Om Mig Själv -Agnes Magnell! 2021

 Sailor- Mars!

Smeknamn: – Brea – Gelfling, Prinsessan.

Jag blir kallad för Gullisfis, Prinsessan och gullegroda, min lillla fiskorv, och fantasi-älskare och the dark-crystal, Brea- Gelfling, Harry Potter, Hermione Granger, älskare, tanten, barbie – älskaren, mellofreak, väsk – besatt, snyltrots – växt och min gulliga hjärtat, Rosenknopp.

Hårfärg: – Mellanblond.

Jag har haft mellanblodt hår och hade väll lugg ca 12 år. Cendrefärgat, och när mina topparna är slitna så hjälper min mamma att klipper mitt hår lite gran. När jag tvättar mitt hår så använder jag head and shoulders – schampo och Barnängen Balsam – pärlglans.

ögonfärg: – Bruna.

Jag har mandel – fromade mellan brunda ögon, choklad- färgade ögon. Min lilla söta hund Moltas har bruna ögon, min pappa och min storebror Max har också bruna ögon.

Kön: – Kvinna.

Personligheter: – Mina personligheter är underbara, vänlig, älskvärd, envis glad,

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *