Mig själv -Myself Min karaktär,Avatar Character 2020.

 Emma Watson – Jasmine Heikura, Norea Sjöquist spelar Hermione Granger Häxa och tillhör elevhemmet Gryffindor, hon går på Hogwarts slottet. Hon är kompis till Harry potter Ron weasley Ginny Weasley Luna Lovegood och Neville Longbottom.

Anya Taylor- Joy – Alice Dinnean spelar Brea Gelfling Prinsessan av Vapra-Clan bor i landet Thra. Hon är kompis till Rian Gelfling Deet Gelfling Gurjin Gelfling Prinsessa Seladon Gelfling  Prinsessa Tavra Gelfling Hup Podling Kylan Gelfling Naia Gelfling och Lore Bipedal.

Mitt namn är Agnes Maria Magnell / My namne is Agnes Maria Magnell. Min smeknamn är Brea Gelfling Princess of the Vapra clan / My nickname is Brea Gelfling Princess of the Vapra clan. Min födelsedag är den 24 Mars och min födelseår år 1993, My birthday is March 24th and my year of birth 1993. Min stjärntecken i min månad är väduren, My zodiac sign in my month is Aries, min månadsten är Akvamarin, my monthly stone is Aquamarine. Min personliga  och bästa- egenskaper är underbar, vänlig, älskvärd, envis glad. Att tro på magi och sina drömmar/fantasi att vara snäll, kärleksfull och lojal, hundälskare. My personal and best qualities are  wonderful, friendly, lovable, stubborn, happy. To believe in magic and their dreams/ fantasy, to be kind, loving and loyal, dog-lovers. Jag älskar att gå ut på promenad med min söta hund Moltas och gossar, mysa med honom i både min säng och i soffan. Jag älskar att rita och om mina favorit serier mina egna serier och karaktärerna på min blogg och Clip Studio Paint. Jag älskar lyssna på musik på min mobil och på YouTube och jag älskar att läsa Harry Potter böckerna och kolla på mina favorit serier och filmer. Mina favorit serier är Merlin Tv-serie , Shadowhunters Tv-serie , The Dark Crystal: Age of Resistance Tv- serie , Cursed- tv serie, Glitter Force: DokiDoki Tv- serie , Glitter Force Tv- serie, Emily in Paris Tv-serie, och Winx Club Tv-serie, Mako- mermaids Tv-serie, H2o- Bara Tillsätt vatten, H2o Just Add Water Tv-serie, Naruto: Shippuden Tv-serie, Boruto: Naruto Next Generations Tv-serie, Sailor Moon Tv-serie, Kaleido – Star Tv-serie, W.i.t.c.h. Tv-serie, En nypa magi, Just Add Magic Tv-serie, Trollz Tv-serie, Wolf‘s rain Tv-serie, Ginga: Nagareboshi Gin Tv- serie, Ginga: Legend Weed Tv-serie och The Tribe Tv-serie, How I met your Mother Tv-serie, och That 70s Show- Tv-serie, Sherlock Tv-serie och The Crown 2016. Mina favorit filmer – är Den mörka kristallen 1982 THE Dark Crystal, Mupparnas  Julsaga Muppets a Christmas carol – 1992, Edward Scissorhands 1990, The Nightmare Before Christmas -1993, Corpse Bride 2005, Dark ShadowS 2012, Frost 2013, 2019 Frozen, Skönheten och Odjuret – 2017 Beauty and the Beast, Aladdin 2019, Lady och Lufsen 2019 Lady and the Tramp, Den Otroliga Vandringen 1993, Homeward Bound och Aquamarine 2006, Harry Potter och De Vises Sten, and the Philosopher s Stone- 2001, Harry Potter och Hemligheternas Kammare, and the Chamber of Secrets-  2002, Harry Potter och Fången Från Azkaban, and the Prisoner of Azkaban 2004, Harry Potter och Den Flammande Bägaren, and the Goblet of Fire 2005, Harry Potter och Fenixorden, and the Order of the Phoenix  2007, Harry Potter och Halvblodsprinsen, and the Half-Blood Prince 2009 och Harry Potter och dödsrelikerna del 1 2010, and the Deathly Hallows Part one, two del 2 2011, Fantastiska Vidunder: och hur man hittar dom- Fantastic Beasts: and Where to Find Them 2016, Fantastiska Vidunder: Grindelwalds Brott- Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald  2018, Min granne Totoro- My neighbour Totoro 1988, Pompoko- 1994, Spirted-Away- 2001, Kikis expressbud- Kiki s Delivery Service  1989, Prinsessan Mononoke -Princess Mononoke  1997, Den levande Slottet- Howl s Moving Castle 2004, Ponyo på klippan vid havet Ponyo- 2008 och Lånaren Arrietty- The Secret World of Arrietty  2010. I love going for walks with my cute dog Moltas and cuddling, Cuddling with him in both my bed and on the coach. I love to draw and about my favorite comics my  own comics and the characters  on my blog and clip studio paint. I love listening to music on my IPhone and on you tube and I love reading the Harry Potter books and watching my favorite series and movies. Älskar inte: Jag älskar inte skräck filmer, Dead silence 2007, The Conjuring 2013, Annabelle 2014, The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist 2016, Annabelle 2: Creation 2017, The Nun 2018 och Annabelle 3: Comes Home 2019. Jag älskar inte när min pappa och mina bröder retar mig men det bara på skoj, och älskar jag inte när någon bråkar och inte  konflikter på jobbet. Jag älskar inte mosade maträtter, ärtsoppa, spenat och broccoli, chokladpudding, risifrutti, ostkaka, Cheesecake, jag älskar inte ormar inte dom som är giftiga och inte dom som kramar hårt och inte stora spindlar i håret.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *