Vol 1 ; The girl who has reinkarnation the demon princess !

En ung kvinnan dör i en bilolycka och återföds i en magisk ny värld. Den gamla, men ändå kloka Scar hittar flickan, heter hon Ryszard , höjer henne från spädbarn och lär Ryszard strid och kraftfull magi på vägen. 15 år senare är Ryszard redo att resa världen runt på egen hand, men Scar glömde att lära henne något större sunt förnuft

                                                                      Vol 2: StarLove Knight;

Ryszard har precis anlänt till det vackra landet Ruberia, rekommenderar hon att delta i sin Magic Academy, om överenskommelse att inte använda Rysard för politisk krigföring. I huvudstaden räddar Ryszard två killar, August och Shin, från skurkar och Shin blir kär i Ryszard men hennes nya vänner blir nyfiken att varför hon bär mystiska ärret som lyser!

                                                                         Vol 3; Ryszard!

En mystiska demon som attacker mot en