Den 15 åriga Edel Raid mäster tjuvenPierre Walker  / Blå knight som bor i templet uppe på berget med sensei och dom andra knight och kärlek- intresserad av Zachi Inu.

Personlighet :Pierre är en mästerlig illusionist. Som Kaito Kid, som en antagonist. Han har några känslor för sin flickvän Zachi Ich som han strömmar ständigt. Hans alter ego är Kaito Kid, en gentleman som offentligt tillkännager hans hejser; Efter hans hejser returnerar han de stulna föremålen till sina ägare. Ibland utmanas han av andra fantomtjuvar över hela världen, den största är den mystiska Kaito Corbeau från USA. Kid kan dock besegra dem alla och tvinga dem alla till pensionering., mästertjuven och är också den mest lättsamma i gruppen och Zachis pojkvän. Pierre hittats av Sensei Kai när han var föräldralös att ansluta sig till mästertjuven; han senare ett par katana. För en tid var han rädd för att erkänna sina verkliga känslor till Zachi, men på att göra så olåst sin sanna potentialModig och kreativ . . . pratig , fast med ett härligt sinne för humor , smart och påhittig ung man. Han kan blir väldigt arg när någon försöker skada sin familj och sin älskare Zachi. Pierre har ett extremt kort temperament och är väldigt snyggt.

Vapen : Tvilling Katana

Ålder: 15

Utseende: Pierre har ljus limegrön hårfärg , safirblåa ögonfärg , rättvis hudfärg.

Bakgrund :  Han är Edel Raid är en humanoid manlig vara som kan sammanfoga med människor för att bli levande vapen. Varje Edel Raid kan bara ” Reagera ” med en människa åt gången för att bli ett vapen. För att kunna “reagera” med någon annan måste deras Pledger (mänsklig) dödas. Alla Edel Raids är märkta med en pärla någonstans på sin kropp. Dessa pärlor – som heter Elemental Gelades( annan sak) – lagrar all sin kraft. En vanlig mänsklig pojke/flicka kan bli en Edel Raid genom att ha en Elemental Gelade implanterad i dem. Dessa hybrider kallas ” Sting Raids ” men är inte lika kraftfulla som sanna Edel Raids. Edel Raids kan också använda “songs”, vilket motsvarar magiska stavar. Om Elemental Geladen tas bort blir de vanliga människor.

I serie nr  fyra, blev vansinnigt svartsjuk att hans rival Yasha eller Neflie , Seiya kan ha känslor för Zachi . Pierre är lite generad av sina vänner , undvek att tala om den andra knigt om dem under en tid. En inblick i hans framtid avslöjade att han så småningom och kommer att gifta sig med Zachi.

Pierre såg allt vad som händer Zachis moster och hennes man som blivit dödad av Skuggorna och erbjuder henne att flytta till sitt nya hem i templet uppe på berget med knight och sensei Kai ( Zachis pappa).

I nr 7 är sistan strid Rose knight mot Black Shadow en gång för alla, Zachis demoniska och Pierres Edel Raiden krafter så att Black Shadow ryker av död utom Neflite som en ny chans att är medlem av Rose Knight så han inte behöver känner sig så ensam. Rose Knights liv fortsätter som vanligt men nytt hot kommer snart….

Förmågan:

När Pierre reagerar med Zachi blir han ett svärd kopplat till Zachis arm. Hans elementära kraft är vind, som Pierre bäst använder både defensivt och offensivt. Svärdets utseende skiljer i manga.

Han laddar upp sina krafter genom sömnen, vilket råkar vara ganska ofta. Han ogillar inte söt mat. Pierre har en sann önskan – att gifta sig med Zachi .

Pierre är en mycket kraftfull Edel Raid – han är en av Shichiko-houji (sju glittrande juveler), vars krafter sägs vara den starkaste av alla. Pierre befaller vindelementet, både offensivt och defensivt, och laddar upp sin kraft genom att sova. I början av hatar Pierre Zachi eftersom hon är en hunddemon. När hon sparar honom, tycker Pierre bättre om Zachi och reagerar med henne. När han är i vapenform tar Pierre form av ett svärd på Zachi högra arm.

Vänner: Zachi Inu är en väldigt tuff och envis mästerdetektiv  som inte ger upp, har  demons krafter  , Pierre och hans vänner som vet om Zachis hemlighet , men hon är ovetande om att han faktisk är kär i henne.

Kyle är den svart rose knight .

Darien är den vit rose knight.

Lloyd är den röd rose knight och är Zachis storebror.

Zai är den gul rose knight.

Yasha är den turkos rose knight och , som kär i  Zachi ( tidigare Pierres kärleksrival och Dawns pojkvän).

Neflite : Är Seiyas lillebror som är godhjärtad, tidigare jobbar åt Skuggorna som slav men han är fri och är medlem i Rose Knight .

Sensei Kai är Lloyd och Zachis pappa som äger templet för rose knight.

Fiender : 

Skuggorna : De värsta skurkar som finns och använder Yoixin  4869 för att döda Zachi men hennes demoniska krafter som beskyddar.(död)

Seiya : Är Pierres rival / är kär i Zachi och är lönn mördare som jobbar åt Skuggorna.( död)

Familj :

Nanami Walker : Är uppfinnare och är Shippos make och mamma till Pierre. ( döda)

Shippo Walker : Är uppfinnare och är Nanamis maka och pappa till Pierre.(döda)