När började du intressera dig för manga?
När jag var 6-7 år. Jag kände att det inte fanns några bra kvinnliga förebilder i de serier jag läste så jag letade efter något annat och blev rekommenderad manga. Där hittade jag karaktärer som jag kunde identifiera mig med. När jag började läsa manga började jag också teckna, när jag var 14år! Då började jag teckna för Mangamania och undervisa mig själv studera i hemma, kolla både manga och anime. Det ledde till fler jobb och just nu kan jag försörja mig på att teckna.

Vad skulle du rekommendera till en nybliven mangafantast?
Läs olika manga-serier och hitta en stil som jag gillar. Evangelion kan också vara bra att börja med. Den riktar sig lika mycket till pojkar som flickor.

Har du någon favoritmangaserie?
Jag har massor favorit och en av manga/anime är Code :Realize . Det är en steam saga som handlar om en tjej vid namn: Cardia som är ett monster, har horologium och den stiligt kille mästertjuven vid namn: Arsene Lupin som blir förälskade…!

Varför tror du manga är så populärt?
Det är serier som är skapade på ett annorlunda vis, manga är fortfarande exotiskt. Japan ligger långt bort och de kulturella skillnaderna märks i serierna. Dessutom utvecklas karaktärerna i manga hela tiden och det gör att man får en relation till dem. De olika mangaserierna har också en tydlig målgrupp vilket gör att det blir enkelt att hitta serier som passar en.