Ceremony på drottning Viktorias slott, skulle Cardias man lupin och gänget köpt presenter till Cardia. Men hans gänget kom före honom i en efter en och de gick inte så bra, men kom en mystik man som ger Lupin en blå juvelen (som hans rival Wolf stals från slott för att ta hämnas på lupin) plötslig kom poliser skulle ta fast tjuven. Istället blev Lupin får skuld som det var inte han och hamna i fängelse, Lupins fru Cardia får inte veta att hennes älskare make i fängelse och Impey, Van, Drac, Fran, Saint hjälper Lupin ut till och med Sherlock Holmes ( konstig va??)!

Efter det Lupin och Sherlock att ta fast Wolf som låtsa att vara Arsene Lupin! Cardia fick halsband av drottning Viktoria (blå juvel som skulle ge henne) som evigt tacksam för stoppa Isaak och Finis onda plan att över världen! Cardia fick presenter och rosor ( Sherlock Holmes ger som tack till Cardia och Lupin gillar inte honom att hjälper Lupin). Men Lupin fortfarande är han den enda som inte kunde ge dig någonting. Lupin hade för avsikt att få den bästa gåvan av alla och knacka på dina strumpor. Nej, att bara ha dig här med mig är nog. är bara bättre än någon blomma eller juvelen. Det kvar bara en sak som han kan ge Carida (Lupins kyss Cardia och le)!