Cardia Arc-Ace är huvudpersonen i Beasts Princess. Är hjälten som har tillbringat i ensamhet. Himemiko att i den blomstrande världen av Jinga som tidigare var en välmående och fredlig rike, anses den kvinnliga huvudpersonen vara nyckeln till att ta tillbaka order och att styra denna värld. Kaos började när människor, specifikt soldater, som har speciella krafter som att bli en vampyr och en manwolf, kallad Getsugazoku, kämpar för sitt land. Dessa soldater av olika arter skulle lägga sitt liv på linjen och slåss när de följer sina egna tankar och idealer. Fram till en dag kallades hon av en mystisk dam som heter “Hime Miko” på grund av huvudpersonens blod som bär en mystisk kraft för att ge styrka, läka och väcka Jingazokus verkliga form.

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten Cardia till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att Yuzukis blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Cardia för sig själva. En röd måne vaknade dina krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne. 

som berörs av Cardias makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen Sengoku!

 

Skylt: Okänd

Födelsedag: Okänd

Ålder: 6 (kronologisk)/ 200 år

Status: Levande

Lopp: Homunculus/ hälften vampyr och hälften varulv!

Kön: Kvinnan!

Höjd: 158cm (5’2 “)!

Vikt: 47 kg (103 lbs)!

Ögonfärg: Marin blått!

Hårfärg: Rosa!

Ockupation:!
Släktingar: Cell ( make )!

Personlighet: Cardia visar sig vara mycket extroverted, livlig och full av spunk.Hon är väldigt barnliknande och nyfiken, även om hon vet väldigt lite om omvärlden. Hon är alltid glad. Hon gillar att simma, gå på promenader och ljudet av vatten. Är inte rädd för spindlar, ormar eller andra skrämmande saker. Hon har också visat sig ha en omtänksam personlighet, även om hon gillar att verka som om hon inte gör det. Självlös och omtänksam kan hon knyta med de andra gudarna väl. Hon är stark, bestämd, kärleksfullt och otroligt lojal mot dem som hon bryr sig om! Hon snällhjärtad och starkviljad tjej ursprungligen från tidigare sitt liv som försöker att passa in innan hon transporterades till Shinga-världen.

Där möter hon de olika arméerna i Sengoku-eran, som alla är medlemmar i Gekka-stammen, främst övernaturliga varelser som vampyrer, vargar och oni, i hopp om att kunna stanna kvar deras värld för att gifta sig med och hon lär sig att hennes blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. Cardia lär också att många ayakashi söker hennes blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger hon under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda Carida, men i utbyte måste hon bära ett barn med en av dem. Hon står inför beslutet: vem ska Cardia välja?

Kraft och förmågor:. Sju ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda hennes men i utbyte måste hon bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

Bakgrund: Cardia är en Homunculus som är alltid ensam och börjar tappat allt om kärlek efter nära och kära har övergivet. Hon är lite mer öppen när en av dom killar ger henne att skratt. Cardia är en hårt arbetande och fokuserad tjej när det gäller att lära sig gudarna om det nuvarande mänskliga livet och hon är mycket övertygande mot gudarna, eftersom hon lyckades uppmuntra!

I ett parallellt universum på en värld som heter Shinga, under Sengoku-perioden, förenades ett krigshärdat land av en mystisk kvinna som heter Himemiko. Hennes blod hade förmågan att stärka gekkazoku, en ras som består av två arter – vampyrer och varulvar – som delar denna värld med människor.

Men på en dag försvann Himemiko och freden var bruten. Shinga blev uppdelad i olika territorier, var och en styrdes av ett krigsherde, som satte sina liv på linjen för att slåss och förena landet under deras namn, idealer och övertygelser.

Men före Himemikis försvinnande förutspådde hon en kvinnas utseende från ett parallellt universum, Yuzuki , och berättade förföljaren Imari att hon skulle söka henne. Under tiden hör hon en mystisk röst och vaknar för att hitta sig i Shinga.

Det visar sig att hennes blod har samma effekter som Himemikos och hon blir oumbärlig för krigsherrarna i sin vision att förena landet. En berättelse om kärlek och krig börjar!

Cell Kohana

Generalen för Kohana-armén. Tidigare var han en bonde som steg för att vara under vård av Nobunaga, bara för att skilja sig på grund av en händelse och nu ser honom som en archenemy. Medan han är lekfull och ljushjärtad på ytan, har han en extremt slug och hänsynslös sida, vilket ger honom fördelen i striden. Han tycker om att reta Cardia, kalla henne kärleksfullt sin “brud”, som alltid är vid sin sida. Är han den manliga ledaren.

Cell började öppna sig för henne under denna interaktion och visade sin mjukare sida mot henne, blev väldigt blyg när hon var öppet snäll mot honom. När hon pratade om hur glad han såg, visade han henne det förbannade märket på bröstet och berättade för henne om sin förbannelse att vara olycklig för evigt. Efteråt lämnade han, varnade Cardia återigen för att hålla sig borta från honom.

