Vol 1 ; The girl who has reinkarnation of the princess of Spirit!

En ung kvinnan vid namn Ryszard som dör i en bilolycka och återföds i en magisk ny värld. Den gamla, men ändå kloka Scar hittar flickan, heter hon Ryszard, uppfostrar henne från att hon var spädbarn och lär Ryszard strid och kraftfull magi på vägen. 15 år senare är Ryszard redo att resa världen runt på egen hand, men Scar glömde att ge henne något större sunt förnuft…

Vol 2: StarLove Knight;

När Ryszard precis anlänt till det vackra landet Ruberia, rekommenderas hon att delta i Magic and Spirit Academy, med en överenskommelse om att inte använda Ryszard för krigföring. I huvudstaden räddar Ryszard två killar, August och Shin, från skurkar och Shin blir kär i Ryszard men hennes nya 5 framtiden makar blir förälskade i henne och nyfikna på varför hon bär mystiska ärret, ögonen och hårslingan  som lyser!

Vol 3; The Ryszrad´s spirit of Luxs true form!

I skogen tränar Ryszard och hennes nya gäng att skjuta med pilbågen som kallas ”seal of darkness”! Tills hennes krafter är så kraftfull att de marken blir exposition i enorm hål så elever blir chockade, undertiden skulle Buzz (en annan elev som är avundsjuk på henne) att utmana Ryszard att på en strid men kan hon låsa upp hennes krafter och besegra honom innan dom blir skadad!

Vol4; Contract from Lux!

Ryszard och hennes fem fästmännen är på shoppning i torget för att hitta perfekta vapen åt henne men råkar hon stötar på en mystisk stiligt man som ber Ryszard berätta om att Ryszard är fe från Lux! Hennes farföräldrar ljuger både för henne och alla dom andra så att tror hon är från annan rike för att kunna Ryszard men en okänd bror till henne dök upp…!