx Club, Salilor Moon och Glitter Force doki doki idag sen fortsätta nästa vecka. Idag har jag skrivit klart Sailor moon serien och Sailor Moon the Crystal, igår kollade jag på lägenhet som jag ska snart flytta till. Nu i veckan 35 åkte jag tillbaka till Grafiska jag fick ny schema och hängde upp bilder på min nya plats. Jag gjort klart Sailor Mars bilden ifrån mina clip studio övningar  den här veckan ska jag göra egen julbilden på Sailor Mars när har clip studio övningar.

Den här veckan har varit soligt och jobbit i måndag fick jag och Max våran föräldrar veta att våran kusin Lydia/Ludde s hund Milton har sovit in för han månde inte så bra och han hade levercancer det va jobbit för både för mig och min kusin. Jag va hemma hos min pappa och min söta hund Moltas på tisdag och onsdag jag va jätte ledsen. Idag har Jag börjat rita min andra karaktär på min serie Linn på en självbild och en bild på henne när hon målar. Idag gjorde jag klart med min julkort på karaktärerna från The Dark crystal: Age of Resistance och filmen sen jobbade jag lite på jul Sailor Mars efter det skrev jag lite på mina karaktärerna. Idag blev jag klar med mina karaktärerna nu håller jag fortfarande rita på mina karaktärerna. Den här veckan hade jag utveckling samtal med min handledare Angelina igår och det gick bra jag visade henne min The Dark Crystal julkortet. Idag blev jag klar med min Jultomte Sailor Mars på Clip studion övningar jag få se om jag vill fortsätta min teckning.

Hej min blogg nu är vi tillbaka till jobbet jag fortsätter skriver och snart ska jag rita mina karaktärer från min egen serie och färglägga sen ska jag skriva upp deras personlighet förmågor egenskaper.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *