Nu kommer ännu mer nytt serie om BeastsPrincess som inspiration av Code Realize, Meiji rensa Tokyo, World break aria of curse a holy swordsman, Blade dance of elementalers, welcome to demon school Iruma kun, fushigi yuugi och Sengoku night blood!

Genre

Romantic, drama, komedi, visuell roman, harem, shojo, adventure, isekai, fantasy och övernaturligt!

 

SC, Arc-Ace Pierre är 14 år Fenix demon som blir övergiven av sina föräldrar, (sen blir dom dödar av Steam) som bli räddad av demon vid namnet Lord Xander! Han tog med henne i Sengoku (S) som icke mänskligt demonera vampyer och varular, dom visste att redan om SC’s mystiska heland blod krafter. SC fick gåvan om katana av S som medfödd som valt henne och 7 utvalda (3 varulvar och 4 vampyrerna) ska beskydda SC. Hon råkar veta att dom är reinkarnation av sju himmskla krigare i olika namn och SC är reinkarnation av Arc-Ace medan Yakuma som ute efter henne!

SC har special blod som ger me hjälp av hennes horologium! Samtidigt ber Kovu, SC att gifta sig vid första kärleks ögonkastet och är hon prinsessan Himemiko som alla har väntat på! På grund av dessa krafter börjar hennes förhållande till männen förändras. När hon leder sig dessa snygga män i en ny era, kan hon inte vänja sig, en kärlek börjar växa inom henne.