Vi har äntligen en av ikonerna för magiska killar på # 3. Shaoran Li är en avlägsen efterträdare av Clow Reed, aka skaparen av Clow Cards. Naturligtvis kommer Shaoran från ett sådant prestigefyllt arv fullt ut att tro att det är hans första rätt att bli nästa mästare av Clow Cards. Tyvärr för honom, Sakura Kinomoto tar ledningen i denna tävling för mästerskap, och han hämtar henne helt och håller för att mana upp vad han tycker borde vara rättvist hans. När Sakura lyckas uppnå behärskning, tar Shaoran sin förlust i god nåd och börjar värma upp till Sakura. Därifrån utvecklar han långsamt känslor för Clow Cards unga älskarinna och hamnar i kärlek med henne.

Shaorans stora överklagning kommer från de olika känslor vi ser från honom. Han är en långsam förbränning av karaktärsutveckling, som går från förkylning mot sin största rival i Sakura, till en rodande grundskolestudent som inte kan uttrycka vad han känner för samma flicka. Vi får faktiskt se honom växa upp. När hans känslor äntligen returneras av Sakura genom hennes acceptans av sin hemlagade nalle, är det fortfarande en av de mest ikoniska ögonblicken i en magisk tjejserie och kommer att komma ihåg de kommande åren.

Yumoto Hakone är förmodligen karaktären som passar mest på denna lista när man tänker på magiska pojkar som bara en variant av den magiska tjejen Trope. Jag menar bara titta på hans outfit. Om du bara bytte stylin korta shorts med kjol, hade han i princip klivit sig som en magisk tjej. Detta tjänar verkligen hela poängen av Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE !, dock. Från den rosa wombat som heter Wombat som skänker hans krafter till honom, för att slåss mot en skurkaktig trio som är bossad runt av en grön igelkott, är det här en serie som i stor utsträckning är en parodi.

Med tanke på detta gör Yumoto i stor utsträckning denna lista på grund av att den bara är till stor del underhållande. Heck, det ögonblick som Wombat introduceras och Yumoto fortsätter att inte tänka två gånger om det borde ge dig en bra indikation på vad du kan förvänta dig av honom. Han är inte en person som påverkas av riktigt mycket av någonting, och serien använder det för att påpeka hur vansinnigt den här situationen är. Hans karaktär gör att vi verkligen reflekterar över vad en magisk pojke verkligen betyder.

Den som följer magiska pojkar har antagligen väntat på Tuxedo Mask för att äntligen dyka upp på den här listan. Donera hans ikoniska mask för att dölja sin identitet, han visar upp den svarta svarta kostymen och den vita rosen med elegant aplomb. Ändå finns det mer för honom än att bara vara en stilig, mystisk gentleman. Han är effektivt alter ego av Mamoru Chiba, en man som bär smärtan att vara kvar förälderlösa på grund av en olycka när han var ung. Han lyckas finna lite tröst i Usagi Tsukino, hans flickvän och också Sailor Moons huvudperson.

Tuxedo Mask tops denna lista för att han är den fantastiska magiska pojken. Allt du kan begära, från kostym till hemlighet också huvudpersonens pojkvän i förklädnad. Han är inte bara den bästa magiska pojken. Han sätter standarden genom vilken alla andra magiska pojkar bedöms. Varje karaktär som visas på den här listan drar åtminstone lite inspiration från Tuxedo Mask. Och chansen är att även fler magiska pojkar i framtiden kommer att fortsätta att påverkas av honom också.