Vol 6:”Twilight kiss”! För länge sedan bodde Himemiko/ Cardia skyddade “Shinga” med krafterna i hennes speciella blod och klanen i fred. Helt plötsligt försvann Himemiko och med sin försvinnande, Geggazoku förlorade sitt skydd. Den tumult som följde förlusten av denna fred ledde till en turbulent konflikt mellan klanerna som de försökte förena “Shinga” under deras egna baner. Det var också i dessa kaos att Yakuma, olyckans demoner uppstod, till rampage genom länderna.

Chefen för Kohana-krafterna – Cell – förde hjälten Cardia till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att hennes blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku. Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Cardia för sig själva.

Vol 7: “Cardia´s reincarnation of Himemiko´s blood and horologuim power”! Monsterna som kallas för ” Zicterium ” letar efter Cardia för att fånga henne och medan Kohana-clan skulle leta efter svaret om hennes mystiska krafter och förmågor, till och med Zicterium ledare vid namn Drake också. Vad händer om Cardia råkar ta på Cells höger bröstsida av otur och hennes tur och avslöjade Cardias sanna jag?

 

Vol 8: I´II the name of the