Vol. 9 Ghost Ship Murder del 1!

Pierre och Darien följer Zachi med till en ö, där blir bodde Dariens familj som äger den gamla spökskepp hotell i århundraden! Till och med att både Zachis mästerdetektive, mästertjuven släkt var med på tiden och Dariens föräldrar har överraskning till honom! Men den berömda kocken Toronri blir mördad. Zachi misstänker att någon eller något som skulle krävt för hämnd,  men varför skulle vilja göra det och vem gjorde då?!

Vol. 10 Ghost Ship Murder del 2!

Darien och Pierre ska reda ut mer om Toronris mördad inblandar av 5 personal, som finns någonstans på hotell men underjorden finns det en lite sjö grottan. Då händer att stenvägg stänger in och vatten börjar stiga, deras liv är stor fara! Hinner Zachi båda att rädda Darien, hennes pojkvän Pierre och lösa mysterium om spökets mord men hon vet ändå att vem som mörda kocken(snabbaste än alla detektiver att lista ut)!!!

Vol.11 Zachis Eclipse and daylight power!

Den natten Zachi har mardrömmar om att hon kommer att sin älskade Pierre blir kippnad av en mystiska man, använder honom som marionett.! Zachi och Pierre vaknar samtidigt, följer deras barndoms minne hur dom träffas första gången och blir blixt förälskad i henne! För att Pierre har varit föräldralös och hemlös sen han var 6 år, så ingen hans släkt vill veta av honom eftersom Kai ( hon vet inte att är Zachi s pappa förutom gänget) tog tand om Pierre bor i Rose Knight s temple.

Vol. 12