SC Pierre är en historiens huvudperson och karaktär som ökänd mästertjuv som alltid är uppriktig, utåtriktad och överflödig med självförtroende – egenskaper som är mer än motiverade med tanke på hennes överväldigande framgång. Efter att ha stött på Shido och hans tvillingbror Anala ,viskar han henne till ny värld av skäl som endast är kända för sig själv.

Också känd som: SC -chan, prinsessa ,mademoiselle, angel.

Skylt: Okänd

Födelsedag: 17  januari

Ålder: 16 (kronologisk okänd)

Status: Levande

Lopp: Homunculus/tvättbjörn.

Kön: Kvinna.

Höjd: 158cm (5’2 “).

Vikt: 47 kg (103 lbs).

Ögonfärg: Bärsten.

Hårfärg: Cadmium (röd).

Ockupation: Mästertjuven.

Släktingar:   (man, hans väg och anime)

Specialkunskaper: som kan springa på supersoniska hastigheter.

Favoritmat: Jordgubbar.

Personlighet: SC är en listig, djärv, snabbvittad, charmig, suave gentleman tjuv. Hon använder sitt vittne, mod, charm och färdigheter för att dra av jobb, och spricker ofta skämt och sarkastiska kommentarer på bekostnad av andra.

SC är också väldigt cool, samlad och lyckas hålla ett rationellt huvud i stressiga och kaotiska situationer. Genom alla sina svårigheter är hon fortsatt lojal och tillägnad någon som hon kallar sin vän, särskilt Shido och Anala, och inspektör Kiala,Takasi.

I början av serien var SC mycket kacklig och drivs av sina egna personliga mål. Ibland skulle han skjuta Anala för att sakta ner sina uppdrag. Hon åsidosatte ofta Analas råd och varningar och talade ibland om Shido. I slutet erkände SC öppet att hon inte skulle ha gjort det så långt utan dem båda, vilket ledde till hennes respektfulla upplösning i framtida.

Genom utvecklade SC mer av en uppskattning för sitt lag. Hon har stort förtroende för sina färdigheter samtidigt som hon behåller sin natur. Hon kom helt och hållet för att uppskatta dem efter att ha tagits av Cell. Blev SC en helt ny tjuv, men med sarkasmen, vittig skämten, quips och debonair charm fortfarande intakt. Hon kan inte föreställa sig sitt liv utan sitt lag. Hon tar nu Anala och Shidos känslor på allvar, alltid på utkik efter när de störde eller ledsna.

Bakgrund: SC Pierre, ung tjej och den senaste efterföljaren i en rad mästertjuvar som skickar ner sina experttekniker från generation till generation med “Thievius Vampire”, en bok som innehåller alla Pierre-familjs hemligheter och tricks. Medan Pierre-familjen har ackumulerat en enorm mängd rikedom genom sina tjuvliga sätt lägger Arsene-Lupine större värde på hennes vänskap med sina två partner, Shido och hans tvilling bror Anala och getaway föraren för lagets van. Trio, känd som Pierre Gang, utför utarbetade heists över hela världen, ofta för att ta ner stora och farliga grupper av brottslingar, eftersom Pierre Clan’s trodde bara ska stjäla från andra tjuvar. Under tiden förföljs de av SC kärleksintresse Anala som ingår i en lång rad mästertjuvar som specialiserar sig på att råna från våldsamma brottslingar och aldrig oskyldiga människor, vilket gör dem vigilantes.

Tidigt i sitt liv bevittnade hennes den mordet på sin far i händerna på en grupp som kallades Fiendish Five, som sedan stal sin familj Thievius Vampire, som innehar många av Pierre-gruppens stora tjuv-rörelser. Hon tvingades in i ett barnhem tills hon rymmer och råkar hon träffade nya vänner, Shido och Anala. Under sina år i barnhemmet drar de tre flera tjuvuppgifter, och snart beslutar hon att fortsätta sitt Pierre-arv genom att göra den moderna Pierre Clan. SC är nimblest av gänget, så hon skickas ut mest på uppdrag, vilket gör henne till den mest ökänd. Hon använder en krokad sockerrör, en familjegods, som ett mångsidigt verktyg. SC är listigt och extremt atletiskt och kan utföra föremål som att gå på trådar, landa på små punkter, glida på vinstockar och faller från stora höjder och uppnå mindre skador. Hon kan också använda förklädnader som en fördel att enkelt komma över vanligtvis otillgängliga områden.

Fysisk utseende: SC är väldig vacker ung kvinnan med hennes cadmium rödan, axel längd med lång i vågor flätor lång hår och bärsten ögonfärg, och en blek hudfärg.  med långa svarta stövlar att vara en tvättbjörn, SC har grå päls med svarta ränder på svansen och en naturlig mask, såväl som bärsten ögon. Hennes näsa har en svart kant på den. Hennes ensemble består av en svart mask, svart armbåge med marinblått krage, svarta stövlar, svart handskar med gula manschetter och en blå mössa. Runt hans midja är ett bälte med spännet format i form av Pierre-symbolen. Hon hade ursprungligen en röd ryggsäck som innehöll varor och telefonkort, men handlade den ut för en benpåse. Hon hade både en benpåse, för varor och en brun ryggsäck!

 

Reinkarnera / återuppliva den avlidna, läka de sjuka och sårade, återvända de döda till livet, och till och med återställa hela planeten. SC har viss grad av stridsfärdighet eftersom hon kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka några sjukdomar och kärlek, rättvisat krafter.

