Vol 1: Steal first kiss!

Shirayuki är horlogium demon och mäster phantom tjuven som söker något till lycka, flydde från skurkar efter henne! Den kvällen på hotell håller sig Shirayuki gömd, när de kungliga vakterna bryter sig in för att fånga henne. Men då plötsligt kom en stiligt kille vd namnet: Keith till undsättning, Shirayuki vaknar och hamnar i herregården och Keith, som stal Shirayukis första kyss?

Vol 2: Nightmare!

Shirayuki och hennes vänner är på stan för att köper nya saker till Shirayuki men vakterna som kallas “Nightmare”, och letar efter henne! Shirayuki klär om till kille som ingen vakter känner henne, medan Zen klär sig som en tjej så vakter skulle jaga istället. Shirayuki frågar Keith om vem är hans största skatt? Shirayuki som kommer alltid att vara vid hennes sida och Keith kommer att fortsätta stjäla Shirayukis hjärta för alltid!

Vol 3: That’s why I juist want you to smile!

Dimmade i hjärtan av Londons gator, försökte gänget att lista ut om Shiyayuks mystiska Horologium och helande fenixs krafter. På skeppet ser Keith att Shirayuki ler( han gav henne ett riktgt namn: Arsene, så glöder av glädje som tittar på honom och Keith  blir generande! Under tiden i kungariket meddelare generalen Henry till Kungen Ben att försöka att hitta Arsene om hennes horologium och helande kraft, med hjälp av svarta kristallen!

Vol 4: Arsene´s Horologium and Fenix´s secret!

På uppdrag att letar efter svar om Arsenes minne någonstans underjordens gamla Rajis tåg gård. Laboratorium, inser Arsene att hon är en homunculus , en livsform skapad av människor. Skakad och rädd, hon avgår herrgården i ett försök att hitta sitt tidigare hem för att kontrollera sin identitet, som återkallar hur hon förföljdes som ett monster av byborna i Clarines. Keith gör vad som helst att skydda Shirayuki! Efter att ha tagit ett tåg på väg tillbaka till London, Arsene och Keith chattar under turen, börjar hon känna sig lite märklig känsla mot Keith som verkar varm, men samtidigt “stramar bröstet”. Men Arsenes bror och hans arme är nere, vänta på henne!