Vol 5:”Cardias secret”! Dom råkade att Cardia är faktiskt en tvättbjörn som är mäster tjuven och ser som en luga, vampyr och varulv med hennes mystiska kraft, förmågan. Hon heter SC Pierre,  berättade att hon är kommit från en annan värld, vad ska göra med SC då? Omsluten av ett mystiskt ljus som släppts ut av sin smartphone, fördes till en värld som hon aldrig har varit. Före henne har landskapet blivit det av Sengoku Japan!

Vol 6: Moonlight´s kiss! SC berättar i fortsättning om hur hennes liv förändras att precis hon tog en juvel av månskens ljusets kyss och hamna Sengoku Värld!

Vol 7: SC´s Secret blood Crystal  power! SC är speciell genom att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden.Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Sc stöter på en annan killen som är inte vampyr eller varulv, är väldig intresserad av SC och sen försvinner han bara så där men de är SC som ute efter!

Vol 8;