Vol 1: My destiney“! Efter Cardias olyckan, vaknar hon ur labb och gick ut i solsken med hennes horologium på bröstkorg! Som hon inte minns om hennes tidigare liv tills någon jagar, Cardia har just anlänt i det vackra landet Ruberia (Arc), och dess charmiga borgare och frodiga landskap är som en saga som kommer i uppfyllelse. Det är tills hon är besatt av en mystisk ung man med en stelig blick och furna vargörr-som omedelbart biter henne! Cardia finner sig att bli en av de här lekarnas djur och visade bort till Arcs fängelse där alla deras slag skickas. Hon måste hålla sig vett om henne och deras för hon ska lära sig hemligheterna i denna magiska värld där alla antingen gör sitt blodkärl eller hennes unga hjärtatävling! 

Vol 2: ” Wolf Cardia vaknar upp i finaste Cells herrgård och ser runt kring medan killarna är så nyfiken på henne! Dom undrar varför att hon bär märket på hennes bröst “Horologium” och har märkligt krafter, förmågan?Cardia ser att vakter som tagit över i Arc och blir till fängelse med alla stackars och luga har blivit fångataga av och Killar hittar boken om Lugas historia…

Vol 3: “Lovers” Time! Efter att hon hade bett av Cell vaknade hon och kom på Arc ön. Fängelse där alla deras slag skickas. hon måste hålla sig vett om henne om hon ska lära sig hemligheterna i denna magiska värld och i den mörka under tunnel! 

Vol 4: Cardia the beasts princess”! Jackie ser bekanta Cardias märket på hennes bröstkorg som har sett förut men de sägs att det fanns kungariket av Arc på ön som styr av den onda ledare  Ray  Tskuio och förvandlas till fängelse! Han hörde att dom har 4 luga barn, 3 pojkar och en dotter, med deras kungarikets födelsemärket på vänster arm, en av 4 har både födelsemärket på vänster arm och på bröstet, den yngsta dotter vid namn Meiji Ranka men vem är hon och vad hände dom kungliga familjen…!?

Vol 5:”Cell´s the love secret”! Cell har svårt att tänka på Cardia varje dag i hela tiden och Jackie, Kaito, Houx vet betyder att Cell är totalt blixtförälskad i Cardia efter hon räddar Cell från soldater skjuter nästan honom! De är hans största hemlighet är att kärlek till Cardia och dom vet förutom henne eftersom den kvällen att han har råkat ser Cardia i naket när hon byter kläder och ger stort fett smäll på Cells vänster kinden för andra gången.