Gemma är populär och rolig, och hon är också superpratande – alltid med en munfull att säga. Hon säger ganska mycket vad som helst som dyker upp i hennes huvud. Det finns aldrig ett ögonblick av tystnad runt Gemma. När hon var yngre pratade hon till och med husdjur eftersom de var så bra lyssnare.

Gemma älskar sin storesyster,  Tessa , men hon vill komma ut under Tessas glöd eftersom hon tenderar att bebisar sin lillasyster så Gemma kämpar alltid för mer självständighet. Alla älskar Tessa, så Gemma känner att hon måste vara ”på” hela tiden för att sticka ut. Hon vill att alla ska gilla henne, och om hon ens tror att någon inte gör det, betonar hon det i flera dagar. Den enda gången hon är tyst är när hon driver över en lugn sjö i en roddbåt.

Gemma och Tessa är en del av en familj som gillar att reta; det är hur de visar tillgivenhet. Men Gemmas starcasm kan förolämpa andra utan att hon menar det. Gemma måste lära sig att tygla in sin energi. Hon är glad och full av energi och älskar att få sina vänner att skratta. Hennes rumskompis är  Libby .

Gemma Info
Gemmas rum

Gemmas rum har ett superstellat högtalarsystem i sängen och på stolen så att hon kan spela musik för sina vänner när de kommer att hänga. Hon gillar att ha människor över så mycket som möjligt. Hon kunde chatta med sina vänner hela dagen – varför när hon inte är med dem kan hon fortfarande använda skärmen [hög -…] för att chatta med dem alla, samtidigt om hon vill, utrustad för att visa upp till sex olika fullstora holo-chattfönster! Om någon kan ha sex samtal pågår är det Gemma!

Krafter & förmågor

  • Tillbakaspolningstid,  Gemma använder denna kraft i  Gemma och Ultimate Standoff.

 

Character

Clover has had a wildly unusual childhood. She’s part of the Flying Molensa Family, one of Starland’s most illustrious circus acts! Her extended family is made up of acrobats, jugglers, star swallowers – you name it. As you might imagine, Clover has a lot of unique talents, such as doing backflips, making cotton candy, and playing guitar while standing on a galloping galliope, but the best of them is making the best beats on her turntables, She makes the best beats!

Though Clover can play almost any instrument, what she really loves to do is write celestial songs and DJ, so she’s a perfect addition to the Star Darlings’ band. She is also their manager as of Leona’s Unlucky Mission. Clover also covers for Scarlet in Scarlet Discovers True Strength. She is sweet and the ultimate team player.

Clover is a born performer, always cracking jokes and making people laugh. But sometimes she has a hard time turning off the performer in her. Still, she’s always super supportive of her friends and helps keep the vibe light. Living in campus is a big adjustment for Clover though. Since she comes from a circus family, she’s never stayed in one place for more than a week! Her roommate is Astra.

Sonic Blasts

Time Freeze

Tessa är en huvudperson och synvinkel för den nionde Star Darlings-boken, Tessa’s Lost and Found .

Tecken Edit

Sedan hon började glittra visade Tessa en kärlek till livets nöjen, som mjuka lyxiga filtar, långa tupplurar och gourmetmåltider. Tur för Tessa, hennes mamma är en känd Starland-kock som lärde Tessa hur man skapar läckra måltider från de färska och rikliga örterna och produkterna som växte på familjens gård.

Tessa kan njuta av varelser, men hon kommer ändå att lägga alla sina ansträngningar i alla projekt som hon bestämmer sig för. Hennes inställning till livet är ”Arbeta hårt, spela hårt!”

Tessa är också super lojal mot de hon älskar – och det inkluderar djur såväl som människor. Hon har en djup koppling till Starlands magiska varelser. Var bara försiktig när du försöker vinna ett argument med Tessa. Hon är alltid övertygad om att hon har rätt, och hon kan vara otroligt envis! Tessas favoritsäsong är tiden för ny början ! Hennes rumskamrat är Adora .

Tessa älskar att ta hand om sin syster Gemma och hennes vänner. Hon är gruppens vårdare och uppmuntrar sina vänner varje steg på vägen.

