Hemsidor och Bloggar

Jag har sedan 2010 lärt mig och arbetat med att skapa lite olika hemsidor och bloggar.  Dels har jag en CV sida som också är en mer allmän sida om mig och vem jag är. Sedan har jag några andra projekt jag arbetar på och uppdaterar efterhand. Vissa av dem är fortfarande under konstruktion och håller på att utvecklas.

www.sivtapper.wordpress.com Detta är min allmänna hemsida. Allmänt i det här fallet är att den fungerar som en baspresentation för mig själv, medan mina övriga sidor och bloggar fördjupar mina många intressen.

www.fikarum.wordpress.com Den här bloggen skapade jag medan jag var elev på Itlyften. Det är en blogg om främst caféer i Göteborg och så småningom kommer jag också göra gästbesök i andra städer. Det finns också en plan i mitt huvud om att jag kommer att utöka den till att även handla om  tankar  och inspiration kopplat heminredning.

www.spaltmetrar.wordpress.com Detta är förnärvande min minst aktiva blogg. Den skapades i samma veva som fikarum, men handlar om skrivande och läsande. Riktigt snart nu kommer den att komma igång på allvar.