Keith är en stor tjuv som tycker om att orsaka problem och hävdar att det inte finns något som inte kan stulen. Ljus och optimistisk, han är mycket självsäker. Att backa upp det är hans tjuvkunskaper och hans förmåga att vidta åtgärder. Han var den som stal Arsene ifrån den engelska armén när hon skulle fångas och nu har han börjat jobba med henne. Han verkar som om han har något slags mål i åtanke. När historien fortskrider, blir han kär i Arsene. I slutet av serie blev han och Arsene gift.

Stjärntecken: Skorpionen

Födelsedag: 24 oktober

Ålder: 20

Status: Levande

Lopp: Mänsklig

Kön:  Manlig

Höjd:  175cm (5’9 ft)

Vikt.: 65 kg (143 lbs)

Blod typ: B

Ögonfärg: Blått

Hårfärg: Mörk marin blått

Ockupation: Tjuv

Hobbies: Spelande

Specialkunskaper:  Stöld, Mimicking röster

Familj: Arsene/ Shirayuki (fru), 5 barn

Personlighet: Keith anser sig vara en “gentleman”, som bara stjäl från människor som verkligen förtjänar det. Hans kod tillåter inte honom att stjäla för egen vinning, men det hindrar honom inte från att ta en sökares avgift från dem vars saker han stjäl tillbaka för dem. Trots detta är han en optimistisk och glad man som inte tycker om våld. Hans typ av personlighet är lättsam och lätt att komma överens med. Keith bryr sig om sina vänner, särskilt om Shirayuki ända sedan den tid han träffade henne första gången.

Han är inte en att bli extremt arg eller ledsen, men när det gäller några av hans vänner blir han oerhört allvarlig. Han håller sin kropp mesta av tiden, men ibland när han är med Shirayuki kan han lätt bli generad och till och med lite avundsjuk och nämna att det var normalt för henne att arbeta med unga killar. Han har älskat skogen eftersom det är en plats där han kan fly till och bara vara sig själv. Men när han pratar med Shirayuki om varför han går till skogen säger han mycket, “Men det är annorlunda nu du är här, det är allt jag behöver.” Sammantaget har han en mycket respektabel, pålitlig och vänlig personlighet. Han kan också vara mycket allvarlig ibland.

Berättelse: En mystisk duo (senare avslöjade att vara Ketih och Sky) ledig tid i området runt en herrgård i Wales. De väntar på dagar innan en grupp brittiska soldater, ledd av kapten Shippo , äntligen anländer, vilket signaliserar riktningen för duonens mål. Som det visar sig, letar den brittiska regeringen efter ett monster som kan bränna huden på order av Munto , ledare för en hemlig myndighet som kallas Twilight . När de hittar Arsene i herrgården, är de förvånade över att deras monster är en kvinna och fortsätter att ta henne i förvaring.

Keiths första möte med Shirayuki (som ger riktiga namn Arsene).
Innan hon kan tas, gör Ketih sitt första utseende i serie. Med hjälp av Skys uppfinningar stoppar de bilarna i spåren. Därifrån avslöjar Keith sig själv och är medvetet showy för att distrahera vakterna och glider bort med henne under skyddshandtag, trots Arsenes första protest. Ketih lovar att befria Arsene från hennes gift, och hon går med på att gå med honom, vilket leder till att äventyret börjar.