Om Mig Själv -Agnes Magnell! 2021

  Sailor- Mars;  Rie Hino- Katie Griffin.

  Brea Princess Gelfling- Anya Taylor- Joy.

 Hermione Granger -Emma Watson.

Smeknamn:- Brea-  Gelfling, Prinsessan.

Jag blir kallad för Gullisfis, Prinsessan, Gullegroda. Min lilla fiskorv, och fantasi – älskare och the dark – crystal. Brea – Gelfling, Harry Potter – Hermione – Granger, älskare, tanten, Barbie – älskaren, Disney, mello – freak, Väsk – besatt,  snyltrots – växt och min gulliga hjärtat, rosenknopp.

Hårfärg:- Mellanblond.

Jag har haft mellanblond, Hår, och hade väl lugg ca 12 år. Cendre-färgat, och när mina topparna är slitna så hjälper min mamma att klippa mitt hår lite, gran. När jag tvättar mitt hår , så använder jag head and shoulders – Schampo och Barnängen Balsam – Pärlglans.

Ögon färg :- Bruna.

Mandel – formade mellan brunade ögon. Choklad – färgade ögon. Min lilla söta hund Moltas har bruna ögon, min pappa Lars- Göran, och min storebror Max har också bruna ögon.

Kön:- Kvinna.

Personlighet:- Vänlig, Glad, Fantasifull.

Mina, Personligheter är underbar, vänlig, älskvärd, envis, glad, Nyfiken, känslig, hjälpsam, försiktig, uppmärksamhet, inspirerande, noggrann, skicklighet, kraftfull, nyfikenhet, modig, fantasifull, och självsäker.

utseende: –

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *