YoiX är en förkortning av ”Yoixin”, och som namnet antyder handlar det om aktiveringen av apoptos : den mekanism genom vilken celler begår självmord. YoiX innehåller ingredienser som har andra funktioner också. Den innehåller en komponent som aktiverar telomeras med demomer . Ett enzym som förlänger locken i slutet av DNA vars längd begränsar antalet gånger en cell kan dela
YoiX 4869 fungerar som ett dödligt gift. Dom säger att det inte kan upptäckas när de används, möjligen indikerar att det lämnar några spår som rättsmedicinsk undersökning kan avslöja. Men som sagt av Cuiko Bigiyu, en sällsynt biverkan kan faktiskt de  offer blir demoner. När man talar om sin egen och Zachi blir en demon, sade han att biverkan påverkar allt utom nervsystemet att återgå till en demon tillstånd,  men den vuxna personlighet och minnen förblir intakta.

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 09.39.50 Skärmavbild 2016-04-05 kl. 09.39.42 Skärmavbild 2016-04-05 kl. 09.38.39