SC Pierre/Cardia Arc-Ace är huvudpersonen i Beasts Princess. Är hjälten som världen till SC Pierre är en version av den verkliga världen som är befolkad av antropomorfa djur, himemiko att i den blomstrande världen av Jinga som tidigare var en välmående och fredlig rike, anses den kvinnliga huvudpersonen vara nyckeln till att ta tillbaka order och att styra denna värld.

Kaos började när människor, specifikt soldater, som har speciella krafter som att bli en vampyr och en manwolf, kallad Getsugazoku, kämpar för sitt land. Dessa soldater av olika arter skulle lägga sitt liv på linjen och slåss när de följer sina egna tankar och idealer. Fram till en dag kallades hon av en mystisk dam som heter “Hime Miko” på grund av huvudpersonens blod som bär en mystisk kraft för att ge styrka, läka och väcka Jingazokus verkliga form.

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten SC till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha SC för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne. 

som berörs av SCs makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen Sengoku!

Också känd som: SC -chan, prinsessa ,mademoiselle, angel.

Skylt: Okänd

Födelsedag: 17  januari

Ålder: 16 (kronologisk okänd)

Status: Levande

Lopp: Antropomorfa, homunculus/tvättbjörn/vampyr/varulv.

Kön: Kvinna.

Höjd: 158cm (5’2 “).

Vikt: 47 kg (103 lbs).

Ögonfärg: Bärsten.

Hårfärg: Cadmium (röd) a .

Ockupation: Mästertjuven.

Släktingar: Kovu (man, hans väg)

Specialkunskaper: som kan springa på supersoniska hastigheter.

Favoritmat: Jordgubbar.

Personlighet: SC är en listig, djärv, snabbvittad, charmig, suave gentleman tjuv. Hon använder sitt vittne, mod, charm och färdigheter för att dra av jobb, och spricker ofta skämt och sarkastiska kommentarer på bekostnad av andra.

SC är också väldigt cool, samlad och lyckas hålla ett rationellt huvud i stressiga och kaotiska situationer. Genom alla sina svårigheter är hon fortsatt lojal och tillägnad någon som hon kallar sin vän, särskilt Shido och Anala, och inspektör Kiala,Takasi.

I början av serien var SC mycket kacklig och drivs av sina egna personliga mål. Ibland skulle han skjuta Anala för att sakta ner sina uppdrag. Hon åsidosatte ofta Analas råd och varningar och talade ibland om Shido. I slutet erkände SC öppet att hon inte skulle ha gjort det så långt utan dem båda, vilket ledde till hennes respektfulla upplösning i framtida.

Genom utvecklade SC mer av en uppskattning för sitt lag. Hon har stort förtroende för sina färdigheter samtidigt som hon behåller sin natur. Hon kom helt och hållet för att uppskatta dem efter att ha tagits av Kovu. Blev SC en helt ny tjuv, men med sarkasmen, vittig skämten, quips och debonair charm fortfarande intakt. Hon kan inte föreställa sig sitt liv utan sitt lag. Hon tar nu Anala och Shidos känslor på allvar, alltid på utkik efter när de störde eller ledsna.

Bakgrund: SC Pierre, ung tjej och en godhjärtad och viljestark tjej ursprungligen från Japan innan hon transporterades till Shingas värld. Där möter hon de olika arméerna från Sengoku-eran, som alla är medlemmar i Gekka-stammen, främst övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och oni . SC är speciell i att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden. Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper,

 den senaste efterföljaren i en rad mästertjuvar som skickar ner sina experttekniker från generation till generation med “Thievius “, en bok som innehåller alla Pierre-familjs hemligheter och tricks. Medan Pierre-familjen har ackumulerat en enorm mängd rikedom genom sina tjuvliga sätt lägger Arsene-Lupine större värde på hennes vänskap med sina två partner, Shido och hans tvilling bror Anala och getaway föraren för lagets van. Trio, känd som Pierre Gang, utför utarbetade heists över hela världen, ofta för att ta ner stora och farliga grupper av brottslingar, eftersom Pierre Clan’s trodde bara ska stjäla från andra tjuvar.

Under tiden förföljs de av SC kärleksintresse Anala och Kovu som ingår i en lång rad mästertjuvar som specialiserar sig på att råna från våldsamma brottslingar och aldrig oskyldiga människor, vilket gör dem viglandes.

Tidigt i sitt liv bevittnade hennes den mordet på sin far i händerna på en grupp som kallades Fiendish Five, som sedan stal sin familj Thievius, som innehar många av Pierre-gruppens stora tjuv-rörelser.  Under sina år i barnhemmet drar de tre flera tjuvuppgifter, och snart beslutar hon att fortsätta sitt Pierre-arv genom att göra den moderna Pierre Clan. SC är nimblest av gänget, så hon skickas ut mest på uppdrag, vilket gör henne till den mest ökänd. 

Då händer att mystisk ljus på henne och vaknar hon i en helt värld, blev SC annan person som luga, vampyr och varulv. Hennes namn är Cardia men Shido och Anala är inte med i Sengokus värld, vad kommer hända henne nu! SC har plötslig transportler till Sengokus värld som vampyrer, varulvar och luga lever med människor i harmoni, de sägs att någon kan ge en enda önskning men ska hon välja att återvända till hennes värld med sin älskade Anala eller stanna kvar i Sengoku värld med sin nytt livkärlek Kovu för alltid…!

Hon använder en krokad sockerrör, en familjegods, som ett mångsidigt verktyg. SC är listigt och extremt atletiskt och kan utföra föremål som att gå på trådar, landa på små punkter, glida på vinstockar och faller från stora höjder och uppnå mindre skador. Hon kan också använda förklädnader som en fördel att enkelt komma över vanligtvis otillgängliga områden.

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten Cardia till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Cardia för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne. 

som berörs av Cardias makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen Sengoku

Fysisk utseende: SC är väldig vacker ung kvinnan med hennes cadmium rödan, axel längd med lång i vågor flätor lång hår och bärsten ögonfärg, och en blek hudfärg.  med långa svarta stövlar att vara en tvättbjörn, SC har grå päls med svarta ränder på svansen och en naturlig mask, såväl som bärsten ögon. Hennes näsa har en svart kant på den. Hennes ensemble består av en svart mask, svart armbåge med marinblått krage, svarta stövlar, svart handskar med gula manschetter och en blå mössa. Runt hans midja är ett bälte med spännet format i form av Pierre-symbolen. Hon hade ursprungligen en röd ryggsäck som innehöll varor och telefonkort, men handlade den ut för en benpåse. Hon hade både en benpåse, för varor och en brun ryggsäck!

Krafter och förmågor: Reinkarnera / återuppliva den avlidna, läka de sjuka och sårade, återvända de döda till livet, och till och med återställa hela planeten. SC har viss grad av stridsfärdighet eftersom hon kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka några sjukdomar och kärlek, rättvisat krafter. Hon är speciellt genom att hennes blod har förmåga att initiera “Awakenings”för att tillåta dem att släppa lös den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och blir nästan ett avgörande trumfkort i strid. Hon har uppdrag av en viss att förena, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Hennes speciella blod har befogenhet att läka och stärka!

hon föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Horogloguim  på hennes bröst av det eviga livet ger bäraren odödlighet och oskadlighet från fysisk skada och skada, så länge personen fortsätter att röra eller bära medalj. Användaren kan inte heller känna smärta eller utmattning / trötthet. Horologuim kan också väcka en dödlig varelse, som visat när den vaknade.

Vapen: SC primära vapen i serien är hennes familjs sockerrör, som är en brun personal som slutar i en guldkrok. Många av hennes förfäder hade också vapen som innehöll varumärkets krok, och röten har blivit en ökänd symbol för Pierre Gang. SC är också mycket kapabel med sin rotting och är en kraftfull motståndare i en kamp som upprepade gånger visar sig slå motståndarna mycket större och bättre rustade än sig själv.

Åren av träning och naturlig förmåga som passerat ner genom Pierre-blodlinjen har givit SC stor rörlighet, balans och reflexer, så att hon kan utföra prestationer som få kan vara lika. Dessutom har hon lärt sig alla möjligheter som beskrivs i Thievius Raccoonus , inklusive balansering på toppen av skarpa punkter, rep och polklättring, osynlighet, svängande krokar och löpning på ledningar. Hennes färdigheter inkluderar parkour, gymnastik, pickpocketing, safecracking, förtrollning av förklädnad, tidsmanipulation och andra.

Vänner och förhållande: Anala är en av SCs livskärlek och livslånga vänner och tvillingbror till Shido. Seriösa uppmaning uppmanar ofta SC att skämta runt, särskilt när hon är på jobbet, men uppskattar fortfarande sin väns oro för honom. Gjorde Analas skick en märkbar belastning på hans relation med SC. Denna ansträngning stod när den avundsjuka som Anala hade försökt att inte erkänna började yta. Är förälskad i henne första gång vid kärlek ögonkastet!

Shido: En av SCs livslånga vänner, vid ett tillfälle hade SC kallat honom en “träcks”, men hon drog in det uttalandet efter Clock-Steams nederlag när Shidos hela persona skiftades. SC och Kiala är de två främre ledarna i laget, och går ofta i strid som en dynamisk duo med kunskap om att den andra har sin rygg. Trots att han är lite avundsjuk på SCs förmågor, tillåter Shdio aldrig sin stora ram att avskräcka honom och gör ofta skämt på egen bekostnad. SC uppskattar Shido för sin starka kropp och ännu starkare hjärta.

Kiala: Som detektiv är alltid jagar efter brottsling SC, trots hon flörtar honom för att komma undan i flykten.

Vampyrer / Varulv Army ( annan personer)

Kovu är generalen för Toyotomi-armén. Tidigare var han en bonde som steg upp för att vara under vård av Lollo, bara för att separera på grund av en händelseomgång, och nu ser honom som en archenemy. Medan han verkar lekfull och lätthjärtad på ytan, besitter han en extremt listig och hänsynslös sida, vilket ger honom fördelar i striden. Han visar om SC, kallar henne kärleksfullt sin “brud” och har en sällskaps-apa som heter Toukichi som alltid är vid hans sida.

Lollo, Generalen för Oda armén och kändes över hela Shinga som “The Demon King of the Sixth Heaven” för hans hänsynslösa och kalla uppträdande. Som hans namn skildrar är han inte rädd för att ta risker och oroar sig inte för hur människor ser på honom, eftersom hans ögon enbart är inriktade på att förena Shinga. Han är mycket besittande av Yuzuki och hans befälhavare är hans största fans.

Herbie Uesugis armés mycket rättfärdiga och värdiga general. Hans mest utmärkande egenskap är hans starka tro på hans moral, som han baserar sin armés mål på. Han är mycket traditionell och tycker om aktiviteter som poesi och spela biwa .

Shido Takeda