Vol 5:”Cardias secret”! Dom råkade att Cardia är faktiskt en fenix demon som är mäster tjuven och ser som en luga, vampyr och varulv med hennes mystiska kraft, förmågan. Hon heter SC Pierre,  berättade att hon är kommit från en annan värld, vad ska göra med SC då? Omsluten av ett mystiskt ljus som släppts ut av sin smartphone, fördes till en värld som hon aldrig har varit. Före henne har landskapet blivit det av Sengoku Japan!

Vol 6: Moonlight´s kiss! På vägen hem från ett möte med sin vän öppnar SC sin mobiltelefon, bara för att bli uppslukad av en spök av magi som fryser hennes omgivning. SC sugs in av magiken och vaknar i en parallell värld, Shinga. I närheten, trupper Toyotomi och Oda slaget. När den motsatta armén återvänder, noterar Kovu att hon gömmer sig bakom buskarna. När hon hesitantly kommer ut, närmar sig Kovu henne med mycket intresse och märker hennes konstiga outfit.

Han bestämmer sig för att ta henne med dem, eftersom de inte bara kan lämna en tjej alldeles själv på ett sådant ställe. Senare den kvällen, som Toyotomi-armén håller ett krigsråd med SC, stannar tyst i ett hörn. Hideyoshi bestämmer sig sedan för att ta henne med honom under slaget eftersom att ha en tjej kan lysa upp sakerna. Hon är motvillig men har inget val. Nästa dag, som Hideyoshi och Yuzuki talar om, märker han närvaro och dödar skickligt sin ambusher. Med Hideyoshi skadad från att skydda henne, flyger de och döljer men han leder snart ut för att slåss. Senare, när de kommer tillbaka, märker Hideyoshi ett litet sår på nacken, som hon hävdar att den har skurits på en gren medan de gömde sig. Yuzuki märker förändringen i hans uttryck som han informerar henne om att medlemmarna i Toyotomi-klanen är vampyrer och att han aldrig har känt sig för att dricka blod så starkt. Han släcker blodet från hennes sår och återgår till sitt gamla glada tillstånd och ber om ursäkt för att skrämmande henne. Han känner sig plötsligt konstig som ett ljus omger honom. När ljuset försvinner, märker han att hans sår har läkt och han säger att hennes blod är speciellt. Just då visar Nobunaga Oda och frågar om han har ”vaknat”.

När de kommer tillbaka, märker Hideyoshi ett litet sår på nacken, som hon hävdar att den har skurits på en gren medan de gömde sig. Yuzuki märker förändringen i hans uttryck som han informerar henne om att medlemmarna i Toyotomi-klanen är vampyrer och att han aldrig har känt sig för att dricka blod så starkt. Han släcker blodet från hennes sår och återgår till sitt gamla glada tillstånd och ber om ursäkt för att skrämmande henne. Han känner sig plötsligt konstig som ett ljus omger honom. När ljuset försvinner, märker han att hans sår har läkt och han säger att hennes blod är speciellt. Just då visar Nobunaga Oda och frågar om han har ”vaknat”. När de kommer tillbaka, märker Hideyoshi ett litet sår på nacken, som hon hävdar att den har skurits på en gren medan de gömde sig. Yuzuki märker förändringen i hans uttryck som han informerar henne om att medlemmarna i Toyotomi-klanen är vampyrer och att han aldrig har känt sig för att dricka blod så starkt. Han släcker blodet från hennes sår och återgår till sitt gamla glada tillstånd och ber om ursäkt för att skrämmande henne. Han känner sig plötsligt konstig som ett ljus omger honom. När ljuset försvinner, märker han att hans sår har läkt och han säger att hennes blod är speciellt. Just då visar Nobunaga Oda och frågar om han har ”vaknat”. Yuzuki märker förändringen i hans uttryck som han informerar henne om att medlemmarna i Toyotomi-klanen är vampyrer och att han aldrig har känt sig för att dricka blod så starkt. Han släcker blodet från hennes sår och återgår till sitt gamla glada tillstånd och ber om ursäkt för att skrämmande henne. Han känner sig plötsligt konstig som ett ljus omger honom. När ljuset försvinner, märker han att hans sår har läkt och han säger att hennes blod är speciellt. Just då visar Nobunaga Oda och frågar om han har ”vaknat”. Yuzuki märker förändringen i hans uttryck som han informerar henne om att medlemmarna i Toyotomi-klanen är vampyrer och att han aldrig har känt sig för att dricka blod så starkt. Han släcker blodet från hennes sår och återgår till sitt gamla glada tillstånd och ber om ursäkt för att skrämmande henne. Han känner sig plötsligt konstig som ett ljus omger honom. När ljuset försvinner, märker han att hans sår har läkt och han säger att hennes blod är speciellt. Just då visar Nobunaga Oda och frågar om han har ”vaknat”.

Vol 7: SC´s Secret blood power! SC är speciell genom att hennes blod har en förmåga att initiera ”Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden.Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Sc stöter på en annan killen som är inte vampyr eller varulv, är väldig intresserad av SC och sen försvinner han bara så där men de är SC som ute efter!

Vol 8; SC’ hate and Kovu’ love”!

Hennes familj är mycket släkt med universumet av de fyra gudarna, och hennes mormor var den tidigare prästinnan i Suzaku. och det resulterar i att SC har blodband med en person som kommer inifrån boken och har chansen att stanna i universumet för de fyra gudarna. Med hjälp av SCs horologium och dom andra krafter och förmåga! Den jätte yakumaen har försvunnit i marken efter att ha förtärt SC. Toyotomi-armén lyckas hitta de flesta av Oda-armén och lyckas övertyga dem om att hjälpa till att hitta den jätte yakuma och Yuzuki, även om Nobunaga själv fortfarande saknas. Samtidigt kämpar Sanada-, Uesugi-, Takeda- och Date-arméerna alla med ett stort antal yakuma, efter att ha följt efter Nobunaga och Hideyoshi i strävan att gå efter yakumas bo. När Kovu upptäcker en sårad Tracis längst ner i en klippa ber han också om sin hjälp. Plötsligt ekar roparna från den mindre yakuman över hela berget och den jätte yakuman dyker upp igen från marken. Kommer de sex högsta befälhavarnas kombinerade styrkor att räcka för att övervinna denna fiende en gång för alla?