Nu kommer ännu mer nytt serie om BeastsPrincess som inspiration av Code Realize, Meiji rensa Tokyo, Sly Cooper, Sugar Sugar Rune och Sengoku night blood!

Genre

Romantic, drama, komedi, visuell roman och övernaturligt!

 

En dag är 15 åldriga  Cardia omslagen av ett mystiskt ljus som plötsligt härstammar från hennes hjärta (Horologium) och befinner sig på en obekant plats. Landskapet spred sig innan hon nästan liknar Sengoku-perioden Japan – men det här är ett annat ord som kallas “Shinga” där icke-mänskliga varelser liksom vampyrer och varulvar bor. För länge bodde de olika stammarna i Shinga fredligt under skyddet av Himemiko som hade speciellt blod. Men en dag Himemiko försvann plötsligt. Med skyddet av Himemiko borta, har världen fallit in i en period av Stife. Cardia har special blod som ger me hjälp av hennes horologium! Samtidigt ber Cell, Cardia att gifta sig vid första kärleks ögonkastet och är hon prinsessan Himemiko som alla har väntat på! På grund av dessa krafter börjar hennes förhållande till männen förändras. När hon leder sig dessa snygga män i en ny era, kan hon inte vänja sig, en kärlek börjar växa inom henne.