H2o Just add water/ Mako Mermaids!

Jag ska skriva min andra fortsättningen på min serie av H2o Just add water men den här gången ska  karaktärerna från Mako Mermaids vara med men jag hittar på mina egna karaktärerna dom kommer att heta Victoria, Elizabeth och Lilly, Alicia dom kommer att ha samma personlighet och krafter svagheter, egenskaper, Älskar, Älskar inte, förmågor, inspiration och detaljer. Dom möter Britta Linn Ida och Mimmi och berätta för dom att dom är också sjöjungfrun men dom använder sina mån ringar för att förvandla sig till människor och deras svagheter om dom nuddar vattnet så blir dom tillbaka till sjöjungfrun.

Jag ska också skriva fortsättningen på min serie H2o just add Water men den här gången ska dom karaktärerna från Mako mermaids serien mina karaktärer där heter dom Victoria som har både personlighet och krafter som Mimmi. Mimmi är en underbara sjöjungfru från Mako Island pod. Söt, men självtvivlande och klumpig, hon är extremt intelligent och verkar alltid suga till sig kunskap utan att ens försöka. Mimmmi kan också vara osäker och hade initialt djupa känslor av sorg och ensamhet på grund av sin brist på familj. Hennes önskan om en familj var så stark att hon lärde sig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *