Också känd som: Sparkle Zachi

Skylt: Vattumannen

Födelsedag: 18 februari ,1993
Ålder: 25
Status: Levande
Lopp: mänsklig 
Kön: Kvinna

Höjd: 163cm (5’2 ”)

Vikt: 47 kg (103 lbs)

Ögonfärg: Gråblå 

Hårfärg: Mörkblont

Ockupation: Manga serieteckare 

Släktingar: Tommy,Anton (yngre bröder), Thomas  (far), Annette (mor),  Sofia (äldsta syster), Arsène Lupine (make, i anime/ manga),( 5 anime/manga barn)
Personlighet: Positiv, Kreativ, Starkt självförtroende, Tuff, Kaxig, Hjälpsam, God vän, Roligt, Lite klumpig, Anime/manga crazy, Anime/manga killar crazy, Kärleksfullt, Drömmar, Fantasifullt, Envis, Romantik, Busig, Energisk, Modig, Drama, Lugn.
Favorit färg: Svart, Lila och Sliver.
Intresserad: Anime/manga,  endast i videospel killar är  eftersom inte har några romantiska verkliga erfarenheter alls, djuret, fakta allt om anime/manga, konståkning.
Älskar: Anime/manga killar istället riktgt killar, anime/manga, magi, nyckelringar, anime filmer, manga böcker, prylar.
Favorit Musik: Japansk/engelsk
Favorit Historia: Japan och London på 1800-talet.
Bakgrund: Åsa föddes som austim på Bergsjön i midnatten, hon är alltid glad och positiv ung kvinna som älskar anime/manga( särskilt anime/manga killar). Åsa passar inte inte in människas värld, eftersom dom inte förstår om hennes austim eller kär i anime/manga killar istället verklig killar och dom elakt skratt, nertrycka i hennes självfr. Hon har tappat kärleks romantik lust tidigare sin barndom efter Åsas före detta pojkvän som låtsas leker hennes känslor och enda sen dess, så hatar hon killar i verkligt och bara anime/manga killar kan få henne i gnista igen! I några månader senare gifte hon sig med sin älskare Arsene Lupin(från Code Realize) och har 5 anime/manga barn, Åsa är ju näst äldst av syskon och enda som är manga serieteckare i släkt och helt tokigt i anime/manga!

Om jag hade kraft och förmågor som demon: Då skulle jag vara horologuim, Phoenix, Reinkarnera / återuppliva den avlidne.!