SC Pierre/Cardia Arc-Ace är huvudpersonen i Beasts Princess. Är hjälten som världen till SC Pierre är en version av den verkliga världen som är befolkad av antropomorfa djur, himemiko att i den blomstrande världen av Jinga som tidigare var en välmående och fredlig rike, anses den kvinnliga huvudpersonen vara nyckeln till att ta tillbaka order och att styra denna värld. 

Kaos började när människor, specifikt soldater, som har speciella krafter som att bli en vampyr och en manwolf, kallad Getsugazoku, kämpar för sitt land. Dessa soldater av olika arter skulle lägga sitt liv på linjen och slåss när de följer sina egna tankar och idealer. Fram till en dag kallades hon av en mystisk dam som heter “Hime Miko” på grund av huvudpersonens blod som bär en mystisk kraft för att ge styrka, läka och väcka Jingazokus verkliga form. De magiska prinsessorna är flickor från Ephedias royalties och dess riker. De är döttrar till kungarna och drottningarna utbildade i magikonsten. De kan använda sin magi för att manipulera kristaller och att göra trollformler. Varje prinsessa måste genomgå en förändring som kommer att markera deras tillväxt i magi; Shanila . Prinsessor är arvtagare till tronen istället för prinser.

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten SC till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha SC för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne.

Ephedia är den magiska planeten där de magiska karaktärerna i berättelsen levde / har sitt ursprung samt namnet på den härskande världen. Det har olika egenskaper från jorden, som flytande kristalllandskap och kristaller inbäddade i stenar, träd och till och med i deras vattenformer. Planeten är uppdelad i flera riken men styrs av en huvudstad som också heter Ephedia. Den kungliga familjen Ephedia styr över de andra kungariket eller vasalriken. Hittills har bara fyra områden namngivits;
Varje rike har sin egen härskande familj. Landet är också hem för kristallkallare eller magiska användare. Royalties är kända kristall kallare, med olika trollformler som manipulerar kristallbildning och andra fantastiska feats som inte nödvändigtvis innebär att skapa kristall. Men det finns också onda magiska användare som kallas Black Crystal Summoners. Den största Black Crystal Summoner är , som har behärskat magin på hög nivå som gjorde honom till en kraft att räkna med. Nästan alla Ephedias riker besegrade medan de fängslades i Ephedias slott!

Också känd som: SC -chan, prinsessa ,mademoiselle, angel.

Skylt: Okänd

Födelsedag: 17  januari

Ålder: 6 (kronologisk okänd 45 (efedisk ålder)!

Status: Levande

Lopp: Antropomorfa, homunculus/tvättbjörn/vampyr/varulv/ Geggazoku (Moon Fang Race),Efedian!

Kön: Kvinna.

Höjd: 158cm (5’2 “).

Vikt: 47 kg (103 lbs).

Ögonfärg: Bärsten.

Hårfärg: Cadmium (röd) a .

Ockupation: Mästertjuven.

Släktingar: Kovu (man, hans väg)

Specialkunskaper: som kan springa på supersoniska hastigheter.

Favoritmat: Jordgubbar.

Personlighet: SC är en listig, djärv, snabbvittad, charmig, suave gentleman tjuv. Hon använder sitt vittne, mod, charm och färdigheter för att dra av jobb, och spricker ofta skämt och sarkastiska kommentarer på bekostnad av andra.

SC är också väldigt cool, samlad och lyckas hålla ett rationellt huvud i stressiga och kaotiska situationer. Genom alla sina svårigheter är hon fortsatt lojal och tillägnad någon som hon kallar sin vän, särskilt Shido och Anala, och inspektör Kiala,Takasi.

I början av serien var SC mycket kacklig och drivs av sina egna personliga mål. Ibland skulle han skjuta Anala för att sakta ner sina uppdrag. Hon åsidosatte ofta Analas råd och varningar och talade ibland om Shido. I slutet erkände SC öppet att hon inte skulle ha gjort det så långt utan dem båda, vilket ledde till hennes respektfulla upplösning i framtida.

Genom utvecklade SC mer av en uppskattning för sitt lag. Hon har stort förtroende för sina färdigheter samtidigt som hon behåller sin natur. Hon kom helt och hållet för att uppskatta dem efter att ha tagits av Kovu. Blev SC en helt ny tjuv, men med sarkasmen, vittig skämten, quips och debonair charm fortfarande intakt. Hon kan inte föreställa sig sitt liv utan sitt lag. Hon tar nu Anala och Shidos känslor på allvar, alltid på utkik efter när de störde eller ledsna.

De har också föremål från sina kungarike som de använder i strider. De kan använda dessa som vapen och förbättra dem på magiskt sätt som när de används med spell Crystemsabrus . De magiska verktygen används också för att kasta starka konvergensstava som Crystal Luxtra och Crystal Quintar. Hittills är Izira den enda prinsessan som inte har ett vapen men det kan spekuleras att en kunglig familj bara kan ha ett.

Bakgrund: Hjältinnan SC, omsluten av ett mystiskt ljus som släppts ut av sin smartphone, fördes till en värld som hon aldrig har varit. Före henne har landskapet blivit det av Sengoku Japan – åldern för de stridande staterna. Ändå är denna period annorlunda än vad hon känner till historien – och i denna annorlunda värld, en värld känd som ‘Shinga’ (Guds Fang) krigarna från Sengoku Clans är mytiska varelser, vampyrer och varulvar, kända som Geggazoku (Moon Fang Race) 

För länge sedan skyddade Himemiko [姫 神 子] Shinga med krafterna i hennes speciella blod och klanerna levde i fred.Plötsligt försvann Himemiko och med hennes försvinnande förlorade Geggazoku sitt skydd. Den tumult som följde förlusten av denna fred ledde till en turbulent konflikt mellan klanerna när de försökte förena “Shinga” under deras eget baner. Det var också i detta kaos som Yakuma, Demons of Misfortune  dök upp, för att rasera genom länderna.

Befälhavaren för Toyotomi-styrkorna -Toyotomi Kovu – förde hjältinna SCi säkerhet och välkomnande för deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku. Nyheten om hennes blod och dess förmåga spridde sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, var och en av klanerna som vill ha SCi för sig själva.

[ Sök efter piken från den andra världen ] – var Himemikos sista ord,  till SC , innan hon försvann. När Yakuma fortsätter att föröka sig, krigarna av klanerna, berörda av SCs makt, kämpar med vad de ska skydda och vad de ska slåss – snurra en ny berättelse i denna tumultiga parallella värld.

SC Pierre, ung tjej och en godhjärtad och viljestark tjej ursprungligen från Japan innan hon transporterades till Shingas värld. Där möter hon de olika arméerna från Sengoku-eran, som alla är medlemmar i Gekka-stammen, främst övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och oni. SC är speciell i att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden. Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper,

 den senaste efterföljaren i en rad mästertjuvar som skickar ner sina experttekniker från generation till generation med “Thievius “, en bok som innehåller alla Pierre-familjs hemligheter och tricks. Medan Pierre-familjen har ackumulerat en enorm mängd rikedom genom sina tjuvliga sätt lägger Arsene-Lupine större värde på hennes vänskap med sina två partner, Shido och hans tvilling bror Anala och getaway föraren för lagets van. Trio, känd som Pierre Gang, utför utarbetade heists över hela världen, ofta för att ta ner stora och farliga grupper av brottslingar, eftersom Pierre Clan’s trodde bara ska stjäla från andra tjuvar.

Under tiden förföljs de av SC kärleksintresse Anala och Kovu som ingår i en lång rad mästertjuvar som specialiserar sig på att råna från våldsamma brottslingar och aldrig oskyldiga människor, vilket gör dem viglandes.

Tidigt i sitt liv bevittnade hennes den mordet på sin far i händerna på en grupp som kallades Fiendish Five, som sedan stal sin familj Thievius, som innehar många av Pierre-gruppens stora tjuv-rörelser.  Under sina år i barnhemmet drar de tre flera tjuvuppgifter, och snart beslutar hon att fortsätta sitt Pierre-arv genom att göra den moderna Pierre Clan. SC är nimblest av gänget, så hon skickas ut mest på uppdrag, vilket gör henne till den mest ökänd. 

Då händer att mystisk ljus på henne och vaknar hon i en helt värld, blev SC annan person som luga, vampyr och varulv. Hennes namn är Cardia men Shido och Anala är inte med i Sengokus värld, vad kommer hända henne nu! SC har plötslig transportler till Sengokus värld som vampyrer, varulvar och luga lever med människor i harmoni, de sägs att någon kan ge en enda önskning men ska hon välja att återvända till hennes värld med sin älskade Anala eller stanna kvar i Sengoku värld med sin nytt livkärlek Kovu för alltid…!

Hon använder en krokad sockerrör, en familjegods, som ett mångsidigt verktyg. SC är listigt och extremt atletiskt och kan utföra föremål som att gå på trådar, landa på små punkter, glida på vinstockar och faller från stora höjder och uppnå mindre skador. Hon kan också använda förklädnader som en fördel att enkelt komma över vanligtvis otillgängliga områden.

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten Cardia till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Cardia för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne. 

som berörs av Cardias makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen Sengoku

Hon lever ett normalt liv fram till den dag du attackeras av andra världsliga ayakashi, avsikt att stjäla den specialkraft hon föddes med.
Dina frälsare råkar också vara ayakashi, sju väldigt snygga!

“Vi skyddar dig. Men i gengäld … Du måste erbjuda din makt till en av oss.”

Är han bara efter min makt? Eller är denna kärlek riktig …`? SC kommer att bli kär i ayakashis som är efter hennes mystiska kraft som de önskar.
Hon levde ett normalt liv tills en natt av en röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter dig. SC föddes med crystal och kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Fem ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

SC vaknar upp från en mardröm och du är drenched i svett. Du går ut i trädgården för lite frisk luft och när du kommer ut, inser du att det finns en röd fullmåne. Du börjar känna dig yr, när en konstig kraft skjuter dig upprätt, och två konstiga figurer uppträder plötsligt. Den främlingens konversation förvirrar dig, speciellt när de nämner att du har “gott blod”. Du vaknar i ditt sovrum och tycker att det du såg var en dröm. Du leder ut mot din arbete som tjuv och du pratar lite med dina barndoms vänner som förvaltar din familjs helgedom för hänge. Plötsligt, på din väg där, reser hon över en svart katt. Dom sparar dig genom att fånga dig, och du undrar hur han lyckades framträda bredvid dig när han städade templet för en stund sen. Hon tackar honom och fortsätter igen.

Allt är bra på jobbet tills du märker två män i torget. Man rantar på en dröm som heter “Momotaro” med lögner, medan den andra stönar sig på vargen i “Little Red Riding Hood” och hur han föredrar Röd Hood. Så plötsligt en av bokhyllorna börjar krascha, följt av den närmaste – som en dominoeffekt. SC tror att  kommer att dö när en av männen räddar henne. De varnar SC för att vara försiktig.

På väg hem, inser du att det finns en vagen som springer mot SC. Hon använder sina kristall kraft, men hälsas av den av de män som du såg i din “dröm”. Efedian mängder runt bilen och inser att det är konstigt att det inte finns någon förare och att bilen stannades av en stor snöboll. Hon frågar varför det skulle bli snö under en solig dag. Då kommer någon annan och ger hennes handen för att hjälpa SC från marken, men hans hand är iskallt. Då kritiserade mannen som du såg i din “dröm” dig för att inte vara försiktig. När hon börjar be om ursäkt för dem, tror du att de är farliga – eftersom han inte borde veta att hon var varnad i första hand – och spring hem.

SC kommer hem och plötsligt en rävdyk i väskan och äter din middag, som är Inari sushi. SC tar sedan in i ditt hus och bestämmer dig för att ge det ett bad. Räven blir dock en man från hennes dröm. Han tar dig in i vardagsrummet därhän hittar de andra sju männen som hon träffade under dagen.SC lär dig att ditt blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. SC lär också att många ayakashi söker hennes blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger hon under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda SC, men i utbyte måste HON bära ett barn med en av dem. SC står inför beslutet: vem ska hon välja i Sengokus värld?Förvandlas till “Magical Girl Ore” för att bekämpa de söta ansikten demoner som hotar att kidnappa hennes kross, Kovu(vampyr ledare i Sengokus värld). Tyvärr är hennes magiska tjejform som en stor, muskulös man i en liten, söt, flickaktig uniform, vilket orsakar SC oändliga förlägenhet. Situationen blir ännu mer komplicerad när Kovu lockas till SCs manliga “mal” -form och Kovu avslöjar sin egen attraktion mot SC.

Fysisk utseende: SC är väldig vacker ung kvinnan med hennes cadmium rödan, axel längd med lång i vågor flätor lång hår och bärsten ögonfärg, och en blek hudfärg.  med långa svarta stövlar att vara en tvättbjörn, SC har grå päls med svarta ränder på svansen och en naturlig mask, såväl som bärsten ögon. Hennes näsa har en svart kant på den. Hennes ensemble består av en svart mask, svart armbåge med marinblått krage, svarta stövlar, svart handskar med gula manschetter och en blå mössa. Runt hans midja är ett bälte med spännet format i form av Pierre-symbolen. Hon hade ursprungligen en röd ryggsäck som innehöll varor och telefonkort, men handlade den ut för en benpåse. Hon hade både en benpåse, för varor och en brun ryggsäck!Var och en av dem har ett omvandlingsobjekt som kommer att avslöja deras verkliga utseende, manifestera sin magiska klänning och öka sina magiska krafter. Det kommer vanligtvis i form av tillbehör eller smycken

Krafter och förmågor: Reinkarnera / återuppliva den avlidna, läka de sjuka och sårade, återvända de döda till livet, och till och med återställa hela planeten. SC har viss grad av stridsfärdighet eftersom hon kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka några sjukdomar och kärlek, rättvisat krafter. Hon är speciellt genom att hennes blod har förmåga att initiera “Awakenings”för att tillåta dem att släppa lös den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och blir nästan ett avgörande trumfkort i strid.

Hon har uppdrag av en viss att förena, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Hennes speciella blod har befogenhet att läka och stärka, är speciell genom att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden. Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper,

Hon föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Horogloguim  på hennes bröst av det eviga livet ger bäraren odödlighet och oskadlighet från fysisk skada och skada, så länge personen fortsätter att röra eller bära medalj. Användaren kan inte heller känna smärta eller utmattning / trötthet. Horologuim kan också väcka en dödlig varelse, som visat när den vaknade.

Shanila är ett särskilt kraftfullt stadium av magisk utveckling, som uppnås genom en passage av hår som tappar hår, och är något som alla prinsessor har gått igenom någon gång i sitt liv, med Iris som den sista som gjorde det. Var och en av flickornas riken tycks fira denna passionsrit på ett annat sätt; i Volta, till exempel, firade hon det genom att dekorera håret med en rad mångfärgade klingor. Namnet Shanila används också för att hänvisa till en mystisk power-up-form Iris som hon får när hon försöker rädda Kovu och Lollo från en av Paz fällor.

SC är en naturligt född trolldrivare. Bland flickorna är hon den mest skickliga med magi som visar disciplin och tålamod. Som kungligheter av Shinga är hon välbevandrad med olika spellböcker och har tagit ett stort antal.

Hon utövar och kan använda den både i brott och försvar. Hon kan förtrolla det med Crystal Sabris för att bilda en dubbelkantig stav. Hon har också sin personal på Xeris.

SC är expert när det gäller levitation trollformler och hon är den enda prinsessan som kunde flyga utan att använda en Shanila-form. Hon kan betraktas som en bryggmästare som kan göra drycker som   strid har hon behärskat användningen av sitt vapen, The Ring of Borealis , och kunnat manipulera det på ett antal användbara sätt.

Precis som hennes medprinsessor kan Auriana använda Crystal Magic. Även om hon inte är så skicklig, har hon ett bra grepp om det för att vara en bra rival i striden, särskilt på defensivt sköld. Dessutom kan hon uppmana Ribbon of Volta som ett vapen under en kamp.

Carissa är bäst i nära strid, vilket återspeglar den brute kulturen i Calix och gynnar attacker av melee-typ i striden. Medan hon inte är en magistermästare som Lyna och Talia, behärskade Carissa slagorienterade trollformler som den som kan slå sten och skicka fiender med stark inverkan.

SC utövar klubbarna i Calix, ett par små lila klubbar som hon använder för att attackera fiender och försvara sig. Hon kan också slå samman dessa för att bilda en krigshammare.

Utseende
Shanila har sekundära effekter. En av effekterna som visar manifestationen av Shanila är kort hår och en annan är misslyckandet i trollformler.

