De fyra lådorna är fyra förbjudna lådor som aldrig får öppnas. 4000 år sedan tog Daikenja två av lådorna till jorden från andra världen.

Nyckeln till varje låda tilldelades en medlem av familjerna som hjälpt till att slåss och försegla soushu. De är Belal, Bielefelt, Voltaire och Wincott. [1] Nyckeln är inbäddad i sin själ och den som är född med den själen har nyckeln som en del av sin kropp

Slut på vind (風 の わ り, Kaze no owari

Det sägs att det kommer att ge förräderi, död och förtvivlan för världen.

nyckel: Links vänstra arm (tidigare Rex Belals arm)

End of the Land (地 の 果 て, Chi ingen hat)

En liten trälåda om storleken på en kista. På varje sida finns en rostad järngräns, och det försämras av fukt så mycket att du inte längre kan se gravyren på den. Jordens elementära Soushu är förseglad inuti. Någon försökte öppna boxen med Gadget Darkness , och eftersom hans DNA liknar Gadget s, lämnade det sitt vänstra ögat bränt.

Nyckel: Gadgets vänstra ög

Spegelns djup (鏡 の 水底, Kagami no minasoko)

En av de lådor som togs till jorden av Daikenja. Det hittades av Hazel i västra Asien.  Det kommer att styra haven, floderna, sjöarna och himlen för att förstöra allt liv genom att skapa stormar, tsunamier, raser och kraftiga regn.

En grupp av hängivna kristna var rädda för lådans natur och kallade den Noas lådan. Det är ungefär hälften av en kista (som ett barns kista) och verkar vara en vanlig trälåda. På grund av vikten av järndekorationerna sänker den i vatten. Ytan är svartad från karbonering och metallkanterna har rost på dem. Det har ett djur som ser ut som ett lejon från Ishtarporten . Den grammatiska strukturen hos ordenen finskuren i gränserna liknar grekiska. Det är inte detsamma, men det verkar vara nära besläktat. Den yttre låsmetallen har brutits så det öppnar sig normalt och inuti verkar det vara en konstig atmosfär.

Ske, Olle och Erik sjönk det längst ner vid Bodensjön men Olle litade inte på att han skulle lämnas ensam där och så gick han tillbaka och tog sig själv senare för att hemlighet gömma den någon annanstans, men skeppet han var på sänkt av vänlig eld, och så är det nu någonstans längst ner i Stilla havet.

Nyckel: Lolis blod

Inferno på tundran (凍土 の 劫火, Toudo no gouka)

En av de lådor som togs till jorden av Daikenja. Man trodde att det kunde ha bränts till aska i Boston 1936 men på grund av reaktionen mot elden transporterade den sig och Hazel Graves till andra världen. Medan Loli fastnade i den andra världen, använde Murata en liten bit av lådan som var kvar på jorden för att transportera sig till den andra världen.

Nyckel: Antonios hjärta