När jag var en liten flicka spelar jag tv-spel ( Nintendo 64 ) , om The legend of Zelda , Link to past eftersom jag är mega stort Zelda -fan och vet nästan allt om The Hyrule historia . Flera år senare kom Winx club till Nickeloden på tv och fantasi `s musik ,det har fångat mitt hjärta och på grund av det  har jag utvecklats från att ha svagt till starkt självförtroende. Idag är jag en fantasifullt tjej och det viktigaste är att inte bry sig om vad folk tycker , man måste vara själv och lita på sitt hjärta , göra det man tycker om .

Flera månader senare kom manga serien som heter Inuyasha på youtube och de var mega häftigt , roligt och jag köpte Inuyasha film och bok på science fiction bokhandeln. I högstadiet ritade jag väldig mycket figurer nästan hela tiden och i 20 års ålder börjar jag arbete som serietecknare och instruktör , både hemma och på jobbet . Jag inspireras av fantasi film , böcker , musik , spel och man kan blanda som kallas fan-fiction crossover . Man måste hitta på eget inte härmar och jag ritar av dom och sen inspireras jag och ändra färger, byter namnen , lägger skugga och färg .

no1sid4