SC har stora magiska krafter och kan själv utföra komplicerade trollformler. Hon har också mycket smidighet och fysisk styrka, att kunna springa upp den vertikala kristallväggen, hoppa från den och bryta kristallen med näven. Efter hennes Shanila-kraft ökar hennes magiska krafter, så hon kunde bryta berget i hälften med ett slag.

Magiska cirklar är symboler som visas när karaktärerna spelar trollformler. Varje karaktär har olika symboler i sina magiska cirklar.

Utseende
Cirklarna har olika symboler och motiv men de verkar alla ha en sfärisk form med efediska runor runt omkring dem. Det observeras att de magiska prinsessornas magiska cirklar liknar deras riket. Inga två karaktärer visade sig ha exakt samma symbol med undantag för.

Användande
Magiska cirklar visas under hjulet när de utför starka eller speciella trollformler. Magiska cirklar kan visas i användarens hand i en mindre form när de kastar enkla eller svaga trollformler. När hjul är på väg att göra en konvergensstav slås deras magiska cirklar samman och bildar en enorm magisk cirkel som visas på marken, där användaren står på.

Crystal Retrosum- Används av SC mot fiender.

Crystarmum – Används av SC för att skydda sig mot Crystal Cresce.

Crystermpactus – Används av SC i följd i ett försök att nå nästa steg i magisk utveckling.

Crystal protendere- Används av SC för att demonstrera besväret.

Antruim – Används av hon mot.

Crystal Ensis – Används av SC för att försvara nära och kära och hon själv från fiender attack.

Crystal Crese – Använd av SC för att förlänga sitt eget hår, men det återhämtade och förlängde hår

Crystal Ratexa- Används av för att klippa hår.

Tercuro- Användsav SC för att skapa en svart kristallglas.

Demutar – Används av för att förskjuta den turkos kristallsidan.

Denna sida visar alla trollformler som används SC i serien.

Magiska cirklar

Magiska cirklar

Crystal Offensio

Crystal Quinta

Crystemsabrus

Crystarmum

Crystal Exitus

Crystal Colidum

Crystal Luxtra
Amatere Notizia
Anima Novo
Antin Purdo
Anvolo
Aterodere

Ateruina
attacker
Avafindere

Benzolu Benfalia
Svarta kristallformler
Blatius
Blatius

Konvergensstavningar
Cristacoronare
Cristalapis Manatum
Cristaseptena Pandi
Crysta Ferocis

Crysta Florcordum

Krist-Tectus
Crystagelurom
Crystal Aeris
Crystal Andiere

Crystal Atmospherum
Crystal Augeo
Crystal Augmen
Crystal Authenticum
Crystal Bullarum
Crystal Canastro
Crystal Capto
Crystal Celestus
Crystal Circulum
Crystal Colidum

Crystal Colodium
Crystal Cranea
Crystal Cresce
Crystal Deflectus
Crystal Differo
Crystal Dimitam
Crystal Dormis
Crystal Ensis
Crystal Envelo
Crystal Eternitus
Crystal Exellius
Crystal Exera
Crystal Exitus
Crystal Exitus
Crystal Ferno

Crystal Flecto
Crystal Gelacio

Crystal Gelorum
Crystal Historia
Crystal Instrumenta

Crystal Lente
Crystal Lente
Crystal Leos
Crystal Leos
Crystal Levare
Crystal Levare
Crystal spak
Crystal spak
Crystal Levitus
Crystal Ligare

Crystal Locatum

Crystal Lucis
Crystal Luminis

Crystal Luxtra
Crystal Lyos

Crystal Lévé
Crystal Magnificato
Crystal Menilis
Crystal Minutus

Crystal Miro
Crystal Modus Mora
Crystal Multiplicatus
Crystal Natet
Crystal Nex
Crystal Oblitero

Crystal Offensio
Crystal Perimo
Crystal Pila
Crystal Pont

Crystal Precatus
Crystal Protendere
Crystal Quinta

Crystal Recludo
Crystal Recupero
Crystal Reflecto
Crystal Renascentia

Crystal Reparo
Crystal Reparo
Crystal Retexa
Crystal Retrosum

Crystal Revellius
Crystal Rosum

Crystal Ruca
Crystal Scala

Crystal Slucium

Crystal Solvenda

Crystal trollformler
Crystal Stagnum
Crystal Sumlaxo
Crystal Symphlaxo
Crystal Uppendium
Crystal Vacuum

