Shirayuki( fast heter hon egentligen Arsene som fick namn från Ketih ) är en tjej som kallas ett monster och bär ett virulent gift i kroppen som smälter allt hon berör. Hon har förlorat alla minnen om sig själv för två år sedan innan Arsene ger sig av på resa. Hon visar inte mycket av en förändring i hennes känslor och ansiktsuttryck. På gränsen för att fångas av den engelska armén, är hon stulen bort av Keith Impey. Hon börjar sedan jobba med Keith och hans allierade. Hon har känslor för Keith under en längre tid. I slutet av anime blev hon och Keith gift.

Kön : Kvinna

Hårfärg : Violet

Arter:  Fenix / homunculus

Höjd: 158cm (5’2 ft)

Vikt: 47 kg (103 lbs)

Också känd som: Mäster phantomtjuven /Arsene-chan, Princess, Mademoiselle

Födelsedag: Okänd

Ålder: Okänd

Status: Levande

Kön: Kvinna

Ögonfärg: Orange/Kricka (lila)

Hårfärg : violet (vit)

Ockupation : tjuv

Släktingar :
Munto (äldst bror), Kid Lupine (far), Scarlett Lupine (mor), Keith Impey (make), 5 barn

Specialkunskaper :
Giftigt blod / hud

Favoritmat : (äter inte mycket)

Vänskap: 
Zed , Sky McQueen, Indy-Blue Shadow, Stein Wolf

Utseende: Asrene är en mänskliga form är lång, välbyggd, slående vacker ung kvinnan, med turoks hår i axel längd, mjuka orange ögon och garvad hud. Hennes ögonfärg matchar Shirayukis hår, hon brukar på med höghalsad svart ärmlös skjorta och elfenbenstrimler som har dragkedja och armar med sina skoluniform eller vanlig kläder. I sin sanna form har hon stora orange vingar och fågeliknande händer och fötter. Shirayuki har en vit och röd fågelmask, en vit och röd kappa med klockhylsor och gula fjädrar på axlarna. Under har hon en svart skintight kostym med guldmarkeringar.

Horologrium, är inbäddad i Arsene och fungerar för tillfället som hennes hjärta. Det är den anledningen att hon har det specifika giftet, som hon använder handskar och speciellt ändrade kläder eller kan aggressiv med/utan till för att undertrycka. Eftersom kan inblandad i ett terroristrit tillsammans med en hemlig organisation som bara är känd som Twilight, vill många där fånga henne för Horologium.

Personlighet: På grund av hennes brist på erfarenhet med världen är hon mycket okunnig om sociala normer, som när hon börjar klumpigt framför Keith för att visa honom hennes Horologium . Hon är oskyldig när det gäller romantik, och i vissa vägar måste hon berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek). Hon är överlag en söt och oskyldig tjej som vill hålla någon skadad, även de som försöker skada henne. Hon är en osjälvisk individ som ställer andra behöver för sig själv. När historien fortskrider blir hon mindre skyddad och kan försvara sig tack vare de färdigheter som de andra huvudpersonerna lär henne.

Trots att den är extremt skyddad från världen, ses Arsene att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Arsene ruvida hennes känslor är “riktiga” eller inte. Hennes primära kamp i hela serie är emellertid att befria hennes kropp av giftet som förhindrar henne att röra andra. På grund av hennes tillstånd är hon extremt försiktig med mänsklig kontakt och blir rädd för att skada någon, särskilt hennes kära, med sina egna två händer.

Bakgrund: Arsene är en Fenix demon, som ett väsen som kontrollerar flammor, är rädd för vatten och kan inte simma. Trots att den är extremt skyddad från världen, ses hon att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Arsene är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är “riktiga” eller inte. Hennes primära kamp i hela spelet är emellertid att befria hennes kropp av giftet som förhindrar henne att röra andra. På grund av hennes tillstånd är hon extremt försiktig med mänsklig kontakt och blir rädd för att skada någon, särskilt hennes kära, med sina egna två händer, eftersom denna person hade dött under 1800-talet . Hålls kroppen av  archenemy, i ett glasfall.

Så han bestämmer sig för att leverera kroppen till en genetisk biolog Shirayukis pappa, som just har uppfunnit en process av cellulär föryngring. Efter ett tag återvänder Shirayuki till livet och arbetar tillsammans med detektivets arbete. Hennes motto är att lösa gåter och bekämpa brott i det gamla London.

Kraft och Förmågor: Eftersom Arsene inte är mänsklig, har hon övernaturliga förmågor, att kunna manipulera flammor även i sin mänskliga form. Hon kan också bilda rep med sina flammor och kan flyga i sin sanna form. Arsene har förmåga att kontrollera varelser och djur, med den kontrollerade värd som har hennes orangea ögonTrots att den är extremt skyddad från världen, ses Cardia att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor.

Arsene är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är “riktiga” eller inte. Hennes primära kamp i hela spelet är emellertid att befria hennes kropp av giftet som förhindrar henne att röra andra. På grund av hennes tillstånd är hon extremt försiktig med mänsklig kontakt och blir rädd för att skada någon, särskilt hennes kära, med sina egna två händer och har makt att framkalla regnet och vinden!

Hon har viss grad av kämpskunskap, eftersom Arsene kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka alla sjukdomar. Horologium är en mystisk sten inbäddad i Arsenes bröstkorg. Det har ett märkligt glöd på det. Den är formad som en blomma (möjligen en ros) med hjärtform. Det är okänt hur eller varför detta är märkt på Arsene. Hennes kropp bär ett dödligt gift som stryker eller smälter allt som hennes hud berör bara när hon eller dom andra i faran!

Hennes förmåga att kunna kontrollera flammor. Av alla hennes kamrater är hennes förmåga extremt kraftfull. Hon gömmer häftigt detta så att ingen finner ut. Hon är rädd att när de upptäcker de skulle behandla henne som ett monster och hon skulle gå tillbaka till att vara ensam. Flammorna är dock inte längre destruktiva eftersom hon övervinner den, vilket är en helande förmåga i form av ett par vingar.