Vol 1: My destiney Fenixen demon SC har hamnat i en annan värld som kallas för Sengoku tills någon jagar, hon har just anlänt i det vackra landet i Shinga världen perioden (Arc), och dess charmiga borgare och frodiga landskap är som en saga som kommer i uppfyllelse. Där möter hon de arméerna i Sengoku-eran som alla är medlemmar i Gekka- stammen. Det är tills hon är besatt av en mystisk ung man med en stelig blick som omedelbart biter henne!

Vol 2: ” Wolf ! SC vaknar upp i finaste Kovus herrgård och ser runt kring medan killarna är så nyfiken på henne! Dom undrar varför att hon bär märket på hennes bröst “Horologium” och har märkligt krafter, förmågan? Kovu har svårt att tänka på SC varje dag i hela tiden och Jackie, Kaito, Houx vet betyder att Kovu är totalt blixtförälskad i SX efter hon räddar från soldater skjuter nästan honom! De är hans största hemlighet är att kärlek till SC och dom vet förutom henne eftersom den kvällen att han har råkat ser SC i naket när hon byter kläder och ger stort fett smäll på SC vänster kinden för andra gången.

Vol 3: “Lovers” Time! Efter att hon hade bett av Kovu vaknade hennes krafter och förmågan, börjar! Kovu smygtitta på SC när dom träning med henne och har väldigt snällhjärtad, starkvilja och fick konstigt känslan att hans hjärta av is börjar tinar. Varulv Shadow Army fick veta att den mystiska ung kvinnan vid namnet; SC som har

Vol 4: Beasts princess”! SCär speciellt genom att hennes blod har förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att tillåta dem att släppa lös den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och blir nästan ett avgörande trumfkort i strid.Hon har uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, att de vara hon som är Himemiko!