Cardia var dock inte fasad och genom hennes beslutsamhet och med hjälp av de andra gudarna fick hon Cell att se på sin förbannelse på ett annat sätt. Hon visade honom att medan det tog olycka, var det fortfarande ett sätt att njuta av saker så länge det inte var så illa. Cell berördes av detta och berättade henne tacksamt att hon hade haft rätt hela tiden. Efter detta verkar Cell utveckla romantiska känslor för Cardia, rodna ofta när hon är runt och talar blygsamt mot henne.

Efter det bestämmer Cell att han vill ha barn så att de kan lämna något bakom för att bevisa deras existens. Den anländer precis i tid för att rädda henne och hotar killarna jagar henne att lämna dem ensamma eller han kommer att slå skiten ut ur dem. 

Jackie Light: Cardia anser Jackie vara en bra vän till henne, med Jackie som erkänner att hon är speciell på grund av att hon inte påverkas av hans charm. I spelet orsakar detta Jackie att vara mycket intresserad och vill komma närmare henne, till den punkt som han på grund av sin begränsade tid blir aggressivare med att förfölja henne!

I serie är han snäll mot Cardia och åtnjuter tid med henne. Han är också skyddande för henne, och som Houx ser hon henne som en ömtålig sak. Ofta blir bekymrad när något händer med henne. Han är också extremt besittande av henne, ogillar det när hon visar kärlek till eller spenderar tid med de andra gudarna. Han blir svartsjuk mycket lätt och blev rasande när han trodde att hon var kär i Cell och nästan attackerade henne vid ett tillfälle. Men när vänner bringar honom ut av det, ber om ursäkt för henne, och går med på att sakta ner och vara mer hänsynslös till hennes känslor. Fortfarande är han fortfarande klumpig.

Kaito Balla: Kaito har brist på känslor och analytisk karaktär men senare började han detta förändras  är att genom sina interaktioner börjar Cardia dock lära känna honom om att njuta av livet och de små saker som gjorde det roligt. Medan Kaito säger att han inte förstår precis vad hon sa säger han att det på något sätt kände sig annorlunda med sina vänner där.

Efter detta är han ofta visad att åtminstone knäcka ett leende på Cardia, kanske började utveckla känslor för henne själv. Han hade också en tendens att märka huruvida hon var närvarande, och skulle ibland kalla det till andras uppmärksamhet om hon var frånvarande. Efter en tid, trots att han fortfarande är obeveklig och känslolös, visas han ofta åtminstone öppna lite mer för att ta hand om sina vänner och familj.

Han levde en livlig livsstil under regeringen och har ingen gemensam kunskap om omvärlden, så hans reflexer är ännu värre än Cardia. Av någon anledning från födelsetiden har han haft “minnen av vandrande som inte är hans egen som spänner över hundratals år”. Det verkar som om Cardia kan vara nyckeln till att lösa detta mysterium. 

Viktor Ken:

När Cardia visade honom att de delade några av samma intressen, och att hon var stark i sin beslutsamhet att lära känna honom. När de tränar tillsammans, kommer han långsamt till att lita på henne och blir mer samverkande med henne.

Det  började deras förhållande förändras kring Cardia visade honom att de delade några av samma intressen och att hon var stark i sin beslutsamhet att lära känna honom. När de tränar tillsammans, kommer han långsamt till att lita på henne och börjar bli kär i henne också. En dag, när det regnade, fanns en olycka där hon föll från en klippa. Viktor leppade för att rädda henne, bryta sin shackle i processen. När hon kom till, berättade hon för henne att han skulle skydda henne och att hon inte behövde vara rädd.

Han fortsätter att säga att ingen litade på honom på något sätt, vilket Yui förnekar, och säger tydligt att hon litar på honom. Medan detta berör Cardia berättar han henne att lämna honom ensam. Han ses senare om hur alla bara tänkte på sig själva och bara dömde vad som var på utsidan. Det var då att han kom ihåg att hon uppgav att hon litade på honom och kom ihåg allt som de hade gjort tillsammans.

Han går sedan till Zero och kommer att ber om ursäkt när Yui kommer in och stoppar honom. Hon står då upp till Zero för att försvara Viktor , som är bedövas och förvånad. Efter att ha gått igenom till Zero, tackar hon honom åter för att rädda henne och han berättar för henne att han trodde att människor var svaga men hon är stark, blickar på henne ur ögonhåret och rodnar. De har sedan ett lekfullt argument.

Därefter utvecklar han djupare känslor för henne och blir väldigt skyddande för henne. Hans känslor bekräftas ytterligare Vol:7, när hon och hans bror, var fast ihop av älskarens ringar. Han förefaller avundsjuk i flera fall och kastas i förtvivlan när ringarna går och tänker att de blivit ett par.