Mina egna kommentar: jag tycket att Hanasakeru Seishounen är så jätte bra, älskar att Katja har äntligen sanna känslor för sin barndomsvän/kärlekintresset lee-leng och han för henne! Hennes kusin Rumaty blir förvånad att hon är barnbarn till hans farfar och Rumaty vill så gärna att Katja skulle blir hans drottning/fru, men om hon hade en tvilling syster (jag) ville vilja att gifta sig med honom och säger JA och Jag ger 10 av 10 poäng!

 

Fjorton år gamla Kajika Burnsworth, dotter till den mäktiga industrimannen Harry Burnsworth, har tillbringat den första delen av sitt liv på en ö i Karibien med en snöleopard med namnet Mustafa. Hon skickas äntligen till skolan i Japan, men kallas bort till sin fars hem i New York strax efter.

Medan Kajika är där pratar hon in i ”äktenskapspelet” av sin far. I det här spelet måste hon träffas och välja en eventuell framtida make av tre män som hennes far förmodligen har handplockat. Han berättar emellertid inte henne om deras identitet och lämnar det till Kajika för att upptäcka ungkarlarna på egen hand. Enligt reglerna, om hon väljer en av de tre männa, kommer Harry att berätta för Kajika sitt sanna öde. Hennes barndomsvän, Li Ren Huang, anklagas för att ha hjälpt henne i sitt uppdrag samtidigt som hon skyddade henne som hennes vårdnadshavare. Som ledare för den mäktiga Huang-familjen är Li Ren mest kvalificerad för uppgiften, men huruvida Li Ren är bekväm med att hjälpa Kajika att hitta en man återstår att se.

Hon möter först Eugene Alexandre De Volkan, en vacker man som hon kallar Mustafa på grund av hans otrevliga likhet med den nu döda snöleoparden som hon en gång älskade. För det andra är prins Rumaty Ivan av Raginei, men Kajika tar ett tag att avgöra om Rumaty i själva verket är en av de män som hennes far valt till henne. Den tredje kandidaten Kajika möter är Carl Rosenthal från Rosenthal-familjen och företaget, en Burnsworth-konkurrent. Carl’s far hatar Harry Burnsworth, till den punkten att han blir besatt av att diskreditera honom. Carl, å andra sidan, finner utrymme att vara mer förlåtande, särskilt med den utvecklande vänskapen mellan sig själv och den milda, förståelse Kajika Burnsworth. Alla tre män är unika på sina egna sätt och Kajika slutar gilla var och en av dem väldigt mycket. Som sådan gör hon sitt bästa för att göra dem alla till en del av sitt liv.

Under tiden, nästan ett år efter att ha träffat prins Rumaty, surrar hans land i politisk oro och kungen dör. Prins Rumaty anklagas för kungens död, trots hans närvaro i ett annat land under evenemanget och han förbjuds att återvända Raginei under hotet om döden.Harry Burnsworth skyddar Rumaty och lämnar honom i hand om Li Leng, som blir något av en lärare för diplomati för honom. Prinsen växer upp under sina två år på Burnsworth-gården och gör så småningom sin flytt att återinträda i landet och få saker igen under kontroll.

Kajika, Li Ren, Eugene och Carl Rosenthal fastnar i landets problem och alla fyra fångas inom dess gränser när kaos bryter ut. Li Ren skadas under en statskuppkamp på flygplatsen och han och Kajika är båda skyddade av en Rumaty-stödjande fraktion ledd av Isaac Noei, en gång en högt rankad officer i den kungliga vakten. Ingen är säker från fara. Tjänstemän mördas, elitfamiljer arresteras, präster inramas och till och med Noei’s gömställe överfalls.

Två viktiga händelser inträffar i Raginei som sätter berättelsen till höjdpunkten. Det är under händelserna i Raginei som Kajika inser vilken man hon älskar mest. När Prince Rumaty når Raginei, avslöjas Kajika öde för henne och ”äktenskapspelet” är därmed över.