Ni har säker undrar över att jag har valt i egen väg i fantasi och mangas värld. Jo , för att dom gav mig styrka och självtroende för  tro , hopp och drömmar att kämpa den som står i min väg. dom har räddar mig från faran och gav mig mod att säga från ! Jag tycker att fantasi och manga är mycket viktigare än dom andra som bort kastar i deras livstid . Jag kommer att kämpa med fantasi , manga och vara singel resten av mitt liv för att de betyder mycket för mig. Jag älskar bara fantasi , manga och djuren av mitt hjärta , ingen annat . Kom ihåg att tro på dig själv och lita på ditt hjärta , ingen ta från dig som betyder för dig . Man ska inte kasta bort allt man kämpat för begåvad talang , snart har ingenting kvar. Jag ville fortsätta som manga serieteckare , för mig är det viktigare än allt annat fantasi och manga räcker gott och väl. Jag brukar alltid säga ; magi klarar inte av allt , det är mod som är den sanna magin !