Vol 1: SC Pierre! När hon var liten, Sc har fyller precis 8 år och fick en bok av hennes familjens tvättbjörns hemligheter och tricks! I århundrade den senaste efterföljaren i en rad mästertjuvar som skickar ner sina experttekniker från generation till generation med “Thievius Raccoonus”, en bok som innehåller alla Pierre-familjs hemligheter och tricks. Medan Pierre-familjen har ackumulerat en enorm mängd rikedom genom sina tjuvliga sätt! Men den kvällen kom ondskefullt ledare mechinacal ugglan vid namn Clock-Steam och hans gänget som var svartsjuka mot hennes familjen!

Vol 2: Thievius Raccoonus! SC har plågas minnen av hennes barndom, när SCs föräldrar blir dödar av Stream som stal deras familjens bok i hela sidor, Anala har hemligt förälskade i SC sen Anala och hans tvillingbror Shido träffas SC på barnhem i Glada Ängen! En ung räv detektiv man vid namnet Rex som jagar efter alltid SC men också är kär i henne, det har Anala en ny problem med kärleksrival…!

Vol 3: Band of Thieves! Hennes liv har förändras på barnhem, dagen efter hemsk tragisk händelse på första dag! Hon sitter ensam på trädet då såg SC att två rävar tvillingbröder Anala och Shido

Vol 4: Honor Among Thieves!

Vol 5: Thieves in Time!