Wall of Fortune (Öppning) -0

Wall of Fortune (Öppning) -0

Wall of Fortune öppning

991697 161800 fram

Spelomslag.

Wand of Fortune är det första spelet i Wand of Fortune-franchisen

Så, vi har vår hjältinna, Lulu. Hon går till en magisk skola, men är lite av ett problembarn. Hon är helt hemsk på magi och det här är problem för lärarna.Därför får hon, efter diskussioner med moderskolan, överföra! Hon går till Mirus Clare School of Magic, som är en riktigt prestigefylld skola av trolldom i hjärtat av Latium City där allt magi i världen samlas på. Men! Det visar sig att Lulu inte utgör ett ”Attribut” som alla magiska användare har. (Här är det du måste tänka Naruto och hur varje person har ett visst ”element” som de har en affinitet för.) Så om de lämnar henne så blir det en undra vilken skada det kommer att ha på hennes magi. Därför, om hon inte studerar på Mirus Clare, om hon inte hittar hennes attribut, har hon inget annat val än att försegla magiska förmågor! Ditt mål i spelet är att uppenbarligen träffa och vinna hjärtan hos en av de 6 killarna, som alla har en annan egenskap. Så jag tror inte att det är svårt att gissa att killen du slutar välja, hans attribut kommer att vara din.

Lulu – Ålder: 16 Attribut: Allt

En tjej som är den första människan att ha all-attribut. Hennes viktigaste vapen är hennes naturligt positiva tänkande och en minnesvägg från hennes mormor som sägs ge glädje.

Julius Fortner – Ålder: 17

Attribut: Vind

En ung man som är charmad av magi till den punkt som till honom, magi kommer först och magi kommer andra. Och inte bara för att lära sig, är hans dröm att skapa nya stavar av sig själv en dag.

Noel Valmore – Ålder: 17

Attribut: Earth

Känslor av att hjälpa någon genom sina magiska ytor för honom, vars dröm är att vara den bästa trollkarlen i världen. Han är mestadels alla samtal, men han har ett bra hjärta.

Bilal Asad Ithnan Faranbald – Ålder: 21

Attribut: Vatten

Faranbald Kingdoms andra prins. Han studerar magi i hopp om att lösa torkan i sitt hemland. Men med ogynnsamma resultat måste han tillfälligt återvända till sitt land …..

Lagi El Nagil – Ålder: 16

Attribut: Brand

En halvdragen som plågas av ett mystiskt tillstånd där han kommer att omvandlas om han kommer för nära en kvinna. Han pressas av valet av att bo tillsammans med antingen ras – bland människor eller drakar.

Alvaro Garay – Ålder: 23

Attribut: Lätt

En ung man som döljer otaliga bedrägerier under hans leende och sociala inställning. Den magi han specialiserar sig i är givetvis begåvad i användningsvapen och dolda vapen.

Est Rinaudo – Ålder: 14

Attribut: Mörk

En ung prodigy vars magiska kraft sägs vara störst. Det kan vara svårt att säga att han väldigt hatar människor, men den anledningen är djupt kopplad till sin ursprungsort.

Edgar Briers – Edgar är en sextonårig student vars attribut lyser. En fullströms, positiv ung man som jagar för scoops dag in och ut som nybörjare av tidningsklubben. Hans dröm är att bli en tidning reporter som strävar över hela världen. Han är inte så bra på magi.

Elbert Levin – En tjugofyra år gammal medlem av fakulteten hans attribut är jorden. En lärare vars entusiasm och kommer att cirkulera runt till ingen nytta. Han har kvalifikationerna att vara den bästa trollkarlen, men faller långt ifrån att vara en pålitlig lärare.

Amy Salovaara – Lulu rumskamrat och bästa vän hon är samma ålder som Lulu och hennes attribut är Light.Born till en stor astrologimästare. Hon är blyg, men är godhjärtad och fast visad att ha känslor för Edgar Briers.

Matthew Craig – Julius rumskamrat. Han är för omsorgsfull att han är en typ för att landa sig med problem. Ett år äldre än Julius och hans attribut är vatten.

Julius Fortners fanklubb: Cynthia Whitney – Ålder: 18

Attribut: Vind

En fast, frisk ung dam, och på något sätt behandla alltid Lulu som en fiende. Den självutnämnda ledaren av Julius fanclub.

Adele Mason – Ålder: 18

Attribut: Brand

Cynthias följare no.1. I grund och botten är det hennes jobb att komma överens med Cynthia.

Martha Olcott – Ålder: 18

Attribut: Vatten

Cynthias följare nr.2. Glad så länge hon har konfekt.

Häftigt serie!