Cardia är speciellt genom att hennes blod har förmåga att initiera “Awakenings”för att tillåta dem att släppa lös den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och blir nästan ett avgörande trumfkort i strid. Hon har uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Hennes speciella blod har befogenhet att läka och stärka medlemmarna i Gekkazoku!

hon föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet

Vapen: SC primära vapen i serien är hennes familjs sockerrör, som är en brun personal som slutar i en guldkrok. Många av hennes förfäder hade också vapen som innehöll varumärkets krok, och röten har blivit en ökänd symbol för Pierre Gang. SC är också mycket kapabel med sin rotting och är en kraftfull motståndare i en kamp som upprepade gånger visar sig slå motståndarna mycket större och bättre rustade än sig själv.

Åren av träning och naturlig förmåga som passerat ner genom Pierre-blodlinjen har givit SC stor rörlighet, balans och reflexer, så att hon kan utföra prestationer som få kan vara lika. Dessutom har hon lärt sig alla möjligheter som beskrivs i Thievius Raccoonus , inklusive balansering på toppen av skarpa punkter, rep och polklättring, osynlighet, svängande krokar och löpning på ledningar. Hennes färdigheter inkluderar parkour, gymnastik, pickpocketing, safecracking, förtrollning av förklädnad, tidsmanipulation och andra.

Vänner och förhållande: Kiala är en av Slys livslånga vänner och tvillingbror till Shido. Seriösa uppmaning uppmanar ofta SC att skämta runt, särskilt när hon är på jobbet, men uppskattar fortfarande sin väns oro för honom. Gjorde Analas skick en märkbar belastning på hans relation med SC. Denna ansträngning stod när den avundsjuka som Kiala hade försökt att inte erkänna började yta. Likväl satte Sc fast vid honom och tröstade Anala för att visa hur värdefull han var för laget. SC till och med medgav att hon troligen inte skulle ha fått så långt hon gjorde utan Analas hjälp. Medan SC kände sig viss ilska på grund av Scarletts svik, var hon mer orolig över hur förräderi skulle påverka Kiala.

Shido en av SCs livslånga vänner, vid ett tillfälle hade SC kallat honom en “träcks”, men hon drog in det uttalandet efter Clock-Steams nederlag när Shidos hela persona skiftades. SC och Kiala är de två främre ledarna i laget, och går ofta i strid som en dynamisk duo med kunskap om att den andra har sin rygg. Trots att han är lite avundsjuk på SCs förmågor, tillåter Shdio aldrig sin stora ram att avskräcka honom och gör ofta skämt på egen bekostnad. SC uppskattar Shido för sin starka kropp och ännu starkare hjärta.

SCs förhållande till Anala, men hon gör alltid tiden att flörta med honom, även när han jagar henne med målet i rival. Hon har även sagt att det är mycket roligare att vara en mästertjuv när Anala jagar henne.Trots att de arbetar mot motsatta sidor av lagen, håller de respekt gentemot varandra, båda räddar den andra flera gånger. Efter att ha besegrat Dr. M lyckades Sly förfölja ett förhållande med Carmelita genom att ljuga för henne om att ha amnesi och ge upp tjuv. Men han faller tillbaka till det vanliga företaget när Bentley kontaktar honom med information om ett nytt äventyr. Perturbed av hans bedrägeri, återupptar Carmelita sin normala plikt att driva Sly. Efter en beskattningsresa genom tiden accepterar Carmelita att hon inte kan ändra Sly och får en nyfött respekt för honom och inser att de är på samma sida. Medan Le Paradox blimpar, ber om ursäkt för Carmelita för hennes tidigare misshandel av Sly, som han återvänder innan han försvinner. För tredje gången återupptar Carmelita sin jakt på Sly, men den här gången för att bekräfta att han lever.

 

Som resten av Cooper Clan hatade Clockwerk Sly med en brinnande passion, som Sly återvände på grund av sin roll i hans fars död. Inledningsvis vet han lite om den mystiska ugglan, var Sly chockad att lära sig att Clockwerk hade antagoniserat och (förmodligen) dödade sina förfäder i generationer. Detta framgår vidare av Clockwerk förmåga att enkelt fånga Sly med Carmelita som bete, en taktik som han tycktes ha lärt sig av erfarenhet, vilket framgår av hans linje “Empathy har alltid varit Cooper Clan ‘s fall”. Trots detta förblev Sly oförskämd av Clockwerks påståenden om överlägsenhet eller sin egen förmodade svaghet, och avvisade Clockwerks antaganden om hans familjs beroende av Thievius Raccoonus genom att säga: ” Thievius Raccoonus skapar inte stora tjuvar, det tar stora tjuvar att skapa Thievius Raccoonus . “ Det är också möjligt att Sly är den enda medlemmen i Cooper Clan som Clockwerk har villigt skonat, om bara för att bevisa en punkt.Likaså är Slyckan kanske den enda medlemmen av Cooper Clan att kämpa mot Clockwerk och vinna i den utsträckning att förstöra robotuggleens kropp med hjälp av sina vänner och Carmelita. Det är också uppenbart att Sly fruktade Clockwerk efter att ha läst om honom, ett faktum som är uppenbart i det andra spelet, ofta hänvisar till Clockwerk som en slags boogeyman och beskriver honom som ett “monster”, tydligt förskräckt av de drag som gjorde Clockwerk som han var. Denna rädsla understryks ytterligare av Slys beslutsamhet att återvinna Clockwerks delar och stoppa hans oundvikliga rekonstruktion till nästan vilken kostnad som helst.