En dag omsluts Yuzuki av ett mystiskt ljus och fördes till en okänd värld. Det är en värld som i Sanoku-perioden, där krigsherrarna kämpar för dominans. Mitt i kaoset möter Yuzuki en krigsherre vid namn Hideyoshi Toyotomi. Hideyoshi befaller Toyotomi-armén och kämpar tillsammans med hans behållare Hanbee Takenaka, Kanbee Kuroda, Toshiie Maeda och Mitsunari Ishida för att världen ska förenas i krig. Denna värld är känd som Shinga, där icke-mänskliga Gegga-stammar slåss mot varandra.

2Tis 10 oktober 2017Toyotomi Attack

Vampires. Det är den sanna formen av Hideyoshi. Shinga är en värld där icke-mänskliga stammar av vampyrer och varulvar lever. Av en slump upptäcks att Yuzuki-blod har förmågan att väcka de latenta krafterna hos Gegga Tribe-medlemmar, precis som den mystiska Himemiko som har försvunnit. Medan hennes blods förmåga gör Yuzuki värdefull i en strid, har den också potential att bli en anledning till varför hon kan bli ett mål. Hideyoshi berättar för Yuzuki att han kommer att skydda henne, men hon måste gifta sig med honom först.

3Tis 17 oktober 2017Takeda bankett

Masanobu Kousaka, en vas av Shingen Takeda, kommer till Hideyoshi med ett stort antal gåvor. Han berättar för dem att en annan del av gåvorna finns i ett närliggande tempel. Mitsunari och Hideyoshis andra vasaler är misstänksamma för att detta är en fälla, men Hideyoshi leder till templet utan vård. Vid templet väntar Shingens andra vasaler – Masakage Yamagata, Masatoyo Naitou, Nobuharu Baba – tillsammans med krigsherren Shingen själv. Shingen erbjuder att bilda en allians och slåss mot Oda armén, men Hideyoshi vägrar. Det verkar finnas en mystisk koppling mellan Hideyoshi och Nobunaga.

4Tis 24 oktober 2017Sanada Famiglia

Efter att ha hittat en ledning på Himemiko, går Yuzuki till Sanada-territoriet med Kanbee och Hanbee i beteende av Imari. Längs vägen pelas trio av en regnstorm och Yuzuki kollapsar med en feber. Hanbee och Kanbee bär den sjuka Yuzuki till herrgården i Sanada där hon tenderas av Saizou Kirigakure och Sasuke Sarutobi. Medan Yuzuki återhämtar sig, följer Kanbee och Hanbee upp ledningen och får tillgång till vilken information Sanada har om den saknade Himemiko, men de finner lite utöver att hon en gång hade besökt regionen. När Yuzuki mår bättre, visas hon runt Sanada-länder av Yukimura Sanada själv när plötsligt attackeras byn av yakuma …

5Tis 31 oktober 2017Vild känsla

Det är äntligen dags för showdown mellan Hideyoshi och Nobunaga. Kämpar tillsammans med Hideyoshi är Takedaand Sanada-arméerna medan Uesugi och Date-arméerna går med i Nobunagas sida. I den ena änden av striden möter Shingen med sin dödliga fiende, Kenshin Uesugi, och i den andra rasar Hideyoshi framåt i den brinnande skogen genom att själv söka sin ena chans att försöka ta Nobunagas huvud. Precis som en seger i slaget verkar vara på väg att fastställas, dyker ett stort antal yakuma upp och slagfältet går ner i fullständigt kaos.

6Tis 7 november 2017Uesugi Discord

Med det plötsliga uppträdandet av yakumaen slutade den senaste stora striden utan en tydlig seger. Medan han flydde in i skogen skadas Yuzuki och förlorar medvetandet men hittas av Kenshin Uesugi och tas tillbaka till sitt slott för att få behandling. Kenshin överlåter Yuzukis vård till sin son, Kagekatsu, men när hennes skada förvärras känner Kagekatsu sig extremt ansvarig. Det är under denna tid som information kommer fram att grannlandet gör misstänkta rörelser så att Kenshin beslutar att skicka en befälhavare med förstärkningar. Han försöker uppdraga Kagekatsu med detta uppdrag, men efter att ha tappat förtroendet för sig själv vägrar Kagekatsu och Yuzuki försöker få far och son att se öga-till-öga.

7Tis 14 november 2017Datum omvänd

Med Yuzukis sår äntligen läkt undrar hon om det är dags för henne att lämna Uesugis slott. Innan hon kan prata med Kenshin verkar emellertid en mystisk krigare som säger att han är medlem i Toyotomis armé och har kommit för att ta henne tillbaka till Hideyoshi. I takt med den mystiska mannen är Yuzuki förvånad över att hitta sig i sällskap med Masamune Date och hans underordnade, Shigezane Date och Kojuro Katakura. När de flyr ut på natten med Yuzuki tvingas männen stanna i ett övergivet tempel för att omgruppera när de attackeras av yakuma. Inlåst i ett lager Yuzuki kan inte låta bli att undra vad Masamune vill ha med henne.

8Tis 28 november 2017Oda-plundrar

Yuzuki har fallit i Oda arméens händer. Istället för att bläddra framåt och hänsynslöst gå in på Oda-territoriet för att rädda henne, beslutar Hideyoshi att fokusera på att återuppbygga staden och hans styrkor, samtidigt som han planerar sitt nästa drag. Många av krigsherrarna lämnas maktlösa när de oroar sig för Yuzukis öde hos Nobunaga Oda. Samtidigt befinner Yuzuki sig förvirrad av Nobunagas motiv och hans handlingar. Både Hideyoshi och Nobunaga fortsätter att undersöka de ökande utseendena av yakumaen och upptäcker att de verkar ha något att göra med Yuzuki.

9Tis 5 december 2017Yakuma korridor

Precis vad är yakumaen? Var i jorden kommer de ifrån? För att få slut på yakuman en gång för alla har Nobunaga undersökt var Yakumas bo lokaliserats på egen hand. Nu är han på väg ut med sina hållare och Yuzuki på släp för att leta efter yakumas bo. Yuzukis långvariga misstankar förverkligas äntligen när hon får veta att det verkligen är hennes blod som lockar dem.

10Tis 12 december 2017Discord Terminus

Med ersättningarna till byn och hans armé som slutligen slutförts, startar Hideyoshi på egen hand tillNobunagas slott för att få Yuzuki tillbaka. Hideyoshi var en gång en vasal för Nobunaga i sin fråga om förening, men någonstans på vägen inträffade en händelse som förändrade allt. Kommer dessa två tidigare allierade att kunna nå en överenskommelse om Yuzukis öde?

11Tis 19 december 2017Turbulenta mars

Efter att ha avslagit Nobunagas begäran om hans hjälp med att försvinna yakumaen, återvänder Hideyoshi säkert till sitt slott med Yuzuki vid sin sida. Yuzukis återkomst efter så långt borta ger mycket chear till resten av Toyotomi armén. Emellertid börjar yakuma attackera slottet igen och hotar den nybyggda staden och armén som Hideyoshi och hans folk arbetade så hårt för. Hideyoshi inser att han kommer att behöva hitta ett sätt att skydda både sitt folk och Yuzuki, och det är då som Nobunagas ord om hur han ska övervinna yakuman kommer tillbaka till honom.

12Tis 26 december 2017Sengoku Night Blood

Den jätte yakumaen har försvunnit i marken efter att ha förtärt Yuzuki. Toyotomi-armén lyckas hitta de flesta av Oda-armén och lyckas övertyga dem om att hjälpa till att hitta den jätte yakuma och Yuzuki, även om Nobunaga själv fortfarande saknas. Samtidigt kämpar Sanada-, Uesugi-, Takeda- och Date-arméerna alla med ett stort antal yakuma, efter att ha följt efter Nobunaga och Hideyoshi i strävan att gå efter yakumas bo. När Hideyoshi upptäcker en sårad Nobunaga längst ner i en klippa ber han också om sin hjälp. Plötsligt ekar roparna från den mindre yakuman över hela berget och den jätte yakuman dyker upp igen från marken. Kommer de sex högsta befälhavarnas kombinerade styrkor att räcka för att övervinna denna fiende en gång för alla?