Vol 10: Keith´s voice and Shirayuki´s kiss! London var ockuperat av Scar av en statskupp. Dessutom utvecklade han planen för “Code: Shirayuki”. Samtidigt sa Skylar som före Arsene sig som “idéens apostel”. Och, som sitt uppdrag, berättade hon, vem är nyckeln till att aktivera “Code: Shirayuki “, att ta sitt eget liv och att lämna platsen. Dessutom kommer van att komma under den skadade lupinen. Wolf talar till Keith, som oroar sig för att Arsene lider. Arsene fångas i Nautilus. Medan Keith tänker på henne finns det ingen teknik för att göra den stora fästningen framåt. Han försöker komma in ensam, men Wolf ser något inte perfekt och det är blockerat. Men han och Wolf ersätter ord och sparar nya känslor för att rädda Arsene. Till sådana två personer föreslår Stein en metod för att rädda Arsene och världen. Under samarbetet mellan Sky, Skylar och den brittiska armén – Keith utmanar Nautilus.

Vol. 11: Keith VS Munto and code Shirayuki!  Keith och Munto strider för att rädda henne och världen men då Munto inuti i den andra Munto kände att Arsene är  ledsen, ber att kämpa och ta sig ur honom en gång för alla medan Arsene är instängt i enorma globen. Hon minns att Keith frågar henne vad Arsene önskar sig från djupaste, då släppte Munto fri från hans tidigare kropp till nytt kropp och Arsene håller i blå ädelsten som smäller i hennes horologium så det giftet försvinna ur Arsenes kropp! Arsene tas in i den himmelska världen och hon ser minnet om Scarc, hennes far och onda bror Munto som utlöste honom att ha en galen plan. Även om det är sannolikt att sväljas av Scarcs ambition, räddas det av Keith som rusade igen.  Efter kriget är äntligen över det. När historien fortskrider, blir han kär i Arsene. I slutet av serie blev han och Arsene gift (som nu gör henne Arsene Lupine).

 

Vol 12: