Vol 5: The mastermind birth!

Efter det har hänt i Arsenes pappa gamla labb, upptäcket att hon är en horologuim  nu är ett romantiskt förhållande går Keith och Shirayuki/Arsene på sitt första officiella dejt tillsammans i en av städerna Clarines. Under deras dejt avslöjas detaljer historien om  Efter att ha blivit kysst av Keith blir Shirayuki alltför förvirrad för att möta honom direkt, medan han, trots att hon är angelägen om ett svar från henne, återigen förenade Keith och Shirayuki äntligen sina sanna känslor för varandra.

Vol 6:”Vampyr Requiem”!

Mannar bestämmer sig för att undervisa Shirayuki grundläggande färdigheter inom vart och ett av de områden som de specialiserar sig i så att hon kan vara mer användbar. Nyligen har en “fantomtjuva” rånat heliga vampyrskatter, och de visa sig att fantomtjuva är bara ett barn vid namn Eric som rymmer från hans elaka fastar! 

Vol 7: “Heart and Sword´s race”!

Varje år tävlar flyg-race England i hamnen, Skylar bygger små delar medan Keith och Arsene stjäla Slottets flygare plan! Under tiden medan Indy-Blue gick på stan eftersom han råkar hörde om flygrace och stöter på att vacker ung dam som är förälskad i honom, i tävling stod en konstig typ vid name Leo!

Vol 8:”Heart and Sword´s race 2″!

Leo kommer ikapp både att vinna race och Shirayuki men Stein lyckas med att skjuter iväg bang på honom, gänget ska öka att snabbare och vann tävling! Leo spänger i luften och Shirayuki s gänget fick första priset, medan hon fick sin en tavla med texten om hennes sena pappa och den natten drömmer hon om sin äldre bror Munto som behöver hennes hjälp för att varna Arsene om pappas onda plan!

Vol 9:” Munto´s memory and Arsene´s voices”!

Tidigare drömmer Arsenes om sin bror att han behövde deras hjälp att stoppa Arsene och Muntos pappa onda plan att använda båda för att sätt i kriget igång och förgiftas för alla folket! Arsene och hennes vänner sticker till deras gamla hem i labbet under jorden för att hämta syskons hemliga vapen, men Arsene och Muntos pappa har gillrat fällan för dom som vänta!