Crystal Veritus
Crystal Vesty
Crystal Volo
Kristall audire
Crystalcontego Pernicalos
Crystalmagus Emoveo
Crystalocum Ostandere

Crystamorsis
Crystarmum

Crystasedare Intra
Crystempactus

Försvarsformler
Deleo Maximus

Ephedian Runics

Onda trollformler

Exbullo
Exbullo
Exprotectio

gladius
Goron Vickle Sandsramor
Incantasio Hiberario

Lucismorphe

Magiska cirklar
Magiska cirklar
Mega Crystal Black Attack
Morbullo
Morbullo
Morphalamente

Partilina Colemnus Shunig
Petrifus
Potentus Nihilisorum
Potentus Nihilisorum
Procella

Speciella trollformler
Sufirtep

Telanoc
Telanoc
Tenacarcere
Tihab Norenu Klipta
Transverto immuto inli regis filia
Truncolus
Truncolus

Vox Deceptio

SC är en av magiska prinsessorna är flickor från Ephedias royalties och dess riker. De är döttrar till kungarna och drottningarna utbildade i magikonsten. De kan använda sin magi för att manipulera kristaller och att göra trollformler. Varje prinsessa måste genomgå en förändring som kommer att markera deras tillväxt i magi; Shanila . Prinsessor är arvtagare till tronen istället för prinser.

Magiska prinsessor när de bor på jorden kommer att smälta in i samhället och dölja deras efediska natur genom att ändra sitt utseende. Prinsessorna, liksom de andra efedierna, har olika hårfärger än de som bodde på jorden eftersom det är kopplat till deras magi och landets magi. Det kan noteras att i flashbacken som ses i ” Att hitta en prinsessa ” har Iris blont hår som färgen på jorden eftersom efedianerna har en naturlig hårfärg när deras magi ännu inte har utvecklats. Om Iris stannade i Ephedia kan hon ha fått den rosa färgen i håret precis som den unga Talia i ” Xeris “.

Utrustning
Var och en av dem har ett omvandlingsobjekt som kommer att avslöja deras verkliga utseende, manifestera sin magiska klänning och öka sina magiska krafter. Det kommer vanligtvis i form av tillbehör eller smycken

Lista över transformationsobjekt
SCs armband

De har också föremål från sina kungarike som de använder i strider. De kan använda dessa som vapen och förbättra dem på magiskt sätt som när de används med spell Crystemsabrus . De magiska verktygen används också för att kasta starka konvergensstava som Crystal Luxtra och Crystal Quintar. Hittills är som inte har ett vapen men det kan spekuleras att en kunglig familj bara kan ha ett.

Lista över vapen
Scepter of Ephedia
Wand of Xeris
Ribbon of Volta
Ring of Borealis
Clubs of Calix

Liksom sina vänner använder SC Crystal Magic. Som den mest skickliga magin i sin grupp, har hon mest kunskap om olika trollformler och deras användning.Iris har stora magiska krafter och kan själv utföra komplicerade trollformler. Hon har också mycket smidighet och fysisk styrka, att kunna springa upp den vertikala kristallväggen, hoppa från den och bryta kristallen med näven. Efter hennes Shanila-kraft ökar hennes magiska krafter, så hon kunde bryta berget i hälften med ett slag.

Vapen: SC primära vapen i serien är hennes familjs sockerrör, som är en brun personal som slutar i en guldkrok. Många av hennes förfäder hade också vapen som innehöll varumärkets krok, och röten har blivit en ökänd symbol för Pierre Gang. SC är också mycket kapabel med sin rotting och är en kraftfull motståndare i en kamp som upprepade gånger visar sig slå motståndarna mycket större och bättre rustade än sig själv.

Åren av träning och naturlig förmåga som passerat ner genom Pierre-blodlinjen har givit SC stor rörlighet, balans och reflexer, så att hon kan utföra prestationer som få kan vara lika. Dessutom har hon lärt sig alla möjligheter som beskrivs i Thievius Raccoonus , inklusive balansering på toppen av skarpa punkter, rep och polklättring, osynlighet, svängande krokar och löpning på ledningar. Hennes färdigheter inkluderar parkour, gymnastik, pickpocketing, safecracking, förtrollning av förklädnad, tidsmanipulation och andra.

