Min blogg -Hermione Granger.

  Emma Watson – Hermione Granger! Bloggen.

är min första inlägg- Nu är jag börjat göra min egen serie berättelsen. Idag är jag klar med första ruta på min serie, Vecka 39 börjar jag blir klar med min serie sidan, Den här veckan kommer jag blir klar med min första sidan av min serie berättelsen snart ska jag göra en till manus och en annan serie berättelsen snart är jag klar med sidan 4 av min serie berättelsen. Den här veckan har jag lagt in nya bilder på min blogg.

God Jul och Nytt år på min Hermione Blogg

  Den här veckan har jag gjort klart med fjärde rutan på sidan 4 av H2o Just add water serien idag är jag jätte nöjd att  blir klart innan jul semester.

2020- 12/3 Mars – Har jag fortsatt med min serie berättelsen och igår jobbade jag med     min Hermione påsen till Cosplay och jag har syd till pärlor på min påse. Idag var det bara jag och Robin som hade tecknarskolan med Angelina vi jobbade med Pigment pennorna och gjode vår eget klot sen jobbade jag med min serie berättelsen. Jag har skrivit klart både  faktan om The Dark Crystal och Age of Resistance serien och filmen. Idag har jag skrivit faktan om Winx Club serien och lagt in några bilder och H2o just add water, Mako mermaids och bilder snart ska jag rita men egena figurer från The Dark Crystal filmen och serien och Winx Club, Salilor Moon och Glitter Force doki doki idag sen fortsätta nästa vecka. Idag har jag skrivit klart Sailor moon serien och Sailor Moon the Crystal, igår kollade jag på lägenhet som jag ska snart flytta till.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *