Vol 1; Season of love! Blaze Rose är en oturföljda av kärlek austim som oskyldig när det gäller romantik och hon måste berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek), tills en dag att Blazes önskning gick uppfyller och då känner någonting i hennes hjärta så att hon förflyttas till en annan värld, precis som i sin favorit serie och tvspel! Där råkar Blaze faller rakt på en lop av fem killar vid namn: Kle.

Vol 2: The Rainbow light is a messengered love! Nu har gått 2 dagar sen Blaze transportler till I ny värld som aldrig ingen återvänder, hon har också men i slutändan har Blaze en envis men ändå stark vilja, hon ger aldrig upp, och kommer att möta någon fara för att skydda de nära henne, särskilt hennes pojkvän (och eventuell man)Kle.

Vol 3: The forgotten true names ! Blaze och hennes vänner är på okänd öknen för att hitta hennes pilbåge men ändå att ta sig genom havet är blir svårt, plötsligt stormar båten så att Blaze och hennes vänner sida sig år varsin håll. Hon vaknade upp i öknen i mitt ingenstans och hur ska Blaze ta sig