Clubs  är signaturvapen. Hon använder klubbarna med sin brute styrka och krossar vanligtvis Black Crystal Monsters med det. Även om hennes magi är specialiserat på hand-till-hand-strid, kan hon använda klubbarna för att kasta trollformler och kombinera makter med de andra prinsessorna när hon gör en konvergensstava. Klubbarna kan kombinera med varandra för att ta en form av en hammare som kan avleda kraftfulla trollformler.

Utseende Redigera
De är ett par lila klubbar som har den glittrande stjärnasymbolen Calix . Klubbarna kan smälta samman och bilda en jättehammer.

Vänner och förhållande: Anala är en av SCs livskärlek och livslånga vänner och tvillingbror till Shido. Seriösa uppmaning uppmanar ofta SC att skämta runt, särskilt när hon är på jobbet, men uppskattar fortfarande sin väns oro för honom. Gjorde Analas skick en märkbar belastning på hans relation med SC. Denna ansträngning stod när den avundsjuka som Anala hade försökt att inte erkänna började yta. Är förälskad i henne första gång vid kärlek ögonkastet!

Shido: En av SCs livslånga vänner, vid ett tillfälle hade SC kallat honom en “träcks”, men hon drog in det uttalandet efter Clock-Steams nederlag när Shidos hela persona skiftades. SC och Kiala är de två främre ledarna i laget, och går ofta i strid som en dynamisk duo med kunskap om att den andra har sin rygg. Trots att han är lite avundsjuk på SCs förmågor, tillåter Shdio aldrig sin stora ram att avskräcka honom och gör ofta skämt på egen bekostnad. SC uppskattar Shido för sin starka kropp och ännu starkare hjärta.

Kiala: Som detektiv är alltid jagar efter brottsling SC, trots hon flörtar honom för att komma undan i flykten.

Vampyrer / Varulv Army ( annan personer)

Kovu är generalen för Toyotomi-armén. Tidigare var han en bonde som steg upp för att vara under vård av Lollo, bara för att separera på grund av en händelseomgång, och nu ser honom som en archenemy. Medan han verkar lekfull och lätthjärtad på ytan, besitter han en extremt listig och hänsynslös sida, vilket ger honom fördelar i striden. Han visar om SC, kallar henne kärleksfullt sin “brud” och har en sällskaps-apa som heter Toukichi som alltid är vid hans sida.

Lollo, Generalen för Oda armén och kändes över hela Shinga som “The Demon King of the Sixth Heaven” för hans hänsynslösa och kalla uppträdande. Som hans namn skildrar är han inte rädd för att ta risker och oroar sig inte för hur människor ser på honom, eftersom hans ögon enbart är inriktade på att förena Shinga. Han är mycket besittande av Yuzuki och hans befälhavare är hans största fans.

Herbie Uesugis armés mycket rättfärdiga och värdiga general. Hans mest utmärkande egenskap är hans starka tro på hans moral, som han baserar sin armés mål på. Han är mycket traditionell och tycker om aktiviteter som poesi och spela biwa .

Shido Takeda, Generalen för Takeda-armén. Passionerad och varm bär han sig själv med stor stolthet som ledare. Han har en rivalitet med Kovu och har en hobby att göra trevliga luktande påsar, som han ofta presenterar till SC.

Sanada-arméns godhjärtade och varma general och även Yukis yngre bror. Tidigare låg Sanada-armén under Takeda-armén, men han valde att separera efter att ha beslutat att hans medkommanderande var mer värdefull för honom. Han är känd för att vara öppet generös, vilket inte är karakteristiskt för en krigsherre.

Milo Date-arméns listiga och hänsynslösa general. Känd som “enögad varulv” på grund av hans ögonflicka och hår som täcker hans högra öga, har han en skarp tunga, men har i själva verket ett mjukt hjärta. Dessa ledde till av hans utbildning att en befälhavare alltid måste säga motsatsen till vad han känner. På grund av Date-arméns lilla storlek är han fast besluten att ge sig ett namn där ute och är inte rädd för att böja sig mot metoder som manipulation och backstabbing. Han är också en extremt bra kock och utövar falkjakt.