Borealis är ett fiktivt rike i LOLIROCK serien. Det ligger på en ö i Ephedia  .Lyna är den enda kända prinsessan av Borealis.

Borealis är en örym i Ephedia. Människorna i detta rike sägs vara bra på att göra ”Crystal Tea” och uttalade att deras slott vann vackraste sex gånger i rad. Man tror att Borealis är mer en civiliserad värld, eftersom Lyna, prinsessan i Borealis, säger att trollformlerna är så mycket mer civiliserade än strider från hand till hand. Människorna i denna kindgom bär gröna kläder.Även om Borealis är en liten ö, konstaterade skaparna att det är en magisk källa i Ephedia.

Calix är ett fiktivt rike i LoliRock- serien. Det ligger på ett berg i Ephedia . Carissa är den enda kända prinsessan av Calix.

Folket i Calix är krigare och precis som sin prinsessa älskar de också att slåss medan de upprätthåller värdighet och ära. De sägs leva i ett berg och som sådan möter de vanligtvis efediska djur eller djur och troligen tränat att möta det. Det kan dras att Calix är någonstans i norra Ephedia. Detta antyds när Carissa nämnde en Calixian Snow Ape och därmed drar slutsatsen att Calix befinner sig i ett kallt område. Enligt Carissa är deras folk experter på stridsstrategi. Calixians klänning med nyanser av lila. Redigera