Tessas rum 

Huvudartikel: Tessas rum

Tessas utrymme är en härligt bekväm plats där hon kan göra som hon vill. Bokstavligen. Hon har ett bord som alltid är täckt med stjärnhögar av de läckra sakerna hon bakar. Tessas utrymme är en ljust bekväm plats där hon kan gå som önskat.

Krafter och förmågor 

Djurkommunikation

Astra sträcker sig efter stjärnorna i allt hon gör ― hon är ostoppbar! Hon har bemästrat teleporteringskonsten och har supersnabbhet, vilket hjälpte henne att bli MSP (mest stjärniga spelare) på Starling Academysstjärnbollslag. Hennes önskan är att vara Starlands bästa idrottare .

En överlägsen idrottsman som utmärker sig i alla typer av sport, hon är en av huvudpersonerna i Star Darlings- serien och synvinkeln i Astras Mixed-Up Mission , den åttonde boken i serien. Hon är energisk, modig, smart och säker ― ibland för säker. Hon kan ibland vara självcentrerad och fräck.

Hennes rumskompis är Clover .

Personlighet

Astra sträcker sig efter stjärnorna i allt hon gör. Hon är stark och ostoppbar. När hon växte upp tjänade hon en galax av stjärnpokaler för friidrott. Hon har behärskat praktiskt taget alla sporter, från energivolley till stjärnbaser till stjärnboll, och är Starling Academys mest fantastiska stjärnbollsspelare! Hon älskar till och med att spela sport i det strömmande regnet! I själva verket var det Starling Academys stjärnbollslag som fick Astra att börja ansöka till skolan i första hand. Nu är hon lagets mest fantastiska spelare.

Men att komma till Starling Academy, där alla vill bli bäst, gav Astra nya utmaningar. Hon lärde sig att hon var tvungen att ta en fräsande ny energinivå till sin friidrott och sina studier om hon skulle hålla sig på topp. Astra är väldigt självsäker när det gäller hennes fysiska styrkor, men undviker sig från sina känslor.

Allt detta fokus på att vinna har sin nackdel. Astra kan vara fräck och agera som om hon är universums centrum, och det kan driva vänner ut ur hennes omlopp.

Utseende 

Astra har ljust rött hår bundet i en flätad kronhästsvans och matchande röda ögon. Som alla Starlings har hon en lätt glittrig hud. Hennes önskelänk är ett par praktiska armband med en stor stjärna, placerad i en pulserande ring av gyllene önskningsenergi som pryder var och en. På Wishworld hjälper de glödande armbanden Astra att bekräfta att hon har hittat sin Wisher.

Star Darlings måste smälta in på Wishworld under sina uppdrag. Lyckligtvis har Wish Pendants en mantel som låter Star darlings ändra sitt utseende.

Astras ljusröda hår blir mer dämpat, blir en mörk rödbrun / flammande rödbrun och hennes ögon går från rött till grönt. Hennes hud tappar sin gnista; och hennes kläder blir mer Wishworld-vänliga ― fortfarande hennes signatur sportiga utseende bara utan lysande glöd! Hennes tillbehör består av hennes armband och en röd ryggsäck med en stjärna i.

Astras 

Astra rum

Astras rum är perfekt för en idrottare, särskilt en lysande stjärnbollsspelare. Med en inbyggd bana och holonät kan hon öva på att skjuta när som helst. Ännu svalare än så, gör huvudväggen i hennes rum att hon känner att hon är inne i en fullstor stjärnbana, eller till och med en stjärnbasstadion! Det finns ett speciellt område för att lagra och visa all hennes atletisk utrustning och hennes många imponerande holotroféer. Och när hon behöver koppla av efter ett spel har hon en nedsänkt cirkulär soffa där hon kan sträcka ut och ladda.

Krafter och förmågor 

  • Superhastighet – När hon kämpade med Lady Rancora förvirrade hon henne genom att springa väldigt snabbt.
  • Teleportering – I Astras blandade uppdrag upptäcker Astra själv att hennes speciella talang är teleportering när hon vill vara framför sin Wishers skola.

Huvudartikel: Astras galleri

  • Astra är den enda Star Darling som inte fick en strimma av sin ursprungliga hårfärg när hon åkte till
  • Piper

Piper verkar flyta genom livet som om hon befinner sig på sitt eget astralplan. Hon är drömmande, psykisk och superkonstnärlig och kan se igenom objekt med sin Sunray Vision. Hennes önskan är att bli den bästa versionen av sig själv som hon kan vara och att dela det genom att skriva böcker. Hon visas som lugn och fredlig, med fokus på drömmar och deras betydelse. Piper älskar avkoppling och meditation. Hon skriver ofta i sina många drömtidskrifter.

Hon är känslig, snäll och väldigt intuitiv. Hon kan ibland vara lite frånvarande och lynnig.

Hon är en huvudperson i Star Darlings-serien och är synvinkeln för den sjunde boken i Star Darlings-serien, Piper’s Perfect Dream .

Hennes rumskamrat är Vega .

 

Personlighet

 

Piper verkar flyta genom livet bortom nuet som om hon befinner sig på sitt eget astrala plan. Hon är eterisk och talar med en röst som är lugnande och slät som siden. Hon är eterisk och älskar att meditera och skriva poesi. Men ibland ger hon de andra tjejerna heebie-jeebies. Hon är psykisk och berättar alltid för sina vänner om visioner hon haft och letar efter andar, som ofta skrämmer dem. Piper har också en medfödd förmåga att läsa andra.

När Piper inte har huvudet i kosmos är hon ganska kul. Hon är också super konstnärlig och skriver vacker poesi. Hon arbetar för närvarande med en episk dikt om önskemål. Hon förväntar sig att den ska vara fyra hundra tusen linjer lång. Men hon är för närvarande bara på rad trettio! Hennes anslutning till magin runt omkring henne gör henne till en perfekt Star Darling .

Tidigare 

 

Till Pipers kredit var hennes uppväxt ovanlig. Hon bodde i ett mystiskt gammalt hus långt ute på landsbygden med sin energiska mormor och en avskild äldre bror. Huset hade rykte om att vara hemsökt, och praktiskt taget kom ingen någonsin på besök. Men det var bra med Piper. Hon blev vän med den lysande sprit och pratade med dem varje dag!

Utseende 

Piper har tunna havsskumgröna ögonbryn, matchande långt rakt havsskumgrönt hår och stora gröna ögon. Hennes eteriska, lugna utseende ger en lugn, lugn och zenliknande atmosfär. Som alla Starlings har hon en lätt glittrig hud. Hennes önskelänk är havsgröna armband som dekorerar hennes handled. En cirkel av stjärnformade juveler i varje armband. De utstrålar gyllene önskningsenergi. På Wishworld hjälper stjärnorna henne att hitta sin väg till sin tilldelade Wisher.

Star Darlings måste smälta in på Wishworld under sina uppdrag. Lyckligtvis har Wish Pendants en mantel som låter Star darlings ändra sitt utseende.

På Wishworld blir Pipers vackra skumgröna hår smutsigt blont med bara en liten strimma av grönt; hennes hud tappar sin gnista; och hennes outfit förvandlas från en glödande och flytande klänning till en virvlande kjol och en smaragdgrön beskuren T-shirt, så att hon kan skydda sin verkliga identitet.

Piper’s Room

Piper rum

Piper har det mest privata utrymmet av alla Star Darlings. Övre våningen är en cirkulär design som tar bort henne från resten av världen. Lugnande dofter som avges av noggrant utvalda växter parfymerar luften. Piper kan spendera timmar där på att reflektera över de saker som betyder mest för henne,

Hennes juveltonade vadderade säng ligger i mitten. Dess cirkulära sidor är fodrade med blinkande ljus. Förutom några golvkuddar är sängen Pipers enda möbel. Om hon vill vara med vänner går hon nerför en brant spiraltrappa till lägre nivå. Scarlet gillar att besöka bara så att hon kan åka ner skateboarden!

Krafter och förmågor 

Sunray Vision

Meditation – Den verkliga anledningen till Pipers skönhet är hennes meditation.

Huvudartikel: Piper / Gallery