Nu kommer ännu mer nytt serie om BeastsPrincess som inspiration av Code Realize,  Beast of abigalie, Meiji rensa Tokyo!

Genre

Romantic, drama, komedi, visuell roman!

Det handlar om 15- åriga en horologium ung vacker tjej,vid namn: Cardia Onimiya. Det är tills en natt, när månen är full och röd, transporteras hon genom tiden till Meiji-perioden av Scarlett, en självutnämnd trollkarl. Hon hamnar i en sträng, Meiji-era “Tokyo” där existensen av spöken accepteras i 3000 år i ett avskilt utrymme och sin värld.  Leds av Scarlett, hon kommer äntligen till rokumeikan. Där väntar hon på att komma fram de historiska figurerna Cell Kohan, Jackie Hisida,Kawakami, Gorou Fujita, Yakumo Koizumi och Tousuke Iwasaki.

Samtidigt som hon interagerar med dessa män upptäcker hon att hon är horologium- läkade och mystisk som är högt värderad Meiji-perioden. På grund av dessa krafter börjar hennes förhållande till männen förändras. När hon lär sig dessa snygga män i en ny era, kan hon inte vänja sig, en kärlek börjar växa inom henne.

Kommer Cardia att kunna återvända till sin tid? Vad kommer att bli av hennes kärlek – en kärlek som korsar gränserna för tid och rum?

 som hon har konstigt hjärt födelse märke på bröstet och är väldigt vacker men bor ensam Trots att hon blev biten av Cell , blev hon en Ru-ga med mjuka öron.