Ni kanske undrar att varför människor hatar robotar och robotar hatar människor som kallas ” ego ” ? Jo för att robotar tar över , deras mänskliga jobb ( när dom är gamla eller skada , orka inte längre och behöver hjälp )och dom är bättre än människor , så en av varje människa/robot försöker lura och ljuga för dom andra människor/ robotar att tro på. Men när ni ser människans onda ögat så lita inte på vad dom säger. Människan vill sätter dit robotar i fällan och för gott , men tack vare Astro och robotarförbundet för att både robotar och människor ska lever i harmoni. Det finns onda människors plan att lura människor som tro på robotar är onda men de beror att skurkar sätter konstigt grej i en av varje robotar Så där för att dom är snälla och om jag var ni människor skulle är på robotars sida och hjälpa dom  istället ljuga , lura människor. Vad är ni gör lita aldrig på orm/räv , vad dom än säger ?

Skärmavbild 2016-02-16 kl. 13.17.44 Skärmavbild 2016-02-16 kl. 13.17.09 Skärmavbild 2016-02-16 kl. 13.16.44