Vol 10: Keith´s voice and Shirayuki´s heart!

London var ockuperat av Scar av en statskupp. Dessutom utvecklade han planen för “Code: Shirayuki”. Samtidigt sa Skylar som före Arsene sig som “idéens apostel”. Och, som sitt uppdrag, berättade hon, vem är nyckeln till att aktivera “Code: Shirayuki

“, att ta sitt eget liv och att lämna platsen. Dessutom kommer van att komma under den skadade lupinen. Van talar till Lupin, som oroar sig för att Cardia lider. Cardia fångas i Nautilus. Medan Lupin tänker på henne finns det ingen teknik för att göra den stora fästningen framåt. Lupin försöker komma in ensam, men Van ser något inte perfekt och det är blockerat. Men Lupin och Van ersätter ord och sparar nya känslor för att rädda Cardia. Till sådana två personer föreslår Fran en metod för att rädda Cardia och världen. Under samarbetet mellan Saint, Idea och den brittiska armén – Lupin utmanar